Wpisy użytkownika Karolina3382
Łącznie 18 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 523 364. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Wyjaśnicie mi o co chodzi z tym kalkulatorem opłacalności jak to się w ogóle sprawdza ?
A ja z ciekawości jaka była wasza najwyższa wygrana i czy system swój pisany czy chybił trafił
Hejka macie jakieś typy gierek w które warto zainwestować ?
Co się stało ze stroną lotto ,że error wyskakuje na grach
Powiedzcie czy wygraliście jakieś większe sumy powyżej 10 tys kiedyś czy zdarzyła
się u was taka kwota?
się u was taka kwota?
Czy coś robią ze stroną lotto? Bo u mnie się w ogóle nie ładuje pisze cierpliwości i nie włącza się od 20 min
Jaka była wasza największa wygrana ? Pochwalcie się
Hejka macie może jakieś typy na dzisiejszego eurojackpota?
Super dzieki
Hejka mam pytanie do wszystkich czy u was też nie działa aplikacja lotto? Bo od wczoraj wyskakuje mi informacja na aplikacji (NIE UDAŁO SIĘ POŁĄCZYĆ Z SERWEREM) nawet jak się nie loguje to takie okienko widnieje ,a kikla razy wyłączałam telefon i nic się nie zmienia .
Jakie dzisiaj obstawiacie numery w dużego ?
Mieliście chociaż 3 w lotto?
@5 662 128 bolek31: Noo to gratulacje oby więcej takich . Ja niestety dzisiaj na minusie
A podzielcie się jaka była wasza największa wygrana i w co .. Moja to 2 razy keno 2500zł 1250zł i 4 razy trafiłam 4 w mini najlepsze w jeden miesiąc .. A 2 razy nie wysłałam
numerów i były 2 piątki w mini ,które do dzisiaj nie przeboleje ,bo byłe nie wygrane przez nikogo na tamten czas.
numerów i były 2 piątki w mini ,które do dzisiaj nie przeboleje ,bo byłe nie wygrane przez nikogo na tamten czas.
@5 662 145 Scenic: No to też ładnie. W mojej miejscowości mamy kilka milionerów lotto jeden trafił ponad 7 mln ,ale takich gości codziennie miał w domu ,że się wyprowadził . Jeden wygrał ponad 2 bańki taki gościu po 50 to w kolekturze zemdlał tak go rodzina ukochała ,że dzisiaj pracuje za najniższą krajową można wygrać tylko naprawdę trzeba mieć szczęście
A ja podpinam się do pytania z mojej perspektywy wygląda to tak jak rozmawiałam z Panią u nas w kolekturze ,że odkąd podnieśli stawkę jest dużo mniej wygrywających nawet 3 są rzadko .. Ciekawe jak jest w innych miejscach.
Teraz przy tej kumulacji to kasy się nachapają ,bo ile ludzi wyśle ,którzy nawet nie wysyłają na co dzień znam takie osoby czekają aż jest konkretna wygrana ..
Ja jestem ciekawa kiedy w pl padanie eurojackpot główna ,bo ile już czasu minęło od ostatniej naprawdę mega wygranej w euro..
« PoprzednieKolejne »