Wpisy użytkownika LalaLayla
Łącznie 150 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 909 687. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Majc, to ciesz się, że jesteś taki znany.. Jak masz jakieś pewniaki, to zdradź chętnie zerknę
Czyli warto w te same liczby grać na wszystkie możliwe jak mini. lotto itd
Hej Wszystkim Gracie w Eurojackpot, a czy to w ogóle się opłaca?
Właśnie jeszcze nie próbowałam, a wcale nie jest tanio. Skoro tak twierdzicie , to w to się nie bawię
Może spróbować na 3 skreślenia systemem, ale kto wie która dziesiątka wpadnie
A ja dzisiaj stawiam na piąteczki 51,53,55,57,59 71,73,75,77,79Życzę wysokich wygranych i sobie też oczywiście
Obserwuję i tak wychodzi, że chyba częściej nieparzyste wpadają
Jak długo nic nie ma, to trzeba grać na 3lub 5 większe szanse
Dziś 5/5 i 7/7, ale widzę, że marnie tylko trójeczka wpadłaNormalnie szantaż, bo jak jutro TS nietak jak chcę, to koniec
Także jutro proszę o takie zestawiki 1,10,16,25,31,40,46 51,53,55,57,59 71,73,75,77,79
A ja bym miała zestaw w lotto plus 31,33,35,37,39, dobrze, że 4 wpadła nie 5
Nie bawię się takie randki w ciemno lub w ślub od pierwszego wejrzenia
A jest tu jakaś nowa Leyla Pejla?nie wiedziałam, a grzyb to wie
Rafi Ok wiadomo o co chodzi, bąbelki robią swojePrędzej kleszcz zaatakuje jak ten grzyb
Ja bardziej na wschód, całkiem nie te stronyNie szastaj uczuciami tak po alkoholu, to nie zdrowo
Prawie wszyscy poszli wcześniej spać, tak wzięli sobie do serca koniec świata
To zależy, to co komu się podoba. Niektórzy uwielbiają góralki
Witam to tomcio niezłe opowieści, ale to prawda jak wygląda życie w Polsce. Powiedzcie ile już osób Pasko wykasował i czy to faktycznie słusznie? Wczoraj pewna osoba do tego się przyczyniła i to świadczy o człowieku, jak lubi tylko kogoś podkablować. Czasami ktoś tylko rzuci żart, a to nie znaczy , że ma odrazu odpaść. Przez takich ludzi traci się wiele osób i myślę, że kiedyś była większa frekwencja. Precz z konfidentami
Człowiek idzie normalnie chodnikiem a tu jakiś palant cofa pcha się pod nogi. Nie umie cofać, a co mówić o jeździć paranoja
Teraz takie czasy, że dostawca ma pierwszeństwo na chodniku jak pieszy, to o czym mowa. Może ktoś wreszcie się ogarnie. Oczywiście są wyjątki, ale to mały procent
Ja to czekam, aż dzisiaj TS pięknie się postara i przytuli moje cyferki. Jak nie to normalnie strzelę forma i zakończę zabawę 1,10,16,25,31,40,46 51,53,55,57,59
71,73,75,77,79. To wysokich wygranych
71,73,75,77,79. To wysokich wygranych
« Poprzednie 100Kolejne »