Wpisy użytkownika K600
Łącznie 12 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 310 356. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
@5 310 286 waldus: Walduś z Żyrakowa mówi, że jego sąsiad ma zaburzenia emocjonalne? No proszę, jak w „Sami Swoi” – jeden drugiego za wariata ma. Co ciekawe, sąsiad mówi dokładnie to samo o Waldusiu. Pewnie już obaj mają swoje „ekspertyzy” i tylko czekają, kto pierwszy przyniesie zaświadczenie od psychiatry... albo widły.
O, to była prawdziwa legenda świata fitnessu – Trisetum, trener osobisty o sylwetce godnej... no, może bardziej bufetu niż boiska. Z dumą nosił ponad 140 kg żywej masy motywacyjnej i brzuch, który miał własny kod pocztowy.
Na salę treningową wchodził z godnością, sapiąc jak lokomotywa pod górkę, i z przekonaniem mówił: "Pamiętaj, wszystko siedzi w głowie!" – a potem wciągał kebaba, bo „musi uzupełnić makro”.
Planował diety, układał plany treningowe i z zapałem pokazywał przysiady – z krzesła. Gdy ktoś zapytał, czy sam też ćwiczy, odpowiadał: "Jasne, mentalnie jestem w formie życia!"
Jego motto brzmiało: "Nie oceniaj książki po okładce, szczególnie jeśli ta okładka to ja."
I wiesz co? Ludzie go kochali. Bo jeśli Trisetum mógł uwierzyć, że jest trenerem – to ty możesz wszystko.
Na salę treningową wchodził z godnością, sapiąc jak lokomotywa pod górkę, i z przekonaniem mówił: "Pamiętaj, wszystko siedzi w głowie!" – a potem wciągał kebaba, bo „musi uzupełnić makro”.
Planował diety, układał plany treningowe i z zapałem pokazywał przysiady – z krzesła. Gdy ktoś zapytał, czy sam też ćwiczy, odpowiadał: "Jasne, mentalnie jestem w formie życia!"
Jego motto brzmiało: "Nie oceniaj książki po okładce, szczególnie jeśli ta okładka to ja."
I wiesz co? Ludzie go kochali. Bo jeśli Trisetum mógł uwierzyć, że jest trenerem – to ty możesz wszystko.
@5 310 406 Sebastian_M: A Trisetum i Trenerosobisty i trenerpersonalny to Majpan?
"No to pięknie! Widzę, że szczęście dopisało i gratulacje należą się jak psu buda! Cieszę się razem z Wami, oby tak dalej!"
@5 311 785 krzysio: Co to ma być?
@5 312 242 krzysio: Co?
@5 312 242 krzysio: Dobrze,że nie nazywasz mnie pijokiem.
@5 312 245 krzysio:
@5 312 245 krzysio: ty?
@5 312 251 krzysio: Grosz w Euro?
@5 312 205 krzysio: Na tym zdjęciu to Walduś?
@5 312 255 krzysio: To była prywatna nie publiczna wiadomość.Do wora.
« PoprzednieKolejne »