Wpisy użytkownika Marek37Bytom
Łącznie 175 wpisów w archiwum, pokazane od nr 61 720. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
z tego co wiem to nie da sie obstawiac we fortunie tipsporcie itd to jak wy to obstawiacie? jak np w fortunie dalej nie przyjmuja zakladow
to powiedcie mi gdzie obstawiacie jak jest blokada? moze ktos ?
dziekuje za podpowiedz. musze tylko poszukac kolektury z tego totomixa jakos nie jestem zwolennikiem wysylania przez neta moze jestem starej dany a po drugie nie umie przez neta a po trzecie to sa pewne obawy tak juz jest he he ale zdaje mi sie ze w Zabrzu Helenka jest taki punkt wiec chyba tam dzis pojade przy okazji odwiedze babcie
ja juz skreslilem swoje liczby zestawy ktore wczesniej pisalem mam nadzieje ze cos trafi dobrze ze do kolektury toto mam 5 min bo wysle przed sama 13.55 zawsze tak robie
a jakie sa stawki w totomixie np na 2 3 4 liczby?
ide se jeszcze kawe zrobic za nim wyjde z totkami
ide se jeszcze kawe zrobic za nim wyjde z totkami
No jasne przyjemne z pozytecznym dziekuje za porady i wymiany mysli
jak byco to podaje swoje gg jak pozniej wroce to bede odpisywal gg 585 47 28
Marek
jak byco to podaje swoje gg jak pozniej wroce to bede odpisywal gg 585 47 28
Marek
Racja wysylam dzis w kolekturze
a totomixa bede szukal takze zgadza sie
a totomixa bede szukal takze zgadza sie
takze za pare minut ide wyslac a ze wczoraj mialem na 4 i 5 z osmiu to dostane 24 zeta wiec doplace 7.50 i wysle
hektoris dziekuje ci bardzo
bede wieczorem to sie odezwe
bede wieczorem to sie odezwe
Witam widze ze debata na czacie trwa na temat wieleby. Mnie tez przynosi pecha w losowaniu a co zrobie wczoraj nic nie wygralem i dzis nie gram musze zrobic odpoczynek na pare dni z graniem.choc powiem szczerze ze mnie kusilo dzis wyslac. a jak wam tam idzie gra moiu drodzy, pozdrawiam mile i serdecznie. A tym wieleba sie tak nie przejmujcie przeciez pajac musi udawac i byc pajacem
Wiecie kabareton czy cyrk ale wiekszosc tak robilo kariere z tego co mi sie wydaje. To powiem wam co by bylo bardziej smieszne niz jest. Ubrac wielebe w sutanne nazwac go ojcem wieleba. Ciekawe czy przegonil byl w rankingu Rydzyka? A moze by sie do nie go zaczely modlic babcie i prosily ojcze wielebo wylosuj moje liczby he he he he he
Ja tez nie mam koncepcji i nie wysylam. w zamian za to se wypije flaszke przynajmniej nie przegram a bedzie mi wesolo he he pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia wieczorem
Witam
moi mili jak tam wygrane ja mialem nie grac ale ktos mowil by po skreslac byle jakie numery i tak zrobilem i mam dwie czworki na osiem a wyslalem 12 zakladow he he a jak u was
Jakby kto0s chcial po gadac to zaprasam na gg 585 47 28 Marek
moi mili jak tam wygrane ja mialem nie grac ale ktos mowil by po skreslac byle jakie numery i tak zrobilem i mam dwie czworki na osiem a wyslalem 12 zakladow he he a jak u was
Jakby kto0s chcial po gadac to zaprasam na gg 585 47 28 Marek
hectoris a ty cos puszczales dzis
ja sie zastanawiam czy od czwartku nie zagracw totomiksie na Dl placa dosc tak jak w fortunie 12.60 zl
ja sie zastanawiam czy od czwartku nie zagracw totomiksie na Dl placa dosc tak jak w fortunie 12.60 zl
Ja jutro za gram na dwojki ze zwiekszona stawka moze co wejdzie ale na wieczorne lottoo dopiero
Witam mile i serdecznie. jak tam dzis z typami typujecie cos?
wszystko fajnie wplacam abonament i co? ile wygrywam czy to zbiorczo czy indywidualnie jak to wyglada. Pytam z ciekawosci bo byla taka firma kilka lat temu w Mikolowie matrix chyba i tam za samo wejscie sie wpisywalo za 2450 zl, dlatego ciekawi mnie jak to tutaaj wyglada.
dotyczy wpisu 62108
Czy ktos mi wytlumaczy o co tam konkretnie biega co wplacam abonament i co dalej jaki procent z wygranej. wiecie cos na ten temat czy znow jest to kolejne naciaganie. zapraszam wogole do dyskusji na temat gier moje gg 585 47 28 Marek
Czy ktos mi wytlumaczy o co tam konkretnie biega co wplacam abonament i co dalej jaki procent z wygranej. wiecie cos na ten temat czy znow jest to kolejne naciaganie. zapraszam wogole do dyskusji na temat gier moje gg 585 47 28 Marek
czy autor wpisu 62 108 moze na ten temat napisac cos wiecej
pasko dziekuje za podpowiedz.
Tak wogole to proponuje zebrac ekipe i jechac do czech wyslac czeskiego totka to bardziej sie oplaca. chetnie w to wejde na wspolna gre i wspolna jazde tylko nie mam samochodu, a fajnie by bylo cos w koncu wygrac. zapraszam do rozmow na ten temat gg 585 47 28
Tak wogole to proponuje zebrac ekipe i jechac do czech wyslac czeskiego totka to bardziej sie oplaca. chetnie w to wejde na wspolna gre i wspolna jazde tylko nie mam samochodu, a fajnie by bylo cos w koncu wygrac. zapraszam do rozmow na ten temat gg 585 47 28
Tomcio masz racje te parki to super rzecz, no a co do gry w internecie he he jestem starej daty i slamazara ze mnie i nie bardzo wiem jak by potem grac dalej ale licze ze ktos mnie w tym przeszkoli jak by co to mozesz pisac na gg 585 47 28 jest szybciej w pisaniu. o ile to nie problem. Marek
ja tez sie do czekac nie umie kiedy w fortunie w Polsce bedzie znow mozna grac, tam przynajmniej zawsze mozna grac w wiekszych mozliwosciach za wieksza kase
Dzieki. wlasnie tam dzwonilem ale nikt nie podnosi telefonu spisalem sobie telefon i bede probowal tam dzwonic
moze sie dowiem czegos konkretnego
moze sie dowiem czegos konkretnego
hektoris ok z tym gg jak bedziesz na gg to odpisz a co do gry w totomix to chyba tylko mozna po jednej liczbie obstawiac patrzylem na oferte i nie widzialem by mozna grac na pary
hektoris ja napisalem do ciebie na gg ale masz nie podlaczone chyba a tak wogole to mi sie wydaje ze szybciej by szlo cos obgadac w wiekszej liczbie uczestnikow na konferencji np skayp ale to tylko moja sugestia a tak wogole to sie zastanawiam czy dzis nie po jechac do centrum Bytomia na Krakowska 1 tam jest totomix i nie obstawic na tak lub nie w duzym lotku placa 12.60. i tak mnie cos kusi wyslac za 20 zl z 10 liczb a niech by trzy wpadly to juz cos jest
ide sobie kawy zrobic moze mnie to ozezwi, i moze dostane jakiej weny tworczej he he to pojde cos wyslac zobaczymy
Gienek ja tez jestem z Bytomiia kto jeszcze z okolic? to mozna zrobic male spotkanie przy piwie. Moje gg 585 47 28
czekam na odp. Marek
czekam na odp. Marek
widze ze tu na czacie wiecej ludzi utozsamia sie ze jest z Bytomia tak jak ja. A jakos nikt sie nie odzywa na moje apele by sie poznac sptkac i moze wspolnymi silami cos wymyslec i wspolnymi silami grac by moze wygrac. zapraszam na gg 585 47 28 Marek
Witam. powie mi ktos co oznacza bonus w totomixie jak on podwyzsza wygrana itd z gory dziekuje. Marek
Na stronce totomixa przeczytalem ze jak sie typuje na tak wylosowane liczby to przyznaja bonus, wytlumaczy mi ktos dokladnie na czym to polega z tym bonusem i o ile sie zwieksza wygrana,
kto z obecnych na czacie moze mi wytlumaczyc z tym bonusem w totomixie
Myslalem ze tutaj jeden drugiemu pomaga na tej stronce widze ze nikt sie nawet nie kwapi do napisania nawet glupiego slowa wiem czy nie wiem
Widze ze tylko sie moge wiecej dowiedziec jak jest tomcio czy hektoris a od reszty to ciezko o pomoc trudno pojade sam do kolektury sie dowiem bardzo dziekuje za zyczliwosc ze odpisalo mi tak wielu ale we snie.
Nasuwa sie jeden wniosek jak mozesz liczyc licz na siebie, dziekuje za wasza milczaca zyczliwosc
zuzia dziekuje
Mam jeszcze pytanie w fortunie jak mozna bylo wysylac zalklady mozna bylo na 7 losowan a jak jest w totomixie czy mozna na wiecej np na jaka ilosc losowan maksymalnie
Czyli np doczytalem sie w regulaminie ze mozna zawiersac zaklady od 2 do 24 razy. i chce wyslac jedna 4ke na 24 losowania to co mi nie przyjma. bo sie juz zgubilem czy mozna wyslac na najblizsze losowania 14 i 22 w ilosci do 24 czy? na 14 24 i na 22 24 bo teraz sie juz po gubilem
Tomcio ja dzwonilem tez i taka pani mi powiedziala ze mamy czekac cierpliwie ze beda liczby aale nie w najblizszym czasie ze napewno beda ale trzeba cierpliwie czekac
No wlasnie ja nie mam blisko kolektur totmix i nie mam jak dziennie latac wiec w regulaminie pisze ze mozna zawierac do 24 zakladow, wiec teraz nie wiem fortuna przyjmowala na 7 losowan w tipsporcie mozna bylo na ile sie chce to w koncu jak jest w totomixie bo chce wyslac jedna 4 ke na dluzej by nie latac co dzien
Asiulka do 2tys nie biora a powyzej juz tak
Tygrysek z kol toto placisz za zaklad 2.5 zeta a w totomix 2.oo zeta
Edi to na ile moge maksymalnie wyslac w totomixie losowan chce wyslac czworke liczb to na ile w koncu mozna
to powie mi ktos czy moge wyslac na wiecej losowan w totomixie jednej czworki np na 24 kolejne losowania czy musze dziennie jezdzic do kolektury
No faktycznie moze zle zinterpretowalem ale w koncu chce sie dowiedziec czy moge i na maksymalnie ile losowan moge wyslac ta np czworke
Bo ciekawi mnie na ile losowan moge wyslac. nie usmiecha mi sie latac dziennie nie mam takiej mozliwosci. teraz pare dni mam wolnego ale po 15 wrzesnia do polowy pazdziernika w delegacji po calej polsce i to dopiero bylby dla mnie problem szukania kolektur totomixa np w Jaworzynie Slaskiej czy Starogardzie czy Szczecinie, Szczecinku i grudziadzu itd bo nie bede wymienial wszystkich miast gdzie musze jezdzic
Edi dzieki. szkoda ze nie mozna na wiecej losowan cholewcia. Tygrysek ja znalazlem stronke co ukazuje czworki powtarzajace sie i np powtarza sie co srednio np 9 czy iles tam losowan wiec mowie jak wysle np na 30 losowan to w jakis dzien wpadnie. A tak to mi nic nie da na jeden dzien kurde, musial bym do pracy nie jezdzic tylko dziennie latac pod kolekture
Edi dzieki tylko jak mam grac przez neta jak ja ciemny jak but z lewej nogi he he i nie wiem jak, a po drugie jak ewentualne wygrany mi wyplaca? na konto?
Lo matko fortuno wroc
Lo matko fortuno wroc
Edi8 mam spis i wiem ze w Bytomiu sa dwie to pol biedy ale jak ja bede jezdzil w delegacje do innych miast to nie dam rady. Nie znam sie w innych miastach. Ja mam wyliczony czas pracy jak przyjade w dane miejsce to od pociagu do pociagu a mam taka a nie inna prace, moglbym przerwac prace i wysylac np sto czworek i dziennie jedna by wpadla na losowaniu to bym byl do przodu i nie musial jezdzic po polsce ale jak ja lubie swoja prace to musze jezdzic to jest tak jak by gadule jezyk uciac
tygrysek ja sie nie mam za co gniewac kazdy wyraza swoje postrzezenia i opinie. podaje moje gg 585 47 28 jak ktos ma ochote po dyskutowac to na gg bedzie sprawniej Marek
hectoris no tak bywa nie zawsze jest prosto he he co zrobie
hectoris a co to za pomysl co ci edi dal podziel sie he he
hectoris odezwij sie na gg masz moj nr bede 3go pazdz w zawierciu napewno teraz dzwonilem i napewno bede
Tygrysek a mozesz mi to wytlumaczyc na gg jak sie zaklada te konto i wogole moje gg 585 47 28, bede wdzieczny
Tak dziekuje juz zobaczylem ten wpis z tym ze nie wiadomo kto i na co sie zgodzi tym bardziej jak cie nie znaja kurde zebym sam wiedzial co mam zrobic dobrze a co zle
Edi to ta stronkahttp://lotto-centrum.com/lc/multimulti-statystyki_auto.php
no to jak wtedy odbiore wygrana co na tej karcie bedzie czy jak teraz to juz calkiem sie stracilem juz mi sie synapsy na mozgu pala
no to jak wtedy odbiore wygrana co na tej karcie bedzie czy jak teraz to juz calkiem sie stracilem juz mi sie synapsy na mozgu pala
Edi i tam np sobie ustawiasz na date np 20 sierpien do 4 wrzesien i zaznaczasz najczesciej powtarzajace sie czworki jest ich ok 100. i jak prze analizujesz padanie czworek to zawsze jakas jedna byla w danym losowaniu wiec jak sie wysle te sto czworek za 200 zl a w padnie to z kazdego losowania jestes na plusie
ok edi juz se wejde na ta strone i wbije do ulubionych dzieki
Edi zapoznalem sie z ta stronka tak kody nie kody juz jeste madrzejszy he he tylko ze sas problem. bo czy zneta czy w kolekt to dziennie trza wyslac a jak ja bede w podrozy to neta nie bedzie, a mam to w nosie pojde na dzis wyslac i zobacze co wlezie wysle se czworek i trojek raz kozie smierc
hektoris laptop jak laptop he he ale trza miec przenosnego neta a ja mam stale lacze. trudno bede wysylal wtedy kiedy sie da zaraz se jakies 4ki wytypuje i se pojade wyslac na 22 na losowanie bo na 14 juz nie zdaze
Ja sobie za gram dzis tak z kilku czworek zrobie statystyczne 3 i na kazdym muponie oddzielnie wysle mysle ze nie strace bonusu tym sposobem
witam mile i pozdrawiam jak wam ida typowania
Zapraszam wszystkich chgetnych do wspolnej gry. Razem bedzie laatwiej. podaje swoje gg 58547 28 czekam na oferty i propozycje pozdrawiam Marek
Jest ktos z Bytomia? lub pokolic chetnie za gram wspolnie t totmix itd zaspraszam na gg 585 47 28
Tez mysle ze ostatnio manipuluja dlatego robie przerwe w grze. wyslalem na 14.00 42 zestawy 9 z 40 liczb losowanych z trzech ostatnich losowan. wygralem zaledwie 5 kuponow 4 na 9 po dwa zlote. takze jak na razie nie bede grac.pozdrawiam Marek
Witam moi mili co ciekawego slychać jak tam dzis ida typy. Ja nie wysylalem, bo siedze w domu chory. Pozdrawiam serdecznie
Ciekawe czy padnie dziś szóstka w lotto?
Zawsze 20 zł
ja dziś grałem na ósemki końcówkami 5,9,0 i nic nie wygrałem
Mam pytanie Gdzie mogę znaleść aktualne wyniki czeskiego totka za wyjatkiem strony fortuna bo nie dziala. Jak ktoś wie to niech odpisze z gory dziekuje
Polska stronka fortuna zle działa a na czeskiej nie można się wyników z Czech doszukać wie ktoś możę gdzie można szukać aktualne wyniki z Czech
Pytam dlatego bo znalazlem informacje ze można tam grac 3 z21 i 9 z 49 jak i 20 z 80 i są nawet fajne kursy tak mysle czy raz na jakis czas nie jechac i nie wyslac tylko gdzie szukac wynikow moze ktos z was wie na jakiej stronie mozna znalesc bardzo prosze o pomoc
dzieki
Właściwie to nie chcę grać przez neta tylko jechać raz na jakiś czas do Czech tylko wszedłem na stronę fortuny i tam sa podane trzy rodzaje gry kombinator wariator akumulator tak nazwane na stronce F i sa podobne stawki anizeli kiedys u nas byly w F, jednak ogladalem tra strona sazka i wiudze roznice i juz sam nie wiem co tam mozna wyslac w fortunie chyba juz jestem zmeczony he he
Wydaje mi sie, że jak by się zgadać w kilka osób i jechać co jakiś czas i grać w te F nie było by źle, ja mam znajomych blisko granicy z Czechami i może akurat by coś sie dało, tylko, że się już dziś zakręciłem coś Ale jakby się jakaś ekipa chętnych nazbierała to powiem, że razem raźniej i lepiej.Przepraszam za ewentualne błędy przebitkowe ale klawiatura sie psuje hehehe
Ja wysłałem za 90 zł Kaskady a wygrałem 78, weszły mi dwa razy 10tki po 25zł. Nawet strat nie dużo. jutro dołoże coś i wyślę znów a może 11 trafi i będzie tysiak. Pozdrawiam Marek
« Poprzednie 100Kolejne »