Wpisy użytkownika KrolRoow
Łącznie 431 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 917 248. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Kody otrzymane dzisiaj , a wśród nich z wczoraj bo dał mi gostek ze stacji paliw .Czy planujesz to blondynko?
12.07 rozsylali alerty " wyborcze ", a dzisiaj w związku z nawalnicami
Ci, którzy bajzluja , niech sprzątają bo będą wiecznymi bajzlarzami
Dzisiaj jeszcze zagram online z tych zestawów .Z nich miałem już 2 x 8 z 9.

Pion 1, drugi z następnego dnia i trzeci z kolejnego .Do każdego po plusie.
Rembiszewski 2 x trafił czwórki, a pewnego razu chciał wygrać 30 000 000 , ale .....
Gostek z B.trafil wtedy szóstkę w P., a w kilka lat później w K.na system trafil ponad 11 milionów.Kokektura w hotelu .
Biedronka, nie patrz na losowania.Sorawdz po 22:00, zobaczysz jaka to radocha.
Licealista a Białymstoku 4 dni nosił kupon z szóstka nie wiedząc, że ja trafił.
Opisalbym ciekawy przypadek, ale nie chce reakcji pewnej osoby. Facet trafił szóstkę, rwal kupony , w których nie miał trafnych , a jednak przez przypadek potargak kupon z szóstka.
W Ostrwcu padła główna w EP , a zaraz za nią wczoraj szóstka na system na 8
Pewien gostek koniecznie chciał się dowiedzieć kto trafił te szóstkę .Nawet wypytywal proboszcza .Co za kre
Bogdan, powstrzymam się od Odpowiedzi na postawione pytanie. Może kiedyś we właściwym czasie coś więcej.A teraz skupiam się nad liczbami :
1,11,41
42,62
13,53
14,74
75
46,66,76
67,77
18,68,78
22
22
22
22
1,11,41
42,62
13,53
14,74
75
46,66,76
67,77
18,68,78
22
22
22
22
Makler, każdemu zdarza się być głupcem przynajmniej przez 5 minut dziennie .Mądrość polega na tym, by nie przekroczyć limitu.Udanego tygodnia.
Co do burz , najgorzej było na Bochenskiego i na pograniczu z Chorzowem.

Ja też jestem tego zdania, że lepiej typować z wielu profili niż siedzieć w barach.
Pewnie rozboje makler, to inteligentny facet co widać, słychać i...
Makler, kolega Rafała też trafił 5 w Mini w Zabrzu a drugi w Gliwicach.
Makler, szkoda, że Rafał tak się rozbił.Przez alkohol rozpada się rodzina .