Wpisy użytkownika Lisowski
Łącznie 500 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 536 007. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tak, wychwycilem liczby podane na czacie przez ' sneak'.Gralem nimi jak najęty.Warto było.
Forsami, uważam Cię za inteligentnego faceta.Dziwie się, że kpisz z osób,które dobrze radzą.
Seba, przestań rozmawiać o głupotach, a skup się na konkretach.Pamietasz jak abudabi89 cos Ci napisal?
Rano na profilu pokaże foto obrazujące ' ciało z liczbami'.Pamietasz wypowiedź general-a?
Jejku, dokocze rano bo mam jeszcze obowiązki ,a ten ( nocny darmozjad) wyłapuje każde zdanie.
Ja tu jestem ostatni dzień.Jeszcze jutro dam foto i pisze o usunięcie profilu.Nigdy tu nie zajrzę.Nie mam potrzeby.
Napisaem coś , ale nie chce mi zaakceptować treści Dziwię się,że chamskie wyrazy są publikowane
Moje są zablokowane .Na koniec zamieszcze je na FB tego portalu
Hm? Tak się składa, że studiuje na AWF.Cos wiem na temat sportu.
Forsami, rano dam Ci 4 pewniaki na Mini .Jesli nie wpadną, zwracam kasę.
Gabriel, oj będzie tak,że Seba będzie,a Ty będziesz daleko, czego Ci życzę
Moja kolektorka tuż przed końcem pracy kupiła 1 zakład Mini na 6 liczb. Trafiła 4.
Proszę, jaka kultura na czacie. Może tak zostać. Nie warto zaglądać wstecz. Dooooobry ruch. Piękna decyzja.
Wkradła się literówka w nazwie miejscowości, a za radę dziękuję.
Panie doktorze, bardzo boli mnie noga. - Od małego? - Nie, od kolana. Znów się ktoś czepia zwrotu. "Maly" to inaczej "dziecko". Z tym "trzonem" też robiliście problemy.
Weź adwokata, może coś wymyśli jakiś artykuł, ale z jakiej ustawy? Trzeba zmienić prawo karne. " Kto popełni błąd, nawet literówkę w wyrażeniu, ten podlega karze śmiechu na okres nie krótszy niż 3 miesiące.
Makler, w odpowiednim czasie prześlę Ci coś na KG. Będziesz bardziej ostrożny w pisaniu i przekazywaniu informacji.
Mogę odspezedac kupon na Lotto Plus, system na 10 za 420 zł.Dalem 840.Promocja
Za chwilę skan systemu na 12 liczb w Lotto Plus.Kuoiony w Kolekturze Opatrznosci.
Anulowalem system w Lotto Plus na 10:
1,3,6,7,9,25,27,28,32,39
1,3,6,7,9,25,27,28,32,39
Proszę ufać T.S.Jest bardzo przyjazny dla Graczy. Gramy dalej.
Mam jeszcze 10 zakładów lotto na wtorek za pół ceny.Tylko 20 zl.
No , teraz gratuluję T.S.,Adminom wszelkiej maści portali o tematyce Lotto.Jestescie bardzo pomocni dla ...
I to mi się podoba.Kazdemu po trochu, nie 300000 zł albo 12000000 jednemu.
Wędrowcanetowy.Ktos celowo pisze dla zmylki,jak woelu, a Ty się czepiasz szczegółów. Pluliscie na Sebastiana,teraz za nim tęsknocie.Obludne plemię krokodyli. Ja też jestem tu ostatni raz.Nie interesuj się innymi osobami a swoimi liczbami.Gdybys był inteligentnym wędrowca netowym, znalazłbys dla siebie coś pozytecznoejszego.Zycze Ci byś przynosił T.S.w PL i w Niemczech wielkie korzyści.
Nigdy nie podaje się miejscowości, nawet jeśli jest zagrane online. Sam szczęśliwie ma prawo zastrzec.
Jutro będziecie się cieszyć 10 milionami a dzisiaj 6/6 w MM i trojcxyna w Mini za 15 zeta
Nie nie, arczibalik73, może zastrzec i nie mogą podać miejscowości. Miasto z ikra.
Widzę, że witajcieburaki ładnie typuje, Ty piszesz, że nie umieją grac.191979, sądzisz już kapustę?
Drapek, co Ci to przeszkadza? Raczej dużo przeszło do Golden i do Korna, a nawet na inne portale. Do gościnnych się nie zaliczasz.
Portalowiczka nie pochwalila się piątka w Mini. Ona skutecznie wybiera liczby od Portalowiczow. Po jej wizycie na profilu, trzeba usunąć zestawy i typowania. Ma źle moce.
Kombajnlotto, święta prawda. Trzeba się opłacać pięknym za nadobne.
Portalowicz odszedł z tego portalu, i zaraz szczęście się usmiecnelo. Ma 7/7 w keno na stawce i piękna zdrapka. Wczoraj wpadło mu 10000 zl
Wszystkim Zimnym. ZOSKOM, wysokich wygranych i więcej ciepła dla nas.