Wpisy użytkownika Lestek
Łącznie 5 391 wpisów w archiwum, pokazane od nr 272 307. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ja mam dosłownie ostatnie krople w puszce i nic więcej w domu. A do zobaczenia zostały mi 2 odcinki ulubionego serialu na VOD.
ulka45 do Ciebie ode mnie jest 523 km - ok 8 godzin jazdy, do tego czasu otworzą mi Biedronkę. Dziękuję za chęci
))
))Limuzyny są fajne ale strasznie nudne. Ile można jeździć po prostych ulicach. Jeśli już auto klasy premium to nie niemieckie
Wolę takiego Citroena C6.
Wolę takiego Citroena C6.Dobra miśki, ja uciekam bo rano nie wstanę. Jest środę nocy! Zboczonych snów wszystkim i wygranych wysokich jak Eifla 

SIedzieliśmy tu na czacie grubo do po drugiej w nocy 
Artur podesłał mi na maila kilkanaście swoich kuponów. Próbuję z tego coś rozszyfrować. W każdym razie jestem z mistrzem w kontakcie i na tej podstawie może uda się opracować jakąś wspólną mega metodę na golenie prezesa TeEsa

Artur podesłał mi na maila kilkanaście swoich kuponów. Próbuję z tego coś rozszyfrować. W każdym razie jestem z mistrzem w kontakcie i na tej podstawie może uda się opracować jakąś wspólną mega metodę na golenie prezesa TeEsa

Cała zabawa polega na tym by angażować jak najmniejsze środki. Ja mam taki cel!
Trafienie 6/6 to 1 do 7752,84 a trafienie 4/4 w 49 to 1 do 14 123,06
Dobra ludziska, nie ma co rozkminiać nad większością jednej gry nad drugą. Myślmy raczej jak ograć TS.
Ja sobie z głowy wybijam na jakiś czas wysokie wygrane. Wolę małymi kroczkami zbudować portfel z którego następnie będę inwestował 

Kurde, Lotus Renault GP na 13 i 14 miejscu. Bez Roberta nie ma czego oglądać...
Analizuję te Twoje kupony przy czym nie wiem jaka była sytuacja parek w tamtym czasie. Mam wrażenie że Ty bez względu na losowania dobierasz po prostu parki, które się lubią. Może tu jest różnica między naszymi podejściami do liczb. Ja analizuję zawsze dla każdego losowania "twardo" sytuację i badam np. parki z ostatnich 50 losowań.
I tak, patrzę na to co mi komputer wyrzuci w statystykach. Biorę np. wszystkie parki, które padły minimum 6 razy i nie były w ostatnim losowaniu.
To ja pójdę bezpieczniej. Puszczę dwa Twoje zakłady i dwa moje. Z plusem stawka 2x 

Z pierwszego zestawu podoba mi się 3 i 10. Co do reszty nie mam zdania 
krysieńka w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki
Reszta to nasze przeczucia.

krysieńka w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki
Reszta to nasze przeczucia.No dobra, trudno. Żyje się raz. Zagram ryzykownie. W razie czego będzie rozpacz 

Ja już mam liczby, nic więcej nie kombinuję bo zawsze mi zmiany wychodzą bokiem...
hosia jakie wczoraj, to było jeszcze dziś!
Towarzystwo rozbiegło się grubo po 2 w nocy 
Towarzystwo rozbiegło się grubo po 2 w nocy 
Ja poczekam do losowania. Jeśli będzie szczęśliwe to czteropak. Jeśli nie - herbatka 

Ja jestem drzazgą pod paznokciem prezesa Kaczyńskiego czyli ze Śląska!
No to bardzo ciesze się, że masz dobre zdanie o ludziach narodowości śląskiej hihi
Ja tak właśnie wpisałem w spisie powszechnym
))))
Dobra na mnie już czas. Bawcie się dobrze i do zobaczenia po 14:00.
Ja tak właśnie wpisałem w spisie powszechnym
))))Dobra na mnie już czas. Bawcie się dobrze i do zobaczenia po 14:00.
Na czas losowania wyłączam stronę. Nie mogę oglądać tego cyrku ze studia lotto...
ale ze mnie fajtłapa. Zapomniałem że mam stawkę x2 więc dziś do wydania 36zł.
Niieeeee, zagram za 30z a 6zł dam na piwko. Dziś tylko dwa wypiję bo jutro mam badania.
OK do usłyszenia, ja Ci podeślę jeszcze kilka zrzutów ekranu z analiz. Może coś z nich wyciągniesz 

Nie wiem jak bardzo jest prawdopodobne, że powtórzy się aż pięć liczby z wczorajszego wieczora.
Mam dobre przeczucie zwłaszcza co do tego ostatniego mojego zestawu.
Dwa pierwsze puszczam tylko z plusem, trzeci z plusem x 2 i Twój z plusem x 2. Łącznie 30zł. Wygrywamy wieczorem kupę kasy
Dwa pierwsze puszczam tylko z plusem, trzeci z plusem x 2 i Twój z plusem x 2. Łącznie 30zł. Wygrywamy wieczorem kupę kasy

OK ja gram tak dziś:
31,41,63,3,27,58 - z plusem
6,47,10,25,45,77 - z plusem
42,73,33,68,48,60 - z plusem x2
30,31,32,51,52,53 - z plusem
32,33,38,39,40,41 - z plusem
31,41,63,3,27,58 - z plusem
6,47,10,25,45,77 - z plusem
42,73,33,68,48,60 - z plusem x2
30,31,32,51,52,53 - z plusem
32,33,38,39,40,41 - z plusem
Mnie się też ten zestaw podoba najbardziej
Mam ochotę go puścić nawet mocniej 
Mam ochotę go puścić nawet mocniej 
Nie to nie jest obiektywne. Ja też tak myślałem i patrzyłem w typowania i wybierałem liczby, które najczęściej są obstawiane ale nie padały.
A idźcie w diabły. Ja już nic nie dopisuję bo chyba zbankrutuję. Jak zacznę wygrywać tyle co Artur, też pobawię się ale tymczasem zagram ostrożnie.
Dla chętnych:
http://img560.imageshack.us/f/zrzutekranu20110417godz.png/
http://img560.imageshack.us/f/zrzutekranu20110417godz.png/
Jak tam typerzy? Gotowi przyjąć dużą gotówkę do swoich portfeli wieczorem?
Tak się teraz zastanawiałem. Może zróbmy taki system, że jeśli ktoś komuś pomoże w zdobyć jakiejś większej wygranej to dobrowolnie wesprzemy chociażby drobną kwotą (10zł) w Paypalu autora systemu.
Zasada prosta, jeśli artur123 pomoże Ci wygrać 120zł to przekażesz mu datek w PayPal. Itp. Co Wy na to? To będzie mobilizujące
Zasada prosta, jeśli artur123 pomoże Ci wygrać 120zł to przekażesz mu datek w PayPal. Itp. Co Wy na to? To będzie mobilizujące

Autor szczęśliwych liczby miałby na dalszą grę od tych co skorzystali. Taka nagroda.
Nie to nie tak. Jeśli ja podam liczby i ktoś z nich skorzysta oraz wygra. Mógłby przekazać mi jakąś drobną darowiznę. Na zasadzie wzajemnego zaufania. Akurat wybrałem PayPalla bo tam nie trzeba podawać numeru konta ani nic... Napisałem do Pasko o możliwość wprowadzenia takiego przycisku w profilu.
lila a czym właściwie się zajmujesz o 2 w nocy jeśli mogę wiedzieć?
Oj tego jest mnóstwo. A najbardziej kojarzy mi się bajka Potwory i spółka hahahahaha
Lilka, Komisja ds. bezpieczeństwa i porządku publicznego przy Prezydencie masta. Już od 5 lat 

Lila tak się mówi. Masz u mnie +10 punktów do zajebistości
To komplement.
To komplement.Z drugiej strony kryminalni mają zbyt wiele wspólnego ze śmiercią a to jest brrrrr....
Ale od dziś gdy za bardzo poświętuję wygraną w Gnieźnie, powołąm się na Lilę 

Lila ja też tak myślałem do czasu aż trafiło na mojego bliskiego w takich okolicznościach. No ale, pomówmy o czymś przyjemnym.
Nieee, ze Śląska (opcja niemiecka jak mawia prezes hihihi) ale gdybym akurat kiedyś tam trafił w poszukiwaniu pierwszej stolicy...
Oj tak. Ja Wam zdradzę że miałem wątpliwość rozmawiać z prezesem. To nie moja opcja ale muszę przyznać że jest zupełnie inny gdy nie gada o polityce.
miałem napisać wątpliwą przyjemność... też mi się już kiełbie we łbie...
Dobra, dosyć tego dobrego. W brzuchu burczy, idę spałaszować kurczaka do kuchni.
saltosky: na pierwszą wypiłem w pubie, drugą przed chwilą (na pobudzenie apetytu) a trzecią wypiję po kolacji 

Taniec na rurze, poziom olimpijski: http://www.youtube.com/watch?v=OEXuDVYgzlQ