Wpisy użytkownika KOCIO
Łącznie 2 086 wpisów w archiwum, pokazane od nr 172 437. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witam niewiem czy to widzieliście:http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Wiel-blad-w-Totalizatorze,wid,12755883,wiadomosc.html
TS to pazerni.Sam gram mniej niż grałem skoro podnieśli o 50
% a za trafienie trójki minimalnie podnieśli to niech w d... się pocałują
% a za trafienie trójki minimalnie podnieśli to niech w d... się pocałują
ktoś ładnie napisał że każda kulka ma takie same prawdopodobieństwo że wypadnie to teoria a praktyka jest inna
robal36 nie tylko jak było jedne losowanie to jak grałem to jakoś trójki dobrze mi wchodziły a teraz coś się popsuło!
tak samo z podnoszeniem cen za lotto zafundowali sobie powolną "śmierć"
ja popieram grę przez net czasem wieczorem przed losowaniem mam"natchnienie'typuję parke nie mam jak posłać bo do najbliższego punktu lotto ma z 10km i co najciekawiej potem losuja moją parkę
wygrnych życze.raczej zwiększy o sporo procent może nie odrazu ale w ciągu roku to tak
kuponiki pos łane na mm,lotto.mini,jokera jak się rozpędziłem to trochę kreśliłem
ostatnio mniej grałem zakupy odzieżowe robilem 80% zestawu wymieniłem he w tamtą sobote w lotto 2 razy 3/6 trafiłem
multi multi plus 1984 u dwóch zakładach mniałem razem skreślonych pieć co wieczorem wylosowali szkoda że nie w jedny zakładzie
bif24 posyłasz 100 zakładów dziennie a ile zakładów jest trafnych?i ile skreslasz?
ref.utworu grupy operacyjnej
zieci neo, nasza nowa generacja
Modem to twój stary, klawiatura to matka
Mówię o tych potworach, dojrzewają na forach
W realu nie dają rady, ofiary neostrady
zieci neo, nasza nowa generacjaModem to twój stary, klawiatura to matka
Mówię o tych potworach, dojrzewają na forach
W realu nie dają rady, ofiary neostrady
ja dziś trojeczkę w lotto trafiłem w ubiegłą sobotę dwa razy 3/6 w lotto
Witam u mnie świeci słonko ale jest ujemna temperatura ogólnie jest ładnie
i kto mi teraz powie że nie da się oszukiwać w grach liczbowych typu lotto!!! no kto!
kto mi odpowie na takie pytanie co to za wersja filmu premiera 16 listopad 2010
życzę wygranych może dziś w lotto wylosują z 4/6 co mam na kuponiku
wczoraj w lotto wysłalem dwa zakłady i w każdym było 2/6 szkoda że nie wjednym 4/6
kupony w dłoń i na monitory patrzeć.Jak duża wygrana nie chwalić się wszystkim
Witam wczoraj parka trafiona w drugim losowaniu na dziś na pierwsze losowanie 55.80
żeby ktoś znał na 100% to by sam posłał i by zgarną główną wygraną.Każdy kto posyła kuponik ma nadzieję że to jego sześć liczb okażą się tymi co wylosuja
już dawno ten temat byl poruszany w bułgari i izraelu wydało się że oszukuja w naszym kraju też ale jeszcze nie wydało sie tak