Wpisy użytkownika Kiero
Łącznie 153 wpisów w archiwum, pokazane od nr 78 925. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Moje pewniaki dzisiaj nie weszły, ale do przodu jestem na typach na nie, więc nie jest źle.
U mnie to samo co w południe, pewniak mi nie wszedł ale dobrze wytypowałem 5 cyferek na nie. Pewniaki na jutro to 16,44.
Podam jeszcze raz moje pewniaki bo niektórzy nie czytają starych postów, 16 i 44.
B52, twój pewniak 72, mi wychodzi, że nie padnie. Ciekawe kto będzie miał rację. Taka mała rywalizacja na typowania.
tomzyd, jak najprościej. Idziesz do punktu Totomixa, mówisz, że chcesz grać przez internet, dostaniesz specjalną kartę z numerem, wymyślasz hasło i pozamiatane.
Kurcze, jak zwykle ostatnio. Pewniak nie trafiony ale typy na nie przynajmniej weszły, w tym 72, którą zauważyłem wiele osób typowało, że padnie.
Coś mnie podkusiło i stwierdziłem, że podam swoje typy na nie, mam nadzieję, że nie zapeszę tak jak ostatnim razem. 2,17,35,42,68.
magda8502, nie wiem czy się dobrze rozumiemy. Ja typuję, że nie padną te liczby.
Kurr... to jakieś fatum, jak podaje swoje typy na nie to mi oczywiście nie wchodzą, za to wpadł mój pewniak, gdy na niego akurat nie zagrałem. Pewniak na jutro to 19 i ewentualnie 50.
hosia, wczoraj wieczorem też dobrze typowałem, ogólnie na 7 ostatnich typowań miałem 4 trafienia. Co najśmieszniejsze, wcale nie gram na pewniaki. One mi tak wychodzą przy okazji typowania liczb, które nie wypadną.
Przejrzałem swoje notatki pod względem 30 i poza tym, że dawno nie padła to specjalnie jej nie widzę.
bromik, rzeczywiście, wcale bym się nie zdziwił gdyby blokowali sobie wygrane na jakichś overnight-ach, czy jak to się pisze, ale najważniejsze w tym wszystkim, że płacą. Lepiej późno niż wcale.
LUDZISKA, NIE GRAJCIE NA CYFERKI, KTÓRE DAWNO NIE PADŁY. To jest droga do nikąd. Średnia największa przerwa w wylosowaniu liczby wynosi ok. dwódziestu losowań ale zdarzało się, że cyfra nie wchodziła przez 50 losowań. Rekord natomiast wynosi, nie pamiętam już dokładnie, ponad 100 losowań.
Przepraszam, z tą przerwą w nie padaniu liczb ponad 100 losowań mocno przesadziłem, nie wiem skąd mi się to wzięło. Sprawdziłem teraz dokładnie i wynosi ona 52 losowania.
To wszystko brzmi bardzo ciekawie, ale jest wyssane z palca. Matoł fruwał w obłokach zamiast uważać na lekcjach matematyki i teraz mamy tego takie skutki. Jedynym oszustwem Totalizatora jest to, że przy prawdopodobienśtwie trafienia głównej wygranej jak jeden do kilkunastu milionów, wmawia ludziom w reklamach, że mają szanse wygrać ogromne pieniądze. Głupich nie sieją, sami się rodzą.
Sprawdziłem tą metodę ediego dla października. Owszem padają trafienia ale już nie tak często. Myślę, że w listopadzie akurat częściej padały cyfry z zakresu 70-ątek i stąd ten wysoki wynik.
Edi, sprawdziłem teraz 50 losowań w 2008 roku i wyszł mi 9 trafień, niestety.
Już widzę osoby siedzące nad losowaniami i dodające lub odejmujące wszystko ze wszystkim.
Edi8, kurcze, psujesz zabawę podając tak wszystkie odpowiedzi na tacy.
Edi8, kurcze, psujesz zabawę podając tak wszystkie odpowiedzi na tacy.
slawomir71, byłem ostatnio w Lubinie, sprawia wrażenie przyjemnego miasteczka.
Ja bym swojego pewniaka (21) nie okreslił jako bardzo dobry. W skali ocen od 1 do 5 dałbym mu 3+;-)
magda8502, ten gościu się procesował z totkiem i wygrał. Wypłacili mu tą kasę.
Uff, wkońcu weszły moje typy na nie. Wydaje się prostą sprawą wytypować kilka kulek, które nie padną ale wychodzi na to, że nie jest to taka prosta sprawa. No chyba, że jestem cienki bolek i od jutra powinienem zająć się zbieraniem kapsli, najchętniej ostatnio od Paulanera;-)
Po krótkiej przerwie wracam do typowania pewniaków, na wieczór moja liczba to 46.
Pokusiłem się o wytypowanie 5 i 10 na wieczór:
2,7,18,51,71 i 2,7,11,12,18,32,42,51,64,71.
2,7,18,51,71 i 2,7,11,12,18,32,42,51,64,71.
Mi się dzisiaj udało ugrać parę złotych typami na nie.
Pewniak na wieczór to 76.
Pewniak na wieczór to 76.
Mój pewniak 76 wszedł, niestety padło też 73, które obstawiałem na nie. Pewniak na jutro to 71.
Drodi finansisto, wypisujusz tutaj banały. Nie licząc ostatniego kryzysu to każdy głupi mógł zarobić niezłą kasę w funduszach inwestycyjnych. Ja też dużo w ten sposób zyskałem, i nadal zyskuję. Chciałbym Ci tylko przypomnieś, że ten portal ma służyć ludziom, którzy z grania na liczby zrobili swoje mniejsze lub większe hobby, więc jeżeli nie masz nic naprawdę sensownego w tym temacie do dodania to swoje głodne kawałki możesz sobie darować. Z serdecznymi pozdrowienieniami,
Sławiący pokój, Sławek.
Sławiący pokój, Sławek.
Drodi finansisto, miałobyć drogi, ale jak wyszło tak wyszło. Przynajmniej można się pośmiać z literówek.
dzikus jest dziki, dzikus jest zły. dzikus ma bardzo ostre kły. Gdy napotkasz na czacie dzika, wnet gdzie kolwiek szybko umykaj.
Taa, postanowienia Nowo Roczne są dobre. Mnie tak już pare dekad już leci jak sobie obiecuję, że będę lepszy.
Łał, jakie górnolotne słowa. Jestem tu tylko po to, albo po tam to. Ogłoś się jeszcze Mesjaszem i zacznij nawracać ludzi na dobrą nowinę. Może kogoś na to złapiesz, ale ja dziękuję.
Dokładnie SirMavins, trzeba mieć kompletnie najebane w głowie, żeby podcinać gałąź, na której się samemu siedzi. Ja mam tylko nadzieję, że ta ustawa okaże się niezgodna z jakimiś tam przepisami unijnymi i będą musieli niektóre jej zapisy zlikwidować.
Moje typy na wieczór:
53
3,53
3,52,53
3,31,45,52,53
3,5,7,27,30,31,45,52,53,79.
Chociaż, gdybym miał się sugerować mapą to bym obstawił pewnie całkiem inne liczby.
Życzę wszystkim paskowiczom oraz oczywiście naczelnemu Paskowiczowi Wesołych Świąt i dużo prezentów pod choinkę naljepiej w postaci trafionych kuponów.
53
3,53
3,52,53
3,31,45,52,53
3,5,7,27,30,31,45,52,53,79.
Chociaż, gdybym miał się sugerować mapą to bym obstawił pewnie całkiem inne liczby.
Życzę wszystkim paskowiczom oraz oczywiście naczelnemu Paskowiczowi Wesołych Świąt i dużo prezentów pod choinkę naljepiej w postaci trafionych kuponów.
Jak nie wiesz co masz zrobić z 1000 zł to idź do klubu GoGo i się zabaw. Przynajmniej doradzałbym Ci taki system. Gwarantowane 100% zabawy.
Propozycja typów na jutro:
4,11,13,14,36,40,47,52,64,65
8,13,15,36,40,49,64,65,66,79
1,3,6,13,21,40,36,61,64,65
4,11,13,14,36,40,47,52,64,65
8,13,15,36,40,49,64,65,66,79
1,3,6,13,21,40,36,61,64,65
« Poprzednie 100Kolejne »