Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 598 713. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
johno kiedys pewien pan obiecal stojac z kanistrem ze bedzie taniej od tamtej pory cena barylki spadla a tu dalej akcyza i inne podatki
jest mi zle takie baty z hiszpania trza zaczac zycje najlepsze smutnku topi sie w butelce
johno pdam ci 8 liczb zlukaj ich oboki chyba ze ci one przypasia.............
johno dopiero sie zabieram z nich 25 32 61 64 u mnie maja potencjal
dobra ide w swoje w ciszy sie zrelaksowac liczbami typnac dac na forum moze wkoncu wpadnie 8/8
jak tu pracowac po niedzieli czacha bedzie dymic a ja zabardzo nie moge z tymi wiatrakami glupie dziwne zima jesien ok przychodzi zakichane lato dusi mnie ta klima te wiatraki
gosia podumam i dam na forum wyzej jak johno napisal bylo co nie co podane
dobryptaszku mam prosbe jesli nie masz nic ciekawego do napisania zycze ci slodkich snow nie gniewaj sie lecz przeszkadzasz delikatnie piszac jesli rozumiesz
sebasianie takim razie co proponujesz na 14h chociaz parke 2 liczby
sebastian nie wiem co masz na mysli piszac trzon ale o to moi z powtorek 18 29 37
gonzaga o ile lukasz na forum za 1 minute dam swoje propozycje do multi na 14 troszke mi to zajelo z roznych powodow przyczyn lecz od momentu nacisniecie dodaj wpis po 1 minucie na forum znajdzie sie pare 8 moze dotrwam do twojego sie ujawnienia
gonzaga coz po 36 spiochy leca kto wie mimo to 40 niech jeszcze spi a jak sie łobudzi trudno mam co mam i koniec nadawania kupony skreslone klamka zapadla dobranoc jeszcze raz i powodzenia o 14h
pozdrawiam znad jeziora mietkowskiego to je to miłego dnia i trafnych
johno 5 konce wlazly tak jak bylo w moim wpisie wieczorem na wieczor podobaja mi sie konce 4 i 7 ide zaraz wyslac
Ale w woreczkach czy luzem u mnie jak gostek co roku przyjeżdża z bobem to pyta czy ktoś chce dorobić na miejscu luskaja
Wolę luzem lub u tego gostka luskany wolę poczekać szybko znika taki w woreczkach czasem pod kisniety tak jak kukurydza
Żeś mi smaka na robił na pierogi z jagodami albo takie bułeczki ala jagodzianki
Na topie w taki skwar bałtyckie tylko które jak nie ropa czy olej plamy się ciągną to coś pęknie i ścieki płyna do morza lub turyści którzy jadą by odpocząć od hałasu miast są tak rozleniwieni że śmieci plastik w piach lub w morzu porzucaja a potem narzekaja że syf że wola dopłacić za Chorwacje np i tam jada robią syf cóż czyjeś się widzi swoje cacy nie długo po owadach ptakach i innych zwierzakach ludzie umra nie z głodu lecz z pragnienia woda pitna się kończy lecz to dotrze jak będzie za późno bo przecie my nie Afryka
Zbigniew g 47 mam a 20 nie aczkolwiek ma na 14h szansę lecz nie mam tak jak śpiocha kto wie 3/3 twoje lub 2/3
Ts choć raz spełnij moje Marzenie 5/5 w mini no dobra chociaż 4/5 z 3/5 była by też jakaś radość lecz 5/5 to by było cus lub coś niech nawet 3 osoby ze mną trafia
Kędzior o ile lukasz co tam masz mam wysłane co prawda pytam z ciekawości
Zbigniew g twoja 3 z której mam 47 znalazła się na forum z moimi 8/8 propozycjami
A wysłane mam to co zatypowane na 14h tj 10/10 i 5/5 oraz mini typowane
No i czapka kapelusz by czacha nie dymila zwoje się nie przegrały palemka bardziej niż zwykle nie odbiła
Waldus to było żartobliwie aczkolwiek patrząc na tych co bronia to coś co za dało 32 ciosy nożem zmasakrowalo narządy by myślano że gwałt pedofila to palemka bije
Hej 14,17 w mini zdaje się wpis był na czacie z którego nic nie wlazi mameje
Zbigniew kończy ta prace 4/6 w mini mam się choć raz pochwalę no i brawo ty po kilku losowaniach wlazlo 3/3
Drogo tufi i zupa od zanieczyszczeń i śmieci od ludzkiego lenistwa
Wędrowca a monopolowy czy spożywczy np może być może by tak przenieść
Pikny dzień taki upalny w sam raz na wygrywanie sukcesy w mini a pod mini nic
Mini wypada bo chłodno i wygodno aczkolwiek powoduje wypadki czy tez bóle karku