Wpisy użytkownika HARTGE
Łącznie 30 054 wpisów w archiwum, pokazane od nr 177 305. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie miałem czasu zagrać nie zagrałem więc nie przegrałem dlatego ta radość a patrze na wyniki to bym przegrał 

ale fajnie ale fajnie ale fajnie ! 
http://www.youtube.com/watch?v=e4ZsrqNE8_s

http://www.youtube.com/watch?v=e4ZsrqNE8_s
damr - zauważ zdrapek wygrywających jest ok 1 mln a nakład jest 6 mln zdrapek i więcej więc 5 mln zdrapek jest pustych proste i logiczne tak samo jest z kuponami 

skaro jesteś 150 do przodu to musiałaś coś wydrapać więc chyba nie jest aż tak żle 

nie no można bo mi też kolektorka wprowadzała numerki kiedyś na maszyne bo kuponu nie chciało przyjąc
Witam 
Gwarantowane 2 mln jest gdy nie ma kumulacji i gdy trafia 1 osoba w przypadku gdy trafią dwie osoby pula jest dzielona tj. po 1 mln a wczoraj była kumulacja 3 mln trafiły 3 osoby więc pula została podzielona na 3 proste i logiczne

Gwarantowane 2 mln jest gdy nie ma kumulacji i gdy trafia 1 osoba w przypadku gdy trafią dwie osoby pula jest dzielona tj. po 1 mln a wczoraj była kumulacja 3 mln trafiły 3 osoby więc pula została podzielona na 3 proste i logiczne

Piszecie że są pechowcami ale równie dobrze mogło nie być ani jednej 6 i kumulacja szła by dalej co by było bardziej korzystniejsze.
Właśnie Robal więc dlatego lepiej że wygrały 3 osoby po te 800 tys bo to i tak kupa kasy jak by nie patrzył 

Robal wiesz dlaczego 3/3 cieszy ? Bo jest za co dalej grać i taka jest prawda osobiście nie gram na 3/3 

Robal to jest dziwne pytanie bo dla jednego wysoką wygraną może być milion a drugiego np 50 tyś 

emerytka - rozumiem
myślałem że już kończysz grę w totka, w takim razie miłego pobytu w Niemczech tam też jest lotto może tam Ci się poszczęści czego Ci życzę 
myślałem że już kończysz grę w totka, w takim razie miłego pobytu w Niemczech tam też jest lotto może tam Ci się poszczęści czego Ci życzę 
zdrapki są zdradliwe pełno pustych jest
dziś zakupiłem 1x straszne pieniądze i 1x Kubicę nic zero
dziś zakupiłem 1x straszne pieniądze i 1x Kubicę nic zeroa jak bierzecie zdrapki ? wybieracie czy jak ? Bo ja biorę pierwsze tak jak leżą
może to błąd nie wiem
może to błąd nie wiemmysliwy - sumie masz troche racji? hmm tylko czy opłaca się brać hurtem ?
u mnie też kiepsko ale 3 bym miał w lotto gdybym zagrał sys7 ale wybrałem chybika i klapa
dokładnie jutro kolejny dzień kolejne szanse hmm tylko czy na wygraną czy na przegraną? Oby na wygraną 

tak jak pisałeś teraz trzeba by było zapłacić 277 200zł
bo po 3 zł zakład
bo po 3 zł zakładśmieszne by bylo gdyby nic nie wygrał a ktoś by wygrał jednym zakładem za 3 zł 

co sądzicie o zdrapce aniołek czy diabełek? Bo miałem zakupić ale w końcu nie zakupiłem
ale wydaje mi się że lepsza od Kubicy bo ma nakład tylko 4 mln a Kubica 6 mln
tak wiem kupowałem ukryty skarb 3 dychy jakiś czasu temu mi wpadło z niego
ostatnio teraz kupuje okazyjnie straszne pieniadze ale nic nie moge wydrapać
chyba jakaś zmiana kolektury by się przydała bo w tej co kupuje to same puste
majklasz rozumiem ale ja też nie kupuje nie wiadomo ile max 2 zdrapki
Witam 
U mnie wczoraj MM 4/10 nie można nazwać tego wygraną
lotto i mini nic i dziś MM nic 

U mnie wczoraj MM 4/10 nie można nazwać tego wygraną
lotto i mini nic i dziś MM nic