Wpisy użytkownika Mesajechu
Łącznie 429 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 482 516. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Arczibalik73, Ciebie czyta się poprawnie, nawet z literówkami. Masz jasny i szczery przekaz.PozdrWiam z Wisły
Tomi77, nie dbam o miejsce w tabeli. Nie bawi mnie to. Przykre, że takich konkretów jak arczibalik i Sebastian, czy inni, jest mało. Zła atmosfera ( dzisiaj malokntentow nie ma), psuje portal. Wielu konkretów zrezygnowalo z portalu.
Przyznam szczerze, że ani razu nie korzystałem że statystyk, czy podpowiedzi z portalu. Wczoraj grając w Mini, na przekór, nie wytypowalem ani jednej liczby z przedzialu od 1 do 18, dzisiaj tak. No, i dzięki temu mam wymarzoną wygrana.
Jacunn, dlaczego atamujesz człowieka, który, zasługuje na szacunek?
T.S.bardzo dziekuje za aktywną grę w realu.Jutro proszę grać w Lotto i w MM na stawce.
Pierwsze zakłady proszę wysłać o 6:31, nie zapomnieć o Keno na 50 losowań, stawka 10.
No i dużo pewniaków proszę podawać na czacie i obowiązkowo nimi grać. Nie wyrzucać przegranych kuponów, zabierać je, bo od 1 marca za każde 100 przegranych zakładów można otrzymać 50 zl.
Czaroit , super miałeś typy.I 69 tez pięknie wpadła jako pierwsza.Tak trzymać.
Arogancki, cóż za zmiana w Twoim postępowaniu? Mam rozumieć, że Racibórz, Jaworzno i inne miasta mogą grać? Trzeba wybaczyć,ale " zyczenia" pozostana w pamięci. Pozdrawiam
Tomi 77, te z maszyny obstawiaj.Warto zainwestować dodatkowe 1,25 zł.Przwkonalem się kolejny raz, właśnie wczoraj.Otrzymalem na chybika : 10,17,21,26,32,34 , system na 6.Poriwnaj je z wylosowanymi.
Popelnilem błąd bo dałem 11,18,23,27,33,42, właśnie 22 nie skreslilem.
Zagłębie, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Sławków, Jaworzno-jako małopolskie. Dzisiaj ostra gra.
Czaroit, przestać pisać głupoty.Napisz coś o " objazdowych milionerach ", z zarządu grających już nie w Warszawie, a w terenie.Teraz rządzę komputery.System w kilka sekund potrafi ustalić jakich zestawów jest najmniej i te liczby są losowane i grają nimi członkowie ().T.S.nikt nie ruszy.Tylko informatycy rządzą kasynem, które zawsze wygrywa.
Cieszycie się minimalnymi wybranymi, a te duże trafiają do mądrych.W 1994 r.kiedy nie było komputerów, podczas jednego losowania padło 80 szóstek.Teraz w dobie komputerów padają średni 3 szóstki w miesiącu.
Poczytajcie komentarze na Interii jak Marian Opania trafił 5 systemowa w Lotto.Warto.
Dzisiaj znów nie będzie szóstki w Lotto.Prosze się nie łudzić nadzieja.Chyba, że trafia je: robal i arogancki.Oni potrafią ().
Gratulacje dla Cezarego , psycholozki, Adis8, Cezary, jednak przekleństwo nie zadzialalo
Seba, tak to jest jak się nie odbiera maili, a miałeś szansę.
Magda, Ty a Gosia i czaroit, lepiej nie podajcie liczb pod publike
Borowik, Ty masz konszachty z Diabłem, albo....jesteś pomocnikdiabla?
Pasko, dzięki Portalowiczom zablokował Borowika .Dlatego tak często wygrywa w realu.
Seba i Arczi, to nie walka, a mila , przemyślana gra.Krzys3355
Dzisiaj znów będą piękne liczby dla inteligentnych, nie dla takich, którzy Nick kojarzą sobie z
Galik1, kłania się art. 257 kk.To przestępstwo ścigane z urzędu
Polska rośnie w siłę, a ludzie żyją dostatniej.Wszystko idzie w dobrym kierunku.Zeby tak jeszcze Polscy grali w gry losowe jak na zachodzie, Polska stanie się bogatsza.Grajmy zatem w Lotto, kupujmy wszystkie produkty lotto
Gratulacje wygranym. Współczucia dla grających na sucho. Jest radocha, że się wytypował, a nie wysłało. Jak ja lubię urodzajne ziemię. W Polsce można siać i zbierać owoce. Jutro gramy o ogromne pieniądze w EJ. Proszę pamiętać, każdy następny zakład to wieksza szansa na wygraną. 4 zakłady to tylko 50 zł. Kupić 8 za 100 zł, a frajda niesamowita do losowania.
Szalom. Mało wygranych w EJ w Polsce. Niziutkie. Zbyt mało grają Polacy.
Tomi77, my Polacy mamy urodzaj na dluuugie weekendy, żałoby, świętowanie.
Piękna pogoda. Słoneczko, spacer z rodziną. Obiadek w restauracji.
Kto ma okazję, niech zagra
3,4,27,29,42,54,56,63,64,67 na 2 losowania. Mam takie coś na chybika, stawka 5, 2 losowania z plusem. Może przy niedzieli komuś da ten zestaw szczęście?
3,4,27,29,42,54,56,63,64,67 na 2 losowania. Mam takie coś na chybika, stawka 5, 2 losowania z plusem. Może przy niedzieli komuś da ten zestaw szczęście?
Jeśli ktoś chce, może grać na Mini
3,12,26,36,39,42 takie coś dostałem na chybika na stacji paliw. Podzielę się z Wami.
3,12,26,36,39,42 takie coś dostałem na chybika na stacji paliw. Podzielę się z Wami.
Dobrej nocy. Nie mam przed kim drzec. Nie Ty będziesz mnie sadzil
Pisał Wam ktoś, że obstawl liczby na EP. Chyba na portalu nie było jeszcze 5 w EP?
Miło było na portalu. Jeśli padnie dzisiaj 10/10 w MM, a padnie w jednym z losowań, to w małej miejscowości na P.i R. na południu Polski. Może też paść na lotnisku w Pyrzowicach.
Tomi, na dzisiaj nie jest głupie 77.Zagrajcie na ostatnią chwilę w MM, a liczby skreslcie ( parki) z ostatnich losowań Keno
Wygrana w MM z pierwszego losowania 3200 zł z opcją 'plus', na stawce.
Jest tam, gdzie uczą mądrości.Za grzechy trzeba pokutowac.Bylo nie ublizac.