Wpisy 4 576 682 – 4 576 781
22 listopada 2022 00:00 → 22 listopada 2022 07:14, 100 wpisów
@4 576 677islandorka30,5:
Mama i tata to było jak przyszedł Krzysztof C nie ujmując mu niczego bo to dobry chłopak
Mama i tata to było jak przyszedł Krzysztof C nie ujmując mu niczego bo to dobry chłopak
@4 576 679Myvictory: to zakąska dla kozy...
@4 576 682Sebastian_M: ooo a gdzie on...
to teraz mogę wybierać zmiany na multipasku pierwsza zmiana druga zmiana nocna Sebuś
@4 576 686Myvictory:
@4 576 685islandorka30,5:
Nie wiem. Wyśmiewali się z niego to sobie poszedł
Nie wiem. Wyśmiewali się z niego to sobie poszedł
@4 576 673Myvictory: Kocha czat, kocha i szanuję ludzi.Popszrz , przed dwoma dniami wyraziłem się, że obsługiwał mnie " sympatyczny " kolektor.Ten zwrot nie podobał się innym, wciągał mnie w dyskusję, ale gdy ci drugie słowo lecialy wulgaryzmy , inwektywami obrzucano innych to twierdził , że wulgaryzmów nie widzi.Prawo niech zawsze prawo znaczy .
Mądra babcia
A co mowi dziadek
@4 576 685islandorka30,5:
Ja nawet dzwoniłem do Krzysztofa C i z nim rozmawiałem.
Ja nawet dzwoniłem do Krzysztofa C i z nim rozmawiałem.
@4 576 694Sebastian_M: aż tacy koledzy, nie dziwota
@4 576 693islandorka30,5:
Dziadek to bierze w rękę 2 lub 3 orzechy włoskie i jak ścianie to pękają
Dziadek to bierze w rękę 2 lub 3 orzechy włoskie i jak ścianie to pękają
@4 576 695Myvictory:
A właśnie że nie. Z dziadkiem gram czasami w szachy
A właśnie że nie. Z dziadkiem gram czasami w szachy
@4 576 697Sebastian_M: no ja też i co...
@4 576 697Sebastian_M: myślałem że ma dwa a tu trzy
@4 576 698Sebastian_M: nie warcaby bo to wyższe myślenie niż szachy
Dobra grają se dalej
@4 576 701Myvictory:
Z dziadkiem gram w szachy
Z dziadkiem gram w szachy
@4 576 702Sebastian_M: phi
@4 576 700Myvictory:
Czasami dwa A czasami trzy
Czasami dwa A czasami trzy
Isla to silna kobieta jak kopnie w orzechy to pisk w niebogłosy
@4 576 705islandorka30,5:
To zobaczymy
To zobaczymy
@4 576 705islandorka30,5:
Jak mi podasz rękę to ścisnij z całej siły ok ?
Jak mi podasz rękę to ścisnij z całej siły ok ?
@4 576 686Myvictory: Wczoraj pewien osobnik wkleił moje zasady nie wiedząc, że są moje.Zapomnisl, że dotyczyły jego osoby, a tym razem ostrzegał innych.I dobrze.Bo po co podaje się adres e-mail i prosi się o opinie o sobie ? Po co pisze, że córka nie wróciła do domu na noc? po co pisze, że pracuje na czarno i nie idoroawdaza podatków ?Potem ma przenośne , że głuchy zaczyna słyszeć a ślepy widzieć ???
@4 576 707Myvictory:
A ona kopie?
A ona kopie?
@4 576 710Stefannaglik:
@4 576 710Stefannaglik: chyba domyślam się o kogo chodzi
@4 576 710Stefannaglik:
To zag69
To zag69
@4 576 713Myvictory:
Nie domyślam się tylko piszę się konkretnie o kogo chodzi. To zag69
Nie domyślam się tylko piszę się konkretnie o kogo chodzi. To zag69
@4 576 711Sebastian_M: sprubuj to orzechy z dołu wylądujs ci na oczy
@4 576 714Sebastian_M: Nie tylko.Eklril foto psa na łańcuchu, że jest głodny i zaraz miał kontrolę.
@4 576 716Myvictory:
A ja mam ochronne okulary
A ja mam ochronne okulary
@4 576 715Sebastian_M:nie chce pisać o osobach których nie ma na czacie chociaż dużo osób atakują lub nawet normalnie pisze i tych co nie ma
Trzeba mieć umiar we wszystkim
@4 576 719Myvictory:
Rozumiem
Rozumiem
widzę że opcja bycia osoba pisząca z każdym powoduje że już zostałem za szufladkowany no cóż niech już tak będzie
@4 576 718Sebastian_M: I jeszcze jedna moja sugestia, słucham rad i nych - decyduje sam.Nawet na swoim profilu na " ufam tylko sobie ", zatem po co ulega jakimś nawiedzonym trollom, hejterom, siewca mowy nienawiści?To moje podwórko, moja działka i nikt nie będzie mu rządził.
Ja już idę spać bo rano o 5 trzeba wstać do pracy. A później mecz Polska- Meksyk
@4 576 725Stefannaglik:
Widocznie niektórzy lubią jak im ktoś narzuca jak mają postępować i z kim mają rozmawiać.
Widocznie niektórzy lubią jak im ktoś narzuca jak mają postępować i z kim mają rozmawiać.
Kogo mają lubić i komu klaskać
Ale to nie jest moja bajka
też spadam no cóż jeszcze się taki nie narodził by wszystko dogodzić zawsze coś będzie nie tak niech już tak będzie lata mi to
@4 576 723Myvictory: Słuchaj , widziałeś w swoim życiu mnóstwo ludzi, którzy odeszli na drugi świat.Patrzac na nich masz wrażenie, że nie wszystko zdążyli powiedzieć, że chcą nam jeszcze coś przekazać.Ja widziałem w swoim życiu też wiele, i czym nie chce tutaj pisać.Poeiem.wiecej..
@4 576 731Myvictory:
A mnie nie lata i będę strzegł praworządności i swoich zasad
A mnie nie lata i będę strzegł praworządności i swoich zasad
@4 576 728Sebastian_M: No właśnie , ale to musi być ktoś z zasadami, chłop z ...
@4 576 734Stefannaglik: 

@4 576 731Myvictory:
Najłatwiej iść w cień wtedy jak coś się dzieje złego. Ale trudniej zareagować. A jeszcze trudniej przeciwstawić się złu w sposób zdecydowany
Najłatwiej iść w cień wtedy jak coś się dzieje złego. Ale trudniej zareagować. A jeszcze trudniej przeciwstawić się złu w sposób zdecydowany
O jajka po 1.50 zł A pisali że to niemożliwe
U mbie jajka są tańsze
🥚🥚🥚🥚🥚
🥚🥚🥚🥚🥚
@4 576 737Sebastian_M: może 1,5 kg jajek
Jajka sprzedają na sztuki A nie na wagę
Chyba że teraz coś się zmieniło
Ale 1.50 zł za kilogram to po ile wychodzi jedno jajko ?
@4 576 735Pasko: Dobrze, że z jajami a nie z kiełbasą przez samo " h " z lubelskiego.
A ja kupuję ile chcę.
Nie mam obowiązku kupowania akurat 10 sztuk.
Nie mam obowiązku kupowania akurat 10 sztuk.
Kupuję od rolnika i wiem że te jajka są naprawdę smaczne i świeże
@4 576 744Pasko: Panie Adminie, jest Pan inteligentnym, oczytanym Człowiekiem, proszę mi powiedzieć co to oznacza " onkle ulongi " ?
No nic. Bawcie się dobrze
Dobrej nocy a jutro wysokich wygranych
Dobrej nocy a jutro wysokich wygranych
@4 576 747Stefannaglik: tak trudne pytania wpisuję w google
@4 576 748Sebastian_M: Ja też żegnam, a wysokich wygranych życzę już dzisiaj
@4 576 749: google translate też mi podpowiada że może chodzi o język estoński
@4 576 749Pasko: Ja już szukałem Panie Januszu, nie znajdzie Pan
@4 576 753Stefannaglik: no to może kot chodził po klawiaturze komuś
@4 576 752Pasko: ,' onkly ulong ".Ja też mam mnóstwo literówek.
@4 576 754Pasko: Korzystając z Pańskiej obecności , proszę przyjść moje przeprosiny za niektóre fotki zamieszczone w niedzielę u chyba w sobotę.Zle zostały odebrane i jestem tym zniesmaczony.
@4 576 757rostuje : przepraszam nie tak Pana jak yodoby, które je źle odebrały, nie było moje intencją niko8go obrazić.
🥰 🥰 🥰
Całe szczęście, że na końcu było coś w rodzaju erraty
...bo w przeciwnym wypadku możnaby zgłupieć czytając Waszą paplaninę
...bo w przeciwnym wypadku możnaby zgłupieć czytając Waszą paplaninę
@4 576 761gonzaga: Być może to trudny temat, ale trzeba czytać ze zrozumieniemm.Tutaj chodzi o s z a c u n e k
Nie będę ukrywał, że czytanie bzdur ze zrozumieniem przychodzi mi z trudnością
@4 576 763gonzaga: Ja też nie potrafię zrozumieć i zresetować Twoich mądrości odnośnie stosunków polsko-ukrsinskich , bo wg Twoich przekonan należałoby ....- wstrzymam się od komentarza, a co do " onkle ulongi' to nie jenorazowa literówka a stały zwrot nijakiego " Mewa ".😭
@4 576 763gonzaga: Wracając do Twoich dawniejszych teorii - stosunków polsko-ukraińskich, to rzeczywiście wszelkie granice zostały przekroczone.Pokska natychmiast powinna wycofać jakąkolwiek pomoc dla Ukrainy i zerwać z nią stosunku dyplomatyczne .Wg Ciebie trzeba by było organizować korpus ekspedycyjny w obronie Rosji .Taka zniewaga nie może ujść płazem.Miskes poparcie Bolo22.Ti mało inteligentna próba bycia ironicznym ...to trzeba umieć panie ze słoma w butach.
@4 576 763gonzaga: 4541187,
Nie wiem nad jakimi moimi przekonaniami odnośnie stos.polsko-ukraińskimi łamiesz sobie głowę?
Bo nie przypominam sobie, żebym TU wygłaszał jakiekolwiek poglądy na ten temat?
A, słomy to sobie szukaj Chamie we własnych butach!!!
🖕
Bo nie przypominam sobie, żebym TU wygłaszał jakiekolwiek poglądy na ten temat?
A, słomy to sobie szukaj Chamie we własnych butach!!!
🖕
...a myślałem, że jakieś liczby podpatrzę ...ehh nocna zmiana.
ulong
"Człowiek wyobcowany,ułomny,nieumiejący się zachować"
lub
"Słynne powiedzenie angielskiego komika Mr.Volvica. Słowo jest obraźliwym określeniem danej osoby"
onkly
"Mieć zadarty nos jak świnia i nie mieć duszy"
lub
"Zachowuję się w jedyny w swoim rodzaju sposób"
i parę przykładów:
"ou see that onkly po-po beat the shit outta that falafel cart guy back there, man? Fuckin' wrong!"
"Kevin Bacon: You call that cop onkly? You shoulda seen how onkly this pig back in Detroit scummed a bag of juicers!"
@4 576 765Stefannaglik: aaa, przepraszałeś tylko za zdjęcia
...co tu będę tak sam siedział
4 497 351. MojeNumery 2022-07-27 (16:54)
@4 497 345Pasko: Ja Cię bardzo proszę byś nie stał blisko mnie podczas konfrontacji i na sali sądowej.Bede Ci wdzięczny
A wczoraj we wpisie 4576746 bylo calowanie dupki admina
@4 497 345Pasko: Ja Cię bardzo proszę byś nie stał blisko mnie podczas konfrontacji i na sali sądowej.Bede Ci wdzięczny
A wczoraj we wpisie 4576746 bylo calowanie dupki admina
Hello
Slawek piszesz o tym - "co to za, a nawet przeciw" ? a udowodnisz, że te poprzednie wcielenia np. bkos, acios, regulaminowa, wczoraj itd itd itd, to ten sam - "mężczyzna z cohones" ? aleee nabiał I dzień ustawiony
Slawek piszesz o tym - "co to za, a nawet przeciw" ? a udowodnisz, że te poprzednie wcielenia np. bkos, acios, regulaminowa, wczoraj itd itd itd, to ten sam - "mężczyzna z cohones" ? aleee nabiał I dzień ustawiony
@4 576 779RobalNo wlasnie sprawa w sadzie duzo by wyjaśniłaAle chyba prokurator nie mial jaj zeby podjac sie tej sprawy