Wpisy użytkownika KONDI44
Łącznie 959 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 270 488. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
no ulala, ja czekam na odwrotne parki a w nich [35,53][02,20][15,51][37,73] oraz [7,57][11,45]
dzisiaj 13 ma duże szanse, chyba, że objawi się jako 4 lub tez 31
u mnie medea podobnie, ale nie grałem...wsch i zach (suma) dla W-wy daje czadu ostatnimi czasy
tym samym magia obróci sie przeciwko Tobie i w tydzien zedzemy z Ciebie fatałaszki
Złapał rybak zlotą rybkę, wiec ta za wolnosc chce spełnic jego 3 życzenia.
- Ale ja niczego nie chce.
- Na pewno czegoś cchcesz.
- No dobra, napiłbym się - chce flaszkę
- Jakie masz drugie życzenie?
- Trochę mało, to chce jeszcze jedną flaszkę.
- A trzecie życzenie?
- hmm...
I nagle rybak zobaczył po drugiej stronie rzeki swojego kolegę Zenka. Krzyczy:
-Hej, Zenek, napijesz się jednego?
- Nie, dzieki!!
- To ch...Ci w d...
- Auuuuu!!!
- Ale ja niczego nie chce.
- Na pewno czegoś cchcesz.
- No dobra, napiłbym się - chce flaszkę
- Jakie masz drugie życzenie?
- Trochę mało, to chce jeszcze jedną flaszkę.
- A trzecie życzenie?
- hmm...
I nagle rybak zobaczył po drugiej stronie rzeki swojego kolegę Zenka. Krzyczy:
-Hej, Zenek, napijesz się jednego?
- Nie, dzieki!!
- To ch...Ci w d...
- Auuuuu!!!
emeryt, juz sie prebudziłem ,ale spokojnie, bo mam chore gardło i sie udusze po kolejnych takch dowcipasach
niestety, jak mala choruje, to na koncie dobra luksusowe powstaje nicość
ja na razie szukam kolektorów i kolektorek chętnych do wybierania dla mnie określonych zdrapek
jakby medea wpadło ci cos do głowy z odległościami planetarnmi, to byłbym wdzieczny...bo jak tak dalej pójdzi, to tez porzuce te metode
ja tylko zielona - jak brakło mi i przez 2 dni musialem tego earla pic, to od razu sie rozchorowałem
lilka, ja najlepiej wiem, co jest dla mnie dobre. To jest tak samo, jak z kcal.
zjedz 100 kalorii z pączka i 100 kalorii (czy kilokalorii, zwał jak zwał) z jabłka i co?? Tyłek urośnie ci po tych "pączkowych", a po tych jabłkowych bedziesz mieć najwyej sraczkę
dlatego tabele dietowe są do cholernej bani i kto je stosuje jest chory!!!!!!!!!!!
można jeść i 10000 kalorii dziennie i być chudszym od tych, co jedzą 1200
amol wczoraj kupiłem, zwie się żółądkowa gorzka (pomarańczowa) i dzisiaj od razu gardło lepiej działa
ludzie są podatni na sugestie i nawet gówno moze im pomóc - odpowiednio zapakowane i zareklamowane