Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 597 047. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zaraz podam 12 liczb do lotto nie patrzac na te zatypowane byc moze beda sie pokrywac
41,45,37,48,18,25,31,09,12,29,32,46 w nich sa 3 moje wg mnie najpewniejsze do lotto z pluszem
tomi mam pytanko czemu anglia jesli sie zalapie na polfinal modziezowych mistrzostw europy nie wezmie udzialu w igrzyskach o ile wiesz
zbigniew mewa juz byla dobrze sie z rybciami bawila teraz tutaj przybyla by typowac sobie by miec na delfina
nie masz nic sebastian do multi mini lotto chyba nic z czata nie zajumam niczym rybcie z jeziorka trza mi isc w inne rewiry 17 do mini zostawiam oraz 39 i 40 powodzenia ooo do multi
52,54,56
52,54,56
yyy montezuma nie wiem o co ci chodzi i wole nie wiedziec pachnie mi to fantastyka a nie zbyt za nia przepada wole fakty rzeczywistosc
dobra trza mi sie puscic przemyslenia zapodane na forum marze by choc raz wpadla pelna osemka jak i to zeby ktos komu sie cala ona spodoba by przytulił zycze z calego serca powaga
nie ma to jak muzyczka w taki pikny dzien niestety wolny w tygodniu ale nie ma to trza sie zrelaksowac jakies halasy spiewy irytujace no to ful
u mnie lało ale niestety przestało moze by poprzegonilo nie ktorych by uspokoiło zero spokoju trza bylo mi zostac dluzej nad jeziorem
tomi z hiszpania musza wygrac nie ma kalkulacji remisowej co by glupieego gola nie dostali w koncowce
sebastian juz mam wyslane podam ci liczby bo chyba nic nie masz lub trzymasz w tajemnicy ale podam ci ino 3 liczby 37 45 48
ale tak kruk kracze golab grucha wrobel cwierka slowik spiewa a mewa wie ktos moze
no to do losowania chyba imprezujecie jakis to i ja jakiegos grila zorgaizuje no to do losowanek
gosia nie wiem jak ty ale ja sie zabieram za liczby na 14 chociaz 1-2 zakladziki nadac
sebastianie bo to jest tak zanim wybiore przebiore to bedzie polnoc jak nie dalej a ze moge spac ile wlezie to jak sie poloze to te lada mnie moze zaskoczyc otworzeniem oka o 14h
ale na 14h mam na nie liczby z ktorych nie zamierzam skorzystac a mianowicie
03,04,06,07,08,10,12,13,14,15,16,17
19,20,21,22,23,24,25,27,29,30,31,33
34,35,36,37,39,40,41,42,43,47,48,50
51,52,55,58,59,60,61,62,63,64,66,67
69,70,71,72,73,74,75,76,78,79
03,04,06,07,08,10,12,13,14,15,16,17
19,20,21,22,23,24,25,27,29,30,31,33
34,35,36,37,39,40,41,42,43,47,48,50
51,52,55,58,59,60,61,62,63,64,66,67
69,70,71,72,73,74,75,76,78,79
58 nie twierdze ze zadna z tych liczb nie bedzie lecz ze z nich nie zamierzam skorzystac a co bedzie o 14 h sie okaze
johno sorry to sa ino moje na nie powodzenia idac za sebastianem 10-15/58
na sucho ejacek dodatkowe 03,08 a do 5 liczb 07,18,25,29,32,37,43,45,46,49
waldus a czy oprócz ts nie widzisz innych co doją ba ludzie sami z siebie dają z własnej woli z własnej kieszeni tylko czemu później płacz ze nie maja na nic co nie którzy twierdza ze nie puszcza zakład to zaoszczędza nie kupią piwka zaoszczędza nie twierdze ze nie tylko ze wcześniej czy później kaska pójdzie na cos innego wole 1 zaklad puścić niż nie puścić i żałować
co mnie dziś senosc dopadła eh ide po kawusie po lukam strony www eh cos tam usa groza iranowi rakietami nieciekawie jeśli nie wiadomo o co chodzi chodzi o ropę czyżby prowokacja dronowa temu od praw człowieka się pokickalo cos jak ktoś kto nie jest człowiekiem na takie miano nie zasluzył swoimi czynami jak może mięć jakiekolwiek prawa i być dobrze traktowany jeśli oczywiście są mocne dowody dobra lece frunę do losowanka lub po nim
14 a nie 15 ale i tak większość na nie to ja już na nie nie podaje
jak dzowni jakis numer telefonu mi nie znany zanim oddzwonie sprawdzam w necie jak uslugi finansowe nekacze odrazu dodaje na czarna liste niech sobie dzwonia
a i tak sa juz mniej upierdliwi jak zero odzewu na telefon na sms to list przysylaja jak nie pozyczki to kredyty tylko ze nic nie pisza ze za mnie splacac beda i co oczekuja ze ja niby mam splacac a czy jak chce cos w tym kierunku robie jak daja to niech splacaja
dobra zbigniewie spadam w mapki coś jeszcze zlukac i w zapiski własne typne zapodam tam przemyślenia i spadam się puścić się nie zegnam bo ja tu jeszcze wrócę
wczoraj byl dzien wolny nie oficjalny poczatek weekendziku a ze dzis piatus piatuniu tak wiec oglaszam weekend za rozpoczety karkoweczka szaszlyczki piatus
u mnie w miescie chrzescijanie dostali pozwolenie powaga bez prowyrki czy cos w tym stylu
waldus a grasz o te 13 baniek czy w ejacka o 43 banki marzen mydlane
mnie tez czeka naprawa oslona amoryzatora tylko musze sie dowiedziec bo nie ktore elementy sie wymienia jednoczesnie musze wymienic lewa oslone amortyzatora i chyba prawa tez moze nie ma to znaczenia
johno jestes mozne wytlumacz mi jedno bo zabardzo tez w to nie wlazilem czemu angole jak sie dostana do polfinalu tych mistrzostw mlodziezowych nie pojada na olimpiade do tokio
o 18:30 wlasnie angole z rumunami graja moi typ x a o 21 francja elegancja z chorwacja moi typ 1 a jutro to wiadomo polska hiszpania 1 wlosi moga sobie zremisowac z belgami
ok johno jak znajde to ci wstawie w kg lece na siateczke polska prowadzi po 1 secie 1-0
Ej ty dziewczę dobreptice coś się nie podoba zmień portal a odemnie zdala
za twoja 69 sebastianie dziwne bylo wczorajsze losowanie multi dziwne jak jedno z wielu duza przepasc miedzy 05,06 a 30 nie ma co sie jednak zbytnio rzucac ho wie co tam ts kombinuje ostroznie 1x10 1x5 1x9 na 14h zaraz sie wysle idac na zakupki
dzis pikny dzionek oby te mega upaly 40 stopniowe nie nadeszly bo bedziem muziny zreszta powoli trza sie przyzwyczajac
hey kedzior kawka z mleczkiem to je to cos tam masz na 14h bo ja juz mam tam i tam
lepiej sie nimi stac niz nimi byc przyjezdzaja jak do lasu do ktorego drwa sie nie wiezie biora co nie ich a to nasze kobiety wspaniale zdobyte pieknymi oczami a nie sila bo sie nalerzy
moja mamuska zawsze mawiala idac zapalic niech sie dzieje wola boska zapalimy papieroska
kedzior o ile jeszcze lukasz nie wiem jak ty to widzisz i co widzisz tak se luken w mapke wg mnie z powtorek 37 49 55 64
no to powodzenia kedzior tobie i innym miłego dnia dzis woda wzywa mnie poplywac sie chce papa
zbigniew rybek nima ludzie doprowadzaja do takiego syfu ze wszystko powoli umiera ginie nie widza tego co sie dzieje a co gorsza nie interesuje ich to jak tak dalej pojdzie to bedzie za pozno tylko co wtedy zrobia zaczna sie interesowac jak nic nie bedzie wszedzie smieci porozrzucane powyrzucane juz teraz brakuje dobrej wody do picja jej zapasy sie kurcza a ludzie i tak maja to gdzies nic do nich nie dociera aby bylo wygodnie dobrze
tomi oni maja wygrać lub chociaż zremisować nie grając oczywiście na remis by głupiej bramy w końcówce nie dostać
w siatke chyba znowu horror 4 set polacy prowadza 2-1 cos wydaje mi sie ze bedzie 5 set w meczu z serbami
oproz tych typnietych i tych z frum choc co nieco moze sie powtarzac do lotto lotto plus nadd tymi dumam 01,06,08,12,19,23,28,34,39,42,47
Bo to by się zgadzało płacą są zbyt niskie odnośnie cen np barylka ropy 10 lat temu na świecie a teraz jest niższa nie licząc polski tu choćby barylka była by za darmo w Polsce drozyzna
Łyka bo po za słuszna stacja nic nie widzi tak mają sprawne mózgi że dla nich to norma coś jak w Korei z tą różnicą że nie karaja tych co nie tańczą jak oni zagrają
dla kazdego cos co kto lubi