Wpisy użytkownika ITA
Łącznie 749 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 577 004. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Angierski... spora suma dla zwykłego zjadacza chleba.... okrytnie spora....
Stefan obczajam Angierskiego i ma fajne typy... widzialam ze lubia go cyferki
Piatek , sobota i leniwa niedziela o ile nie jest zima i nie smigam na nartach
Stefan a co to za kolorowa wycinanka bo nie zawsze mam czas na czata jak dzis... wrzuc ja lubie takie ciekawostki i kombinuje z nich cyferkowo
Stefan... wiesz co zagram i w piatek i w sobote i w niedziele ...twoimi... NO RISK NO FUUNY hahaha dzieki a tweraz smigam na kafffffke wrzuc ta jak mozesz kolorowanke angierskiego on ma naprawde trafne typy pozdrawiam grtajacych
A ok... chciałam hurtowo.. hahaha no wiesz to jak baba kupuje buty.. w paru kolorach od razu hahah
Gosia mnie multi nie idzie za cholere... pykam raz na ruski rok z marnymi skutkami ale obserwuje Nostradamusa i Galla oni fajnie typuja z sennych
Stefan ja nie przepadam i nieznam sie na piłce jak to baba ale zawsze kibicuje biało czerwonym ale uwielbiam lekkoatletyke i tam mocno dopinguje moj maz za to uwielbia siatkarzy i wszystkie mecze oglada i kibicuje
Gosia ja mówie o naszym paskowym Nostradamusie taka ma ksywke zobacz na spis tematów on i Gall robia dobra robote.. fajni ludzie pomocni i bardzo zyczliwi dla obcych
Gosiamam taki kuponik zSycylii.. lubie do niego wracać los z superEna lotto cyferki to7,33,48,53,66 moze ci podejda... wstawilabym focie ale jeszcze mam bana na zdjecia bylam troche niegrzeczna.. hahah
Lila ?? wujek piłes nie pisz bo nie mam pojecia co albo kto to jest ta twoja wyśniona lila?? moze baba która nie chciala z toba byc bo byki ortografy walisz hahah
tomi pisz w jezyku wuja loh przez samo h on by tak napisal i moze nie zajarzyc loch przez ch hahaha
Wujek może ty mnie nie lubisz ale ja ciebie zaczynam dlatego kupie ci słownik ortograficzny i murzyn przez rz ciebie polubi też i bedzie bardziej czarny przez rz a nie ż jak napisałes... litości ... nie badz taki rasista ortograficzny hahah
Lila to ta co cie nie chciała ?? biedaku ty pamietaj murzyn przez rz... nie pindole tylko boli jak czytam twoje wypocinki haha
wujek brawo dla ciebie ze wujek napisałes przez u otwarte hahah beda z ciebie wujki tzn ludzie haha
Lila ... hahaha moze ty nie jestes wujek tylko lila?? cos cie bodzie ta Lila ... ładna ta ksywka podoba mi sie jak masz na drugie bejbe
Stefan mozna robic byki mozna sie pomylić ale kuzwa nie w każdym poscie i to takie jak dzieciaki w 1 klasie robia bola oczy hahah wyśle mu słownik ortograficzny.. człowiek sie uczy całe życie hahah ma szanse
wUJO... TU JEST JAKAS lILA MOŻE CI SIE POMERDAŁO 5 TYPUJE NA STRONCE
16
35
43
44
46
9
19
25
29
36
47
16
35
43
44
46
9
19
25
29
36
47
Wuja hmm nie mylic z ch...a ty tak serio no to patrz i notuj stąd tak piszemy ale mozesz napisac wypiem.. i bedzie bez byka
40 zł 0 zł -40 zł
Keno 1 144 198 (22.11.2022 ⌚ 14:18) 40 zł 200 zł 160 zł
Keno 1 144 197 (22.11.2022 ⌚ 14:14) 40 zł 200 zł 160 zł Jaga wisia ostatnie rzuty cos tam daly ale w keno nie powalczyly ...szkoda
Keno 1 144 198 (22.11.2022 ⌚ 14:18) 40 zł 200 zł 160 zł
Keno 1 144 197 (22.11.2022 ⌚ 14:14) 40 zł 200 zł 160 zł Jaga wisia ostatnie rzuty cos tam daly ale w keno nie powalczyly ...szkoda
Gwidon co to za Lila ze ów wujek przez u otwrte hahah ma taki ból dupy ?? to jego jakas baba>??? hahah moze jak zobaczyła z jakimi bykami pisze to dała sobie spokój hahahahahahahahahaha nie dziwi nic wszak chce sie miec faceta inteligentnego a nie analfabete hahah
Pasko ale ze dobrze czy zle??? bo nie znam kobieciny a wuja tak tęsni za nia hahah
Aha ok... dzieki za info... biedny ten pasko to moze ja przywróć bo wujek zdycha z tesnoty za ta pania ... hahahah
Gwidon ty masz cos z beretem?? ja nawet nie znam tej kobiety pierwsze słysze ze byla jakas lila, moze to ty jestes ta lila i sie droczysz ..spoko nie bój żaby faceci hm tzw faceci nosza w tych czasach sukienki... nie bedziemy sie smiac jak malujesz usta i nosisz kabaretki ... lgbt lubi to i lubi takich jak ty hahaha
Wujej ty odpal słownik jezyka polskiego boli jak sie czyta twoje błedy.. ile masz lat 7 ?? 8 bo walisz byli ortografy jak pies kupe po bananie wujek47 2022-11-23 (12:09) Zadupie dolne 1A
Baba Jaga odpaliła miotł3 i czmychła a stary piernik nawija
Baba Jaga odpaliła miotł3 i czmychła a stary piernik nawija
jprd... wujek47 2022-11-23 (12:05) Zadupie dolne 1A
Zaraz polecą numery wpisów do kturych użyłem dawno temu KTÓRYCH piszemy przez ó zamkniete... wujek nosz kurła nie pogrążaj sie nie mozna w Polsce po podstawówkach byc takim analfabetą... hahahah
Zaraz polecą numery wpisów do kturych użyłem dawno temu KTÓRYCH piszemy przez ó zamkniete... wujek nosz kurła nie pogrążaj sie nie mozna w Polsce po podstawówkach byc takim analfabetą... hahahah
wujek47 2022-11-23 (12:05) Zadupie dolne 1A
Zaraz polecą numery wpisów do kturych użyłem dawno temu Wujek których piszemy w Polsce przez ó zamkniete.... serio skończyłes chociaz 8 klas?? bo mam wrażenie ze tylko pod szkoła siedziałwes hahaha Jezusicku myślałam że w naszym pieknym kraju analfabetyzm wtórny jest wyeliminowany i nagle wchodzi Wujek hahaha i rozp... moje pojecie o inteligentnych Polakach hahah
Zaraz polecą numery wpisów do kturych użyłem dawno temu Wujek których piszemy w Polsce przez ó zamkniete.... serio skończyłes chociaz 8 klas?? bo mam wrażenie ze tylko pod szkoła siedziałwes hahaha Jezusicku myślałam że w naszym pieknym kraju analfabetyzm wtórny jest wyeliminowany i nagle wchodzi Wujek hahaha i rozp... moje pojecie o inteligentnych Polakach hahah
Wujek rozumiem literówke każdemu sie zdarza ale nap.. takie ortografy.... żenada podaj adres podesle ci słownik.. zawsze mi szkoda analfabeow i ich wywodów hahahah jestem altruistka pomagam ubogim umysłowo
No dobra usiadz wez kartke i 100 razy napisz których przez ó zamkniete... to nawet średnio wykształcony szympas załapie.. dasz rade a potem Itka bedzie dalej uczyła cie jak sie nie pogrążac na grupie i nie miec łatki paskowego analfabety .. no gotowy to piszemy których, których, itd dasz rade
no Wujek ... jak tam ogarniasz kuwete?? których razy 100... dasz rade wszyscy jak jeden ch... trzymamy za ciebie kciuki
Wujek ty sie o mnie nie martw... twoja ortografia jak i składnia leża i kwicza jak ch... no dawaj których przez ó zamkniete razy 200 bo umysłek okrojony masz
wujek wujek.. no widzisz doping masz lepszy niz Lewandowski w Katarze
Jaga wisia.. ja mam wrażenie że to jakis niedouczony, biedny sfrustrowany socjopata którego najwiekszym wysiłkiem jest dowalic komus , zesrać sie na forum i czekam az sie rozkreci spiralka gówna jaka utkał ze swoich wizji psychodelicznych.. taki niegrozny osobnik płci niewiadomej lubiacy złośliwości nie lubiący ortografi hahah jak czytam te jego wpisy to marszczy mi sie d...a ale mam tyle empatii do takich jak on że jestem w stanie wysłac mu słownik i sprawic ze wujek załapie
Wujek... no coż popełniaj błedy .. i nie tłumacz sie ze bedziesz to robił specjalnie... ty poprostu jestes niedouczonym analfabetą i soryy ale nie zmienie zdania
Ubaw to mamy z ciebie... i duze zażenowanie jak czytamy twoje byki ... analfabeto hahaha
Biedny WUjek jak nie wie co napisac to dowala kupami z trawników... tak psino sprzatam kupy po moim psie z trawników i nie napierd... błedów ortograficznych jak ty... aha sprzątam piszemy nieuku przez rz... to tak dla twojej wiadomosci amebo ortograficzna hahah
Jaga wisia zostawmy amebe w swoim śwaitku... jakies propozycje na dzisiaj do mini lotka moze
Wujek .. hahaha jprd niereformowalny twój zwój mysłowy WYRÓWNANE... piszemy przez ó zamkniete , może faktycznie ty zostań już w tej piaskownicy albo nie schodz z drzewa bo progres u ciebie równa sie prawie z cudem
Jaga wisia... aaa tylko muliczek.. ja cos nie mam szczęscia w niego pozdrawiam cie i nie przejmuj sie baranina hahaha
Wujek sorry raczej nie branie tylko oranie ... oranie z ortografii biedaku żadna szanujaca sie kobieta nie bedzie z takim ćwierćinteligentem jak ty.. no chyba że sama ma 2 zwoje mysłowe hahah
Jaga wisia również i trafnych skreślen wejdz na temat gall anonim tam jest fajnie i miło i nie ma ogrów ortograficznych hahah trzym sie lece na kaffffke
Wujku a ty uja widziałes bo mam wrażenie ze raczej genitalia twoje są tak obszerne jak wiedza o ortografi hahah
Ok robaczki... koniec sparingu... wujku drogi nasz paskowy klaunie wysyłam ci mnóstwo pozytywnej energii bys ja wykorzystał na kartkowanie słownika ortografii.. ja jako jedyna wierze w ciebie ... psa nauczyłam siadam i podawać łape to i ciebie nauczę paru wyrazów bys nie wychodził nam tutaj na wioskowego przygłupa trzym sie słownik juz do ciebie jedzie paaaa
Wujku biedny nie mam fb tylko tweetera i nie mam tam żadnego analfabety i dysortografa który pisze jak wioskowy przygłup dac ci namairy na tweterka?? albo lepiej nie po co cała Polska ma widziec jak sie pogrążasz .. moi znajomi nie bedą tacy mili
🐵 🐵 🐵 🐵 🐵 🐵 Wujku szympans napisał Trójca przez ó zamkniete... dasz rade o n[potrafi to i ty dasz radehahahahahahahah wujek47 2022-11-23 (13:17) Zadupie dolne 1A
@4 578 159Myvictory: trujca święta nie ma do czego się przyczepić to ortografię poszło
@4 578 159Myvictory: trujca święta nie ma do czego się przyczepić to ortografię poszło
wujek poznaj łaskępańką... mozliwe że wiek płodowy miałes ciężki.. więc nie bede dobijac koni.. hahah polecam zalecam .. zacznoij od Qvo vadis... rozchulasz komóreczki hahah Dysortografia to obok dysleksji i dysgrafii zaburzenie, z którym zmagają się dzieci na całym świecie. Przyczyn należy doszukiwać się w mikrouszkodzeniach ośrodkowego układu nerwowego jeszcze w życiu płodowym. Sposobem na dysortografię mogą być ciekawe ćwiczenia i czytanie książek.
Wujek.... znaj łaske pańska... ciag dalszy zanim pójde na kawę ..Przyczyną dysortografii okazuje się nie nieznajomość zasad gramatycznych, ale zakłócenie percepcji wzrokowej albo słuchowej. W nauce pisania ważne są bowiem funkcje wzroku i słuchu, a także motoryka mała (składanie palców i dłoni), motoryka duża (sprawność fizyczna), zasób słownictwa i prawidłowa artykulacja. Jeśli rozwój którejkolwiek z tych funkcji zostanie zaburzony, może pojawić się dysortografia. Co jest przyczyną zaburzeń? Najprawdopodobniej mikrouszkodzenia ośrodkowego układu nerwowego jeszcze u płodu lub w wyniku powikłań podczas porodu.
Wujek poznaj łaske.. znalazłam dla ciebie Badaczka w ramach grantu NCN prowadzi teraz rekrutację do kolejnych badań. Szuka dzieci w wieku szkolnym z klas 4-6: prawidłowo piszących i czytających, dzieci z dysleksją, a także dzieci z dysortografią. "Chcemy zbadać, jak dzieci z takich grup na wymyślonych przez nas literach będą uczyć się sztucznej ortografii" - zdradza badaczka.
Wujek no i masz los ci nawet służy i daje szanse wygrana jak ta lala na słownik ortograficzny bogato ilustrowany... hahahahahahahah
biedaku jaki żal wygrane ochłapy w keno walnij i przebij mój wynik 600,000 w keno to pogadamy nie zadowalaj sie marymi pieniedzmi no chyba że grzecznie je spozytkujesz na słowniczek ortografii hahaha a teraz ćwicz podesłałam ci obrazek.. no do roboty bedziesz gwiadą ortografii jak sie nad toba troszeczke popracuje hahah
Paskowych baksów nie mam tak jak ty nie masz swoich gdybys miał to bys kupn pokazal... a tak tylko wyniki na pasko to takie wiesz lizanie lizaka przez papierek... wirtualnie to własnie słonia zakupiłam .. i co wierzysz mi??a a i szympansa który swietnie sobie radzi z ortografia ...powiem ci cos tak na ucho ..hahha lepiej od ciebie
No widzisz wujku nie raz tylko dwa razy spore sumki... a ty ochłapy łykasz i rżysz jak konik w stodółce co sianko dostał.. taka różnica miedzy nami
Wujku czy jak cie tam pies nazwał.. pokaz ten marny kuponik w keno... bo jak narazie ty jak wałesa jesteś konfabulujesz a gów.. z tego jest
wujek47 2022-11-23 (14:00) Zadupie dolne 1A
@4 578 218ITA: pokazywałym koleżankom jak byłem małym chłopcem hahah Wujek... po piersze nie masz co pokazywac a po drugie mentalnie nadal jestes małym chłopcem... z duża dysortografia hahah
@4 578 218ITA: pokazywałym koleżankom jak byłem małym chłopcem hahah Wujek... po piersze nie masz co pokazywac a po drugie mentalnie nadal jestes małym chłopcem... z duża dysortografia hahah
MĘDA..... hahah Wujek... jprd... załamuje rece nad twoim życiem płodowym hahahahaha spytak mamusi czy jej kon nie kopnał jak byla w ciązy z toba ... bo te neurony u ciebie daja totalnie du..y z ortografia i pisownia... męda hahahahah matko widzisz i nie grzmisz jednak zmieniam zdanie jestem za aborcja hahah
Dwidon... sorry ale ty nie bedziesz mi mówił z kogo mam schodzic a na kogo wchodzić... a wujek no cóż nauczyli szympansa odróżniac kolory nauczymy wujka ortografi.. nudzisz sie.. twój problem ja go wyszkole jescze bedzie do kuwety robił hahah jak moje psiaki
Stefan zrobilam taki mix z twoich... niestety nic nie wpadlo ale sprawdzilam i wiesz co przez roczek chodzily z tego fajne 3 i nawet 2 razy czwóreczka weszła... moze trzeba dalej gonic je niech sie kręca po totku??
Brak wygranej w
Lotto
i w
Lotto Plus
4.
12
23
29
35
47
49
Brak wygranej w
Lotto
i w
Lotto Plus
5.
2
12
14
19
24
45
Brak wygranej w
Lotto
i w
Lotto Plus
6.
12
13
14
19
33
49
Brak wygranej w
Lotto
i w
Lotto Plus
4.
12
23
29
35
47
49
Brak wygranej w
Lotto
i w
Lotto Plus
5.
2
12
14
19
24
45
Brak wygranej w
Lotto
i w
Lotto Plus
6.
12
13
14
19
33
49
Mi sie udała 4 na kuponiku w lotto słabo placili cos okolo 165 zeta a i na tym samym kuponiku byla 3 w lotto plus czyli plus 10 .. zupelnie moje typy ... ajjj szkoda ze nie wiecej ale pewne cyferki chyba mnie lubia bo wpadaja
Też sie dziwie ze najłaskawszy udzielił mi rozgrzeszenia..hahahahahah
To gratulacje dla ciebie próbowalam wrzucic tutaj ten kupon zdjecie ale cholerka mam jakiegos bana jeszcze na zdjecia hahah nadrozszy pasko najłaskawszy nie daje sie wykazac i pokazac jakie typy mialam .. ide do kata poplacze w rekaw hahah
Seba po interencji... a grubo... nie obiecuje ze bede grzeczna... zreszta przychodze do was dzxiałac numerkowo lottowo a nie sopinac dupy politycznie jak ortograf nie bedzie czepial sukienki to nie dostanie besztania
to ci jakis wspolne ty[powanko?? Za mna intuicyjnie chodza 3 cyfry2,16,26
Seba... moj umiar sie kończy jak ktos mnie obraża albo innych bo ma inny światopoglad... ja tu przychodze sie odchamic a nie schamiać do reszty np politycznie itp .. polityka to taka kur.. zostawmy ja innym
tak do lotto Seba ostatnio na moje wpadlo mi 4 lotto za 165 zeta... i tez chodzily za mna troche malo placili ale zawsze na waciki jest a i mialam na swoje tez 3 w mini ostatnio jesczce nie sprawdzilam ile placili ale chyba cienko bo byly wygrane 5 a wtedy cieniutko placa za mini
to brakuje nam jeszcze 2 moze stefan ma jakis pomysl zagram naszymi .. a co tam najwyzej albo szampan al;bo kaszanka hahah
Ok czyli jak klecimy2,16,26,8,24,6 ??/ wstawiam to jak zaakceotujecie na pasko lotto u mnie jako typy oki>?? i puszczam jednego z plusem
Zagrałam w niedziele u szkopów w euro jacka kurcze wcale nie maja tanszych tych losów za 2 za[placilam 5 euro na Sycyli bylo taniej
Ale Stefann spoko to zamien na swoja jak jej nie czujesz nie ma problemu ja gram na intuicyjne czesto i dają rade te trafione w keno u pasko byly moje intuicyjne i dwa razy daly wielkie wygrane wirtualne
Stefan u mnie to chyba taka typowa babska intuicja... cos jest na tak albo na nie ..albo podchodzi cyfra i chodzi ze mna caly dzien wtedy daje jej sznse
2,16,26,8,24,6 ,47 ? ja tak tylko jednak puszcze 6 z twoja 47 bo ostatnio poszlo mi forsy na granie a zwrot w realu to jakies 300 zloty wiec musze z umiarem bo zaczynam hazardować po zbóju hahah
to dawaj na forum... fajnie jakby wiecej ludzi ogralo prezesa hahah jak to mówia muchy w kupie siła.. więc wykorzystujmy nasz potencjał na granie a nie na spieranie sie i kłotnie
Hejka Gosia a moze cos do lotto?? bo to chyba multi podalas czy keno?/
2,16,26,8,24,6 ,47,11,12,14 Wrzucilam nasze w keno dodalam cos od siebie i zobaczymy jak pojda... zrobilam 50 los stawka razy 10 plus mnozus .. niech sie kulaja dobrze
ok narazie w pracy jestem .. czekam z propozycja kuponiki pojda dopiero po 19 na ruszt
Sobota, 26.11.2022, godz. 22:00
Wygrane
Nr losowania
Sortuj liczby wg kolejności losowania
Mini Lotto
6054
1
4
6
12
32
Super Szansa
4728
4
4
9
2
4
5
3
Twoje liczby
Gratulacje!
trójka
1.
1
6
22
32
42 sprawdzilam swoja trojke intuicyjna i fajnie weszla jednak placili 50, zeta i pare groszy w sobote mozesz sprawdzic u pasko na moim profilu.. zawsze jak typuje u szefa bossa pasko to zawsze wysylam ten kupon mila niespodzianka ale wiedzialam ze za ktorym razem wejdzie stawaim na te numerki juz chyba z 6 raz i wkoncu zapracowaly na siebie
Wygrane
Nr losowania
Sortuj liczby wg kolejności losowania
Mini Lotto
6054
1
4
6
12
32
Super Szansa
4728
4
4
9
2
4
5
3
Twoje liczby
Gratulacje!
trójka
1.
1
6
22
32
42 sprawdzilam swoja trojke intuicyjna i fajnie weszla jednak placili 50, zeta i pare groszy w sobote mozesz sprawdzic u pasko na moim profilu.. zawsze jak typuje u szefa bossa pasko to zawsze wysylam ten kupon mila niespodzianka ale wiedzialam ze za ktorym razem wejdzie stawaim na te numerki juz chyba z 6 raz i wkoncu zapracowaly na siebie
Sebus za co>?? za trójke?? .. jak tak to dziekuje .. jest taki fajny temat senne i fajni ludzie jakNostradamus i Gallaninim typuje z sennych nieraz podbieram numerki najwyzej pójde do wieznia za to hahaha ale tez jak moge daje swoje... warto tez typowac z sennych nieraz pieknie sie ukladaja w wygrane i tam jest fajna atmosfera ludzie sobie pomagaja typuja rozmawaiaj wpadajcie tam do nich
waldek dalabym scan ale mam bloka na zdjecia moze pasko bedzie łaskawy i zniesie to wrzuce a tak d...a sprobuje dac u siebie w kg moze wejdzie
Bieżące typowania
02,16,26,08,24,06 taki typ u pasko w moich profilowycjh zagram nimi chłopaki a co tam...
Zatypowane o godz. 10:45:57
02,16,26,08,24,06 taki typ u pasko w moich profilowycjh zagram nimi chłopaki a co tam...
Zatypowane o godz. 10:45:57
16,26,08,24,06 a taka piateczke na mini moze cos poleci 24 i 26 lubi byc razem
Seba puszczam kulki nieraz na mini i lotto te same fajnie potrafia sie uzupelniac albo na przemian wpadac takie kaprysne jak baba ale jak zabawa to zabawa NO RISK NO FUNNY
1 7 8 22 33 42 53 54 60 63 TE te fajnie mi weszly na 7 chyba ze dwa razy i w keno 7 na 10 pare razy moze ktos spróbuje smacznego
03, 04, 14, 34, 47
06, 10 na tych z iloscia powtórzen czesto lata 5na 7 i 6 na 7 moze komus posłuży ..na zdrowie
06, 10 na tych z iloscia powtórzen czesto lata 5na 7 i 6 na 7 moze komus posłuży ..na zdrowie
03, 04, 14, 34, 47 spawdzilam jakby puscil w systemiku jak wpadaly przezx lata te kulki no i nawet ze 25 4 naliczylam i jedna 5 jaknie wpada 10,14 ,37 reszta róznie.. moze ja zmiskowac i podac na talerzu prezes bedzie mial zagwózdke hahah pasko rewelacja program wyniki przeniosly mnie do 1968...jak tam cicho hahah
06, 10
06, 10