Wpisy użytkownika Mesajechu
Łącznie 429 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 510 535. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lepszego prezentu na Dzień Kobiet nie potrzeba.Pozdrawiam Przeaympatyczne Panie z K.
Nie chciejmy zbyt dużo od losu.Wygralas/es, odczekaj, daj innym wygrać.Nie przewal wygranej. Inwestuj mądrze.Michal, Karol, Szymon.Do zobaczenia w czerwcu
Kulturalnyrobal, typuje, nie zabiera głosu, słucha inny robal wszędzie się wciska jak typowy robal.
1,2,10,11,19,20,23,34,35,40,41,42
Takie coś na Mini z lottomatu w Łodzi .
Takie coś na Mini z lottomatu w Łodzi .
Można.Kazdy anulowany zakład mam sfotografowany.Z 24 liczb łatwiej coś wybrać niż z 42.
Życzę Kolegom z T.S.wielkich premii,a graczom ,choć 2 zł.wygranych.
I, proszę mi nie dziękować.O 21:40 możesz wygrać nawet 20 zł, czego Wam życzę.
Wypraszam sobie liczb:
1,4,6,10,21,22,23,27,28,34
51,54,53,54,55,56,58,73,77,78,80
1,4,6,10,21,22,23,27,28,34
51,54,53,54,55,56,58,73,77,78,80
Dusia,co Ci przeszkadza jak się ludzie ubierają? Nie masz ciekawszych spraw?
Dosia,nie szukakam zaczepki.To jest moja reakcja na czepianie sie ludzi.Co kogo obchodzi jak się ludzie noszą? Nie wydaje się ci to dziwne? To charakterystyczne dla Bobrów .
Robal, wygrales coś? Czy tylko pedałowanie do kolektury to jedna uciecha dla tyłka na świeżym powietrzu.Teraz znów plaszczysz tyłek medrkujac na portalu dla ludzi o wysokim IQ.Wyskich wygranych w wieczornym losowaniu.
Gosiu, w Twoich liczbach są wszystkie na tak na 31/03/4019 r.Na dzisiaj tylko 1 i 19.
Gosiu, ja Ci życzę by wpadły dzisiaj.Cuda zdarzają się codzien
Emeryt , dobry zestaw .Jednak musi być poświęcony przez pewnego ' znafce' z portalu, któremu zycze samych
Niniejszym informuję, że o godz.14:03 padnie 10/10 w MM z plusem, stawka 10.
Katowice - Ligota.Kolekture prowadzi ojciec z synem.Zawsze daje zakłady Mini gratis.
Kupujesz 5 zakładów Mini lub za 20 zł.inny produkt, masz zakład mini.W kolrkturach dają kawę i gadżety zamiast zakładów gratis.Wszedzie dziadostwo
T.S.bez nadzoru społecznego. To jest Spółka Skarbu Państwa. Gdyby tak ludzie przestali grać, katastrofa!!!!
Szpaku, trzeba grać. W innych krajach też grają i wygrywają. Trzeba pomagać Ojczyźnie.
Żadne mapki, żadne portale!!!!Tylko stały kontakt z.....Masz przecieki, wygrasz.
Dwie czy 3 szóstki w Lotto, jedna na chybił trafił, dwie na własne?????
Taka sytuacja, że jest kumulacja.Czytaj " promocja ", w zargonie kryminalistów brzmi to:
Zawiedzeni wczorajszymi losowaniami mogą dzisiaj nadrobić ewentualne straty, grając online lub mastackach paliw.Polecam MM z plusem, stawka 10 na 4 losowania a Keno na 50 losowań.T.S.daje prezenty w postaci jaj
Ale jaja , padła szósta systemowa.Gratulyjemy Panie Prezesie.Pozdrowienia z Torunia.Alleluja i do przodu
Laurcia, świetnie typujesz, ale nie w to co trzeba. Zajmujesz sie szpiegowaniem. Nigdy nie wygrasz. Życzę Ci mnóstwo.