Wpisy użytkownika Mati24
Łącznie 1 196 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 735 339. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Kto nie ma możliwości zagrać , podawać liczby na Keno.Zagram dla Was.
Proszę bardzo.PrezentUje szczęśliwy kupon z pięcioma trafnymi na dzisiaj, jutro, pojutrze - na zawsze

Chcesz mieć środki na lotto? Zagraj w Keno parkami:
9,10
48,49
3,4
31,32
69,70
9,10
48,49
3,4
31,32
69,70
Znów za parkę 46,47 na stawce 10 , razy 2 jest 280 zł.To pewniejszy zysk niż na zdrapce kieszonkowe.
Lewy, daj upoważnienie to zagram dla Ciebie.Moge jeszcze wydać na lotto 3000 zl
Nie tylko parka stawka 10, ale nawet 4 razy gram ta samą parka , to jest stawka 40
Nigdy nie pije żadnych napoi z puszek.Prosze popatrzeć na te 2 zakłady Lotto z plusem na chybił trafił , które otrzymałem przed chwilą online.Gdybym je chciał na sobotę,pewnie nie byłoby trójki,a na tym sa 4 z sobotniego losowania.Zagram nimi ale bez powtórek.

Tomi77, zagram jeszcze jednym systemem na 12 liczb, bez plusa i nie na chybił trafił online, a obstawie te, które mi proponuje lotto.Podejrzewam, że niskie do 10 nie zostaną wylosowane.Obstawie te, które są na skanie.

No i jeszcze zagram tymi liczbami na 7, które ostatnio podali portaloeicze dla Admina.
Obiecane liczby na Mini.Gram dodatkowo własnymi.Chybiki są na foto.Oto moje:
2,14,24,39,41,19
4,31,8,39,13,36
2,15,31,32,28,8
Gram systemem na 6.
2,14,24,39,41,19
4,31,8,39,13,36
2,15,31,32,28,8
Gram systemem na 6.
Dzisiaj Tosiek będzie miał niewielkie zyski w Keno.Duzo wygranych od 250 zł do 2500 zł
Magda, takie pytanie można zadac , pytając o innych Portalowiczow.Chcialem wczoraj po losowaniach udowodnic coś komuś.Wstrzumslem się.Uzbiera się tego więcej, wyśle hurtem
Magda, wczoraj sprawdziłem 7 zakładów Mini, system 9 na 10 losowań.Wczorsjsze losowanie jest ósmym.Nie padła nawet trójka, a z obstawki miałem 4 na 8.Precz z chybikami online.Tylko 3 razy mislem trójki i 3 razy trójki w Lotto od trzech miesięcy.Z obstawek kilka czwórek w obie gry.Jesli chybiki to tylko z lottomatu.
Owszem grać online ale na swoje.Wole być anonimowym grając w kolekturze.
Wiem, że szybciej się trafi ale z maszyny.Cos Ci wyśle, sprawdź po losowaniach.
Czaroit , czy to był czeski , czy polski ? Jeśli polski to tylko przez ch, ale wielllki ,jeszcze większy niż wczoraj, a jest ich tu więcej niż mnóstwo.Swietna decyzja czaroit.Gdy ktoś będzie chciał pewniaka , chocbys znał go na 100 % to podaj mu/jej 44 zamiast 2.
Arczibalik73,uważam,że każdy polski patriota powinien dziennie zakupić produkty lotto za 20 zł, a pozostali, którzy otrzymują od państwa za darmo, powinni kupi produkty lotto za kwotę nie niższa niż 50 zl.Pieniadze z gier są przeznaczane na wiadome cele.
Zamiast paczki papierosów za 12,50 zł, lepiej kupić produkty lotto.
Sebadtian_M , to jest moja opinia, moje zdanie, z którym nie musisz się zgadzać.A co do patriotyzmu to bylo słuchać wystąpień więźniów z Oświęcimia, którzy dali lekcje bucoom
Jeśli ktoś się nie zna .na żartach jaknktos na ubiegłotygodniowym CEP - ie to mi przykro.
Sebastian, profesor, zatem niech stronka będzie wolna od podtekstów sexistowskich
16tomsh03, masz u mnie wielkie słowa uznania.Tylko kmiot będzie się dopatrywał podtekstów prowokacji.To prawdziwa lekcja historii.
16tomash03, z mojej rodziny 6 osob zostslo zgładzone w Oswiecimiu.Mislem prawo dać taki przykład.To, że się tu ukazała wzmianka, może dla kogoś jest obca , bo nie znaja historii , i nie tylko, ale i poprawnej polszczyzny.Wiedza zas gdzie monopolka za darmowe ...
Ten, który krytykuje ma na profilu takie foto.Mulag wysokich wygranych
Gosiu , zobacz moje typy wyżej na Mini.Oby tylko jedna piątka była
Mulag , ziółka , te nieźle są w R.przy ul.K24.Milego wieczoru.Gratuluje wygranych, może już teraz pogratuluje na jutro
Pokażcie jeszcze jak wyglądają sedesy w wiejskich kiblach koło Komańczy i Arłamowa
MPFK, zmien foto na profiloeym i dopiero zabieraj głos.Jest tu ktoś z Bartkowki i Bslnicy???
Szkoda,że padła druga piątka w Mini,ale niech tam.Jutro też niech będzie kilka szóstek.Moze ktoś odbuduje Bartkowke i Baknice???
Brunetka485, gdy pewien prywatny piekarz wyrabiał ciasto ręcznie ,po imprezie to bolki były wyrośnięte z wkładkami mięsa mielonego.Tez nie kupuje chleba.Pieczemy w domu.
Kwaśne minki coś po losowaniach.Jutro będą jeszcze weselsze.Moje życzenia się spełniają.
Mulag , dybys chciał zobaczyć fotki, których tutaj nie publikowales, to mogę Ci je odesłać.
Wojtt, ktoś życzliwy swego czasu pisał, że będą Ci padać wygrane.Miales drobne ale miałeś.Popisuje się pod tymi życzeniami, życząc piątki .Moje życzenia się spełniają.Juz 4 osoby trafiły główne wygrane.
To że padną w Mini na dniach :
2,22,24,25,35 bylo wiadome w miniony czwartek.Warto grać na wiele losowań.Sebastian ,współczuję obokow..
2,22,24,25,35 bylo wiadome w miniony czwartek.Warto grać na wiele losowań.Sebastian ,współczuję obokow..
Mojemu Sympatycznemu Koledze z Portalu , z okazji Rocznicy Urodzin: Bądź nadal takim jakim jesteś.Nadal obdarzaj wszystkich swoim uśmiechem i rzycxliwosciom - jak na medyka przystało.Niech żyje Gdańsk
Arczibalik73, Sebastian_M, Mulag i inni, ktorzmych uraziłem wczoraj na skutek nieporozumien, serdecznie przepraszam
Arczibalik73, przez Ciebie przemawia skromność, która jest więcej wart od dzisiejszej kumulacji
Może w tym losowaniu uśmiechną się do Was dziesiątki z plusem na stawce w MM?
Na podstawie wylosowanych liczb w MM, może uda się wytypować z nich na Lotto? 3,13,26,36,45,48 ????
20 zdrapek pod rząd po 2 zł, które podala sklepowa z Biedronki, wszystkie pustaki.Maja mode podawania zdrapek bez możliwości wyboru.Zatem pustych nie warto fotografować ze względów na antyreklamę
Jeśli jeszcze raz jakas ywloka, będzie ja atakowac, zasponsoruje jej wczasy w Chinach.
Arczibalik73, ja tu naliczyłem 7 osób zaufanych, reszta to klub ...