Wpisy użytkownika KrolRoow
Łącznie 431 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 915 996. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Mulag, podzielam Twoja opinię. Dałeś nie jeden dowód kultury osobistej.
Przed zawieraniem zakładów polecam Art.Pawel Kazana " Gry lotto ".
Samych radości. Niech każdy kolejny dzień będzie piękniejszy od poprzedniego
30.03.94 r.wylosowano liczby w lotto , które były na blankietach .
By wygrywać korzystamy z wielu portali.Co do chwalenia się punktami, na naszej stronce ich nie brak. Typu ' gonisz mnie ', prawda ?
Niech żyje, niech żyje T.S.i wszyscy organizatorzy gier losowych.
Nie robię żadnej tajemnicy, że w Multi padna
7,13,14,23,32,38,49,53,58,68,75
7,13,14,23,32,38,49,53,58,68,75
Ja mam rzekome pewniaki od kolegi zagrane na stawce z+ .Napisał, zezwroci za zakłady gdy nie padnie 6 z +
Ale dzięki temu byłoby większe zatrudnienie ludzi, nie mówiąc o wpływach do budżetu, bo o to chodzi .
Nie znam żadnej osoby prowadzącej losowania, oprócz Pana Lotto i ..Nie oglądam losowań, ani w TV, ani tutaj .Tylko stronka .
Nie, Arczibalik73, mam swoje ulubione dni , z których to losowań wybieram liczby w pionach
Znam dobrych , życzliwych Jaroslawow, że o Andrzeju nie wspomnę
Ktoś tu obiecał 22 jako pewniak w Multi, Inna miała tajemniczą trójkę w Multi , i śladu po niej nie ma .Ot, specjaliści od pewniaków.
Takie zestawienia to można- jak powiedziałaś wcześniej ' wsadzić w buty " .
Sobota była piękna.Oby każda taka była.Lepszej wymarzyc nie można było.

Angierski, mam do Ciebie wielki dług wdzięczności za jedne z pierwszych zestawów lotto , nie tylko .Były bardzo przydatne we wczorajszych losowaniach.
Jeśli się gra na stałe, to żaden cud .To najlepsza metoda gier, której się trzeba trzymać.Wyeliminowanie jednej lub dwóch liczb, czasem może drogo kosztować.
Wszystkim Aniom z okazji Dnia Imienin : Wszystkiego dobrego, zdrowia, szczęścia i miłości

Uwaga na burze w dniu dzisiejszym.Nie nagrywajcie jak piorun strzela w....
Biedronko ,pamiętaj o losach loteriady. Kupuj produkty za 6, zamykają transakcje i ponownie następny.
Nie chciało mi wypłacić wygranej z EJ, w żaden sposob nie odczytywalo kodów, a w drugiej kolekturze bez problemu.
Zbyszek , wejdzie cała trójka.Slij.z plusem stawka 10 i ten sam kupon 30 razy