Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 584 042. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Idę pochasac na łączące pozrywac kwiatuszki pachnące karuzela karuzela na Bielanach co niedziela.... fajna piosenka
Sebastian dziś są takie przebrania dla dzieci ze nawet kaczkę na hulajnodze wrotkach rolkach zobaczysz
Pa miłego dnia dziecka a dla tych co nie obchodzą miłego dnia do losowania karuzela slizgawka basen czeka
Mała drzemka po obiadku przed losowaniem się należy po nim kawka typowanie lody dla ochlody szum morza
W profilu skan z wczoraj gdyby tak człowiek wiedział że upadnie to by usiadł i by dziś to samo wysłał 4/5 w 1 zakładzie
Oglądne 2 połowę i spadam świętować dzień dziecka raz w roku mogę poszaleć a co dobra miłego dzieciaczki i dorośli
trza było puścić na kilka losowań po 1,25 i się cieszyć niska ceną o 25 groszy pozdrawiam znad wody jest pinie cudownie a mam być jeszcze pikniej 30 stopni zapowiadają a ja mam sobie od poniedziałeczku urlopik plaża czyli leżing pleżing smażing przeziębienie minęło to można używać wieczorem final ligi mistrzów Tottenham - Liverpool moi typ 1 a jutro młodzi polacy graja z wlochami w ramach mistrzostw swiata u-20 piłce nożnej poland 2019 przegrają zegnają sie z turniejem to juz nie grupowe spadam miłego i wygranych dzieciaczki pozdrawia dzieciaczek
dobry wieczór taka pikna pogoda trza było zwijać żagle i do domku za godzinkę ponad meczyk Liverpool Liverpool
u mnie koles wysłał system na 7 skreśleń świadomy ze zdeczka podrożało cóż większa kasa dla nie których to dodatkowy wabik zwłaszcza jeśli graja tylko w mini na wieczór 4 razy mini w tym 2 wlasne 1x10 1x9 1x8 3x5 w zdrapkach dwóch lotto za 1zl zwroty
nadchodzą potężne upały już dziś był skwar fajnie sie złożyło mam urlopik można sie spalić jutro od rana po puszczeniu się nad wodę szkoda dnia na jakieś bzdety gdzie kolwiek chodzić szkoda czasu w taka pogodę tylko woda przyroda
johno jeśli poważnie piszesz to żeś zaszalał nie gniewaj sie tu tylu bajarzy
lukasz uuu to nie dobrze ale to nie twoja winna miłego wieczoru i dnia dziecka o ile obchodzisz bo ja jeszcze jutro a przedemna wieczór
madziu bez nich było bu nudno lepiej żartować niż sie gryźć bo co jeśli ktos ze sztucznym wylezie i sie wbije
jak dorwe taki elektryczny w jakims miasteczku siadam nikt mnie nie powstrzyma
byczek przepraszam nie gniewaj sie nie obrazaj te foto co masz nic mi nie mowi
byczek daj sobie spokoj juz dobrze nie bylo tematu dzis dzien dziecka no
jagrac ale o co ci chodzi nic w moich wpiach nie bylo o smietanie co z nia lubisz smietane itp ok twoja sprawa mi nic do tego
magda gosia za jedno chociaż dla nas 5/5 w multi i spadam trza sie mi ogarnąć byc moze wpadne w przerwie finalu ligi mistrzow liverpool
Hej w mini 3 x kosz 1x3/5 z chybika w multi 4x kosz 3/5 i 4/5 z chybika z 1 o okiem na liczbach 01,27,62,74,75 będę później
Wsiąść do pociągu byle jakiego nie dbać o bagaż nie dbać o bilet.... no to miłej niedzieli nie ma co siedzieć w domku jak taka pogoda
aż chce się napisać gdzie jest i jak się nazywa ta śmieszna strona szczęśliwcow
No i gdzie ten skan czyżby był taki jak wygrane w sumie mi to lotto przynajmniej się można pośmiać z
Berni nie jesteś godzien odstąpić łaski no to pa Baju Baju 100 zakładów stawka 20 200 w 4 miastach do wieczora z 5 miastach w każdym pi 200 mini do wieczora zdarze
dobra daszek jest słoneczko jest okularki sa jeziorko tylko nie ma komu mnie wachlować można się zrelaksować przy liczbach
co powiecie na takie cus 03,05,10,14 z lub bez 04 ,15 a moze 02 03 05 10
mam 1x10 1x5 tworze 1x8 i styknie 1x mini mam jeszcze 1 zakładzik wracając się puszcze miłego odpoczynku przed jutrzejszym wspaniałym dniem poniedziałkiem eh szkoda ze woda jeszcze za zimna by się zanurzyć na forum dodam co nieco trza mi jeszcze cos przemyśleć jak by co to papa
gosia
gosia
Tomi nie wiem jak dziś kiedyś opalalo się na waleta łączące na sianku na dachu wieżowca
Na dziś dość słońca bo palemka odbije będą moie wpisy o wojarzach po polskich kolekturach z wysyłanymi kuponami
Aaa śiata z Brazylia odpuszczę sobie poczekam na 17:30 polska włochy 1/8 finału MŚ u20 Poland 2019
Tomi oby seniory wygrali szczególnie z Izraelemchoć czy im pozwolą w imię dobrych układów
Tomi to cierpienie wzajemne było w pewnym sensie lecz nie warto tutaj wspominać ale chcą coś to ino cegły są gdzieś ino to się ostalo i kropa
Tomi będziesz oglądał Kolumbia - nowa Zelandia zaraz spadam lukać mecz
Z chybika 04,38,24 w mini i 3 kosze w multi 3/5 2 kosze może być no i do meczu hm dogrywka a może karne będą trzymam za nawa Zelandia
dzień dobry ale pogoda w sam na urlop cały tydzień leżing smażing plażing
lato lato wszędzie co nie co wybrane na 14h jeszcze 1 zakladzik i mozna sie puscic i korzystac z pogody
wędrowca ja mam urlop pogoda ma być czasem niech zagrzmi deszcz ochłodzi ale ma byc pogoda urlopowa innej prognozy nie widzę nie chce widzieć zresztą wg mojego smarfika ma byc okolu 30 stopni niby burze ale z tymi prognozami rożnie jest niby burze niby śnieg w zimie itp a jest jak jest ale nie ma co narzekać trza się cieszyć tym co jest a jest gorąco od rana i tak niech będzie za tydzien niech leje oczywiscie żarcik
dobra lecę na forum zostawić swoi ślad może ktoś tam zagląda w poszukiwaniu mewich perełeczek narta choc moze i wrotka czasem lukne miłego dnia jak by co niech wam slonce tak grzeje byscie sie do naga rozebrali paaa
gosia w co sie dziś puszczasz oprócz mini oczywiście w taka pogodę
jestem uzdeczka nie zbyt wiarygodnym źródłem mam już puszczone 2x8 1x10 1x5 tych nimam co nie znaczy ze nie beda
nie mam puszczonych jakis ciagow jakies 10 siatki 60 mnie korcily przy wyborze kto wi moze bedzie cos takiego dzis nie koniecznie o 14h 60,65,66,67,68,69
konce 6 i 8 i takie cus 06,09,66,69 i 48,58,68,78 dobra nie mieszam nie wynaturzam swoich urojen schiz
aaaa gosiaczek na forum co nie co już jest dodane odemnie ..........Wrocław gdansk warszawa Krakow sie przyłącze i spadam pofruwać w czapce co by mi słoneczko az tak nie dowaliło by później nie było efektów papa
Słucham właśnie wice wersa leci piosenka pasująca pod tytułem fetysz tolerancja i....
chuck for you kwiatuszku
bas tajpan - nowy protest do losowania powodzenia faryzeusz tobie tez miłego ide humorek jest
bas tajpan - nowy protest do losowania powodzenia faryzeusz tobie tez miłego ide humorek jest
eno ludzie mogę was lubić lubiec lub też tyż nie lecz ogarnijcie sie spokojnie bez nerwo macie czas nie goncie od rana u mnie karetki straz pożarna teraz 3 karetki jedna po drugiej pijta wode załóżcie cos na głowe heloł .... mewa wpadła i frunie dalej
Widzisz chuck pierwszy obiaw słońca siebie widzisz w innych nie dobrze
gosia byc moze czytałas moje wypociny mi sie marza 60 tki 60 63 66 67 68 69 choc z tymi 20 stkami marnie ale takie cos 22,23,25,26,28,29 z 30 31 34 i 19 hm ktos pisal o 20 stkach ze wyslal magda chyba