Wpisy użytkownika KOCIO
Łącznie 2 086 wpisów w archiwum, pokazane od nr 118 104. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jakich znaków.Digital Theatre System 5 głośników i subwoofer fajnie się słucha J.M. Jarre`a, na płycie Aero pokazał jak 5.1 "wyorzystał"
kathy:
A.E.R.O. to rewolucja dźwiękowa w karierze Jean Michel Jarre. Po raz pierwszy jego muzykę będzie można usłyszeć w formacie dźwięku super-stereo oraz 5.1. surround sound. Pionier muzyki elektronicznej od bez mała dwudziestu lat nagrał tym razem pierwszy album, nuta po nucie, w systemie 5.1. surround sound. A.E.R.O. jest ucieczką od płaskiego, dwuwymiarowego dźwięku stereo w nową, trójwymiarową przestrzeń, która pozwala słuchaczowi zagłębić się jeszcze mocniej w muzyce. A.E.R.O. zostało wydane w zestawie CD+DVD audio. CD jest nagrane w systemie dźwięku super-stereo, natomiast DVD w systemie 5.1. DTS, Dolby AC3 oraz PCM 9624 KHz Stereo. Na płycie znajdują się trzy nowe utwory. Pozostałe stanowią zaś największe przeboje, które artysta postanowił na nowo przedstawić w niezwykłej technologii dźwiękowej.
A.E.R.O. to rewolucja dźwiękowa w karierze Jean Michel Jarre. Po raz pierwszy jego muzykę będzie można usłyszeć w formacie dźwięku super-stereo oraz 5.1. surround sound. Pionier muzyki elektronicznej od bez mała dwudziestu lat nagrał tym razem pierwszy album, nuta po nucie, w systemie 5.1. surround sound. A.E.R.O. jest ucieczką od płaskiego, dwuwymiarowego dźwięku stereo w nową, trójwymiarową przestrzeń, która pozwala słuchaczowi zagłębić się jeszcze mocniej w muzyce. A.E.R.O. zostało wydane w zestawie CD+DVD audio. CD jest nagrane w systemie dźwięku super-stereo, natomiast DVD w systemie 5.1. DTS, Dolby AC3 oraz PCM 9624 KHz Stereo. Na płycie znajdują się trzy nowe utwory. Pozostałe stanowią zaś największe przeboje, które artysta postanowił na nowo przedstawić w niezwykłej technologii dźwiękowej.
Stopnie wygranych
szóstka 0- 0.00
piątka 90- 5 303.70
czwórka 4408 -268.80
trójka 83970 -20.00
szóstka 0- 0.00
piątka 90- 5 303.70
czwórka 4408 -268.80
trójka 83970 -20.00
w mini: piątka 2- 102 658.20
czwórka 212- 387.40
trójka 6708- 18.40
czwórka 212- 387.40
trójka 6708- 18.40
Dzieci neo, nasza nowa generacja,
Modem to twój stary, klawiatura to matka,
Mówię o tych potworach, dojrzewają na forach,
W realu nie dają rady, ofiary neostrady!(FRAGMENT UTWORU GRUPY OPERACYJNEJ)
Modem to twój stary, klawiatura to matka,
Mówię o tych potworach, dojrzewają na forach,
W realu nie dają rady, ofiary neostrady!(FRAGMENT UTWORU GRUPY OPERACYJNEJ)
herbie1976 ja też wolę wygrywać lepiej wygrać 10 złoty niż stracić 1 zł
KATHY u mnie dziś nic wczoraj parka w ostatnim losowaniu jokera trafiłem j.a teraz na wesele się szykuję
mag.. ja za smarkaty na żenienie się he kathy dobrze pamięta siostra zmienia stan cywilny
Wędrowca netowy niema sprawy ale pogoda na dziś jest dobra potrzebna a taka akurat jest
dowiesz się wkrótce a jak nieiwsz kto to KOCIO to zapytaj np.hosię ,mag..,kathy,Robal 36
Anglia na kolanach jak dzis Argentyna wygra to w 1/4 szlagier ARGENTYNA-NIEMCY
wygranych życze tych małych i dużych ja lece do pracy i czekam na kumulację w lotto
http
/mundial.wp.pl/title,Europa-najgorzej-w-historii,wid,12426728,wiadomosc.html?ticaid=1a700
/mundial.wp.pl/title,Europa-najgorzej-w-historii,wid,12426728,wiadomosc.html?ticaid=1a700Wtam wszystkich czy nie jest dziwne że w lotto kolejny raz jest 6-stka przypaadek czy nie...
jakiś czas temu mniałem "nosa" do kulek typowałem trzy i tak za zwyczaj dwa dni wchodziły dwa dni nie i minęło bez powrotnie a szkoda albo inaczej losuja inne niż ja skreślam
niewiem co jest grane zwidów itp niemam pokazywało moje i hose186 wpisy niektóre zdublowane ale restart kompa pomogł,gorzej jak by nie pomogło i ja bym nadal je widział
witam to i dziś w lotto jedna szóstka 2 mln a co do kulki z nr 8 w lotto to wolne