Wpisy użytkownika Karlossss
Łącznie 253 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 640 665. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Widziałem gościa na YT jak zdrapal do tak mówił cały czas że szuka mordki mikołaja zdrapka z choinką i bombkami
Ten co nagrywał te zdrapki to tak śmiesznie mówił to słowo a teraz szukamy mordki Mikołaja
Ostatnio stoję w kolekturze babka poszła coś obsłużyć te automaty gierki facet z babka zaj3**i sporo zdrapek gdzieś z 200 co o tym myślicie
A to jak się ma urodziny i jest karta stałego klienta to jest taki prezencik czy jak
Bartek ile kuponów puszczasz na multiczekpojnta o pół miliarda
Nie nie pije tego mam bekę z tego piwa kiedyś zrobiłem zdjęcie
Nazwali piwo poprostu duże piwo a nie jakiś np Okocim tylko duże piwo
Online dużo w Keno ale nic nie mogę wygrać od kad gram z 5 tysi ponad na -
@4 643 460BrandImage: a ty ile w multi wyrwałeś
Ja z 150 x Keno ale nic różnie grałem z mnożnikiem na 5,6,7,8,9,10 i nic więcej niż 18 zł
@4 643 799Gosia__77: 120 x system 12?
Gosia sprzedałas mieszkanie poszłaś na wynajem za resztę puściłas 140 tysięcy kuponów mini ?
Nie wiesz co nie wierzę w żadne systemy raczej wierzę w to że przed losowaniem te 10 minut mają na to aby wybrać zakład wygrywający z jak najmniejszą strata dla kolektury 3 4 5 6 to według mnie jest system tyle że szefa lotto na jak największe przychody
To z neta hehe ale fakt grałem jak miałem 12 lat kiedyś albo nie było to od 18 albo niesprawdzalne tak tego