Wpisy użytkownika Gutti43
Łącznie 222 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 356 686. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
JEST KUMULACJA 23000 000 MILIONY DZISIAJ KTOŚ TRAFIA - PROSTE PYTANIE CO Z RESZTĄ KASY SIE STAŁO KTÓRA WPŁYNĘŁA OD WTORKU DO DZISIAJ????
WIĘC GDZIE JEST RESZTA KASY???Z ZAKŁADÓW POMIĘDZY WTORKIEM A CZWARTKIEM???/ TAK KRADNA NA BEZCZELNIAKA
Hade zobaczysz ze liczby które dzisiaj padna wcisną Cie w fotel jak zwykle dwie parki lub co gorsze bedzie trójka stare numery TS
TO JESZCZE NIC BO W MULTI PISZĄ ILE BYŁO ZAKŁADÓW A W DUZEGO JEST 23 MILIONY PRZEZ DWA DNI WPŁYNIE JESZCZE 10 MILIONÓW I NIKT ICH NIE ZOBACZY!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK HADES A GDZIE RESZTA Z 2 DNI ???????????????????????????????
TAK TO SIE NAZYWA W/G KODEKSU KRADZIEŻ -PRZYWŁASZCZENIE MIENIA ZNACZNEJ WARTOŚCI OD ROKU DO LAT 10 TYLKO ZE TS. MA MONOPOL NA OKRADANIE NAS
Serw tu chodzi o zasady uczciwości a nie kupowania sobie nadzieji za 2 zł w kuponie
kupujesz kupon za 2 zł i już jesteś orżnięty Serw tylko masz klapki na oczach i wirzysz że TS gra uczciwie
na kazdym kroku TS pokazuje jak oszukuje ludzi tylko cyferki działaja na ludzi jak czary - nie myślą ....................jak w matrixie
Zasada hades jest taka TS nie ma nikogo kto by go rozliczał, są bezkarni a bezkarność rodzi potwora
piszemy tu dzielimy skóre na niedzwiedziu a można pomysleć i zmusić TS do podwyższenia wygranych oraz losowań z udziałem publiki- to takie proste, chociaz nie dla wszystkich
możesz tak powiedzieć jak coś wygrasz konkretnego a jak na razie lizesz tak jak wszyscy lizaka przez szybę
masz racje ale pazerność TS to masakra...........oni juz nie biora części z zakładów tylko jawnie kradną jak pisałem co sie dzieje z reszta kasy z dwóch dni na duzego skoro masz od wtorku 23 miliony
WITAJ HADES - I CO NIE MIAŁEM RACJI WCZORAJ ZE TS USTAWI LOSOWANIE ALBO PADNA DWIE PARKI ALBO TRZY Z TEJ SAMEJ SERI . MASZ LOTTO PLUS 1-2, 26-27 DUZY 30-36-39 A LUDZIE NADAL NAIWNI MYŚLĄ ZE LOSOWANIE ODBYWA SIE NA ZYWO !!!! TYLE SET TYSICY ZAKŁADÓW I NIKT NIE TRAFIA ???? CO ZA NAIWNOŚĆ
losowanie sie juz odbyło , nam puszczą jedynie nagranie a Zenek z Poznania , Romek z Gdyni i Edek z wrocławia już skreslili wygrane numery .Nam zstaje godzina karmienia sie nadzieją i na koniec kubeł wody z lodem{zegnajcie}}
PRZSTAŃ GRAĆ NA DUZE SUMY BO TE SĄ ZAREZERWOWANE DLA TS, DLACZEGO W DUZEGO NIE PADŁA ANI JEDNA 30 I ANI JEDNA 40 NO SORY ONI JUŻ TAK W H.......A Z LUDZMI GRAJA ŻE ICH BEZCZELNOŚĆ TO GRANICA CHAMSTWA
JEŻELI MASZ DOBRY SPRZĘT DO NAGRYWANIA - CYFROWY TO PEWNE RZECZY ICH ZDRADZAJĄ TO SIE WYWALI NIEDŁUGO JAK W CZECHACH I WTEDY MILIONY NIEDOWIARKÓW POWIE" NO PODEJRZEWAŁEM"
KILKA LAT TEMU BYŁO LOSOWANIE TAK JAK U NAS I SIE PIR.......LI PUŚCILI LOSOWANIE Z OSTATNIEGO TYGODNIA I AFERA .DO DZISIAJ W CZECHACH NIE MA LOTTO PAŃSWOWEGO
KRADLI TAK JAK U NAS - BYŁA PULA 30 MILIONÓW A WPŁYWY SIEGAŁY 50 MILIONÓW TO LUDZIOM WYPŁACILI NIBY TE 30 A 20 BANIEK ZAJUMALI
HADES DOBRZE MYŚLI GDZIE RESZTA PIENIEDZY CO WPŁYNĘŁA W MIĘDZY CZASIE ??????
KAZDY KUPON KTÓRY PUSZCZACIE JEST LOGOWANY W ICH GŁÓWNYM KOMPUTERZE , SYSTEM OBLICZA JAKICH KOMBINACJI NIE MA LUB JEST NAJMNIEJ I TE LICZBY NAM PUSZCZAJĄ . TO PROSTE DZISIAJ BO CYFROWO MOŻNA ZROBIĆ CUDA. NAGRYWA SIE KAŻDĄ LICZBE PO KOLEI I POTEM PUSZCZA SIE NA WIZJI TE KTÓRE IM PASUJĄ. ZNAM BARDZO DOBREO INFORMATYKA I JAK MI POKAZAŁ JAKIOE RZECZY MOZNA ROBIĆ Z PEWNYMI PROGRAMAMI TO ZWĄTPIŁEM I NIE GRAM
DWADZIEŚCIA LAT LUDZIE GRALI W PIŁKARSKIEGO POTEM BYŁA AFERA Z USTAWIANIEM MECZY I JAK SIE DZISIAJ ONI CZUJĄ ???? JAK FRAJERZY !!!!!!!!!!!!!!1
TO MOŻE MONET DAJ TROCHE NA CHORE DZIECI- ALE NIE WOLISZ KUPIĆ SOBIE ZŁUDNĄ NADZIEJĘ
NIECH CHOCIAŻ JEDEN TU GRAJĄCY DA SKAN ŻE WYGRAŁ JAKIEŚ KILKASET ZŁOTYCH .............
ALE NIE JESTEM NAIWNIAKIEM NIE OKRADAM RODZINY I NIE KARMIĘ TS JAK TY
TO GDZIE SKAN???????????????????????/ przestań bo mnie brzuch rozboli
ZOBVACZ OSTATNIE LOSOWANIE........... GDYBYŚ MIAŁ TAKA MASZYNĘ JAK TS TO CHOCIAZ BYŚ ZROBIŁ 1000 000 LOSOWAŃ I TAK BY WPADŁY Z SERI 30 I 40 A TU NAGLE ICH NIEMA ???? MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!
IDZ GRYKS JEDZ CHLEB Z MARGARYNA ALE KUP KUPONIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
WCHODZI TU TYLE TYSIECY LUDZI DAJCIE SKAN CZEGOKOLWIEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZEKAM NA SKAN OD MIESIĘCY JAK MAM CZAS TO TU WCHODZE I JEDYNE CO CZYTAM TO TO BIADOLENIE JAKIE TO LICZBY PADNĄ - NIECH CHOCIAZ JEDEN POKAZE ŻE TS GO NIE OKRADŁ CZEKAM .....................
NAPISAŁEM ZE CZEKAM NA SKAN OD MIESIĘCY I NIC...................
DLACZEGO PO PROSTU NIE WYSŁAĆ PETYCJI O LOSOWANIA W UDZIAŁEM PUBLIKI - ZNACZEK KOSZTUJE TYLE CO JEDEN KUPONI , NIE MIELI BY WYJŚCIA GDZYBY JEDNEGO DNIA DOSTALI 1 CZY 2 MILIONY KARTEK A TAK DALE ROBIĄ CO CHCA
przecież to normalne w innych rajach ze losowania odbywają sie z udziałem publiczności
jak ich nie zmusimy to będzie dalej tak samo jest net i co za problem sie skrzyknąć na konkretną date i wysłać do TS petycje posrają się
zamiast gdybać powinniśmy sie skrzyknąć i zmusić TS do losowań z publiką
ja z kolegami pisałem do TS i jedno co mi napisali ze taka decyzja jest mozliwa ale jezeli zgłosi sie co najmnie 600 tyś osób i wtedy wniosek moze zostać rozpatrzony........
tak napisali ze tak maja w regulaminie iż wszelkie zmiany tego wymagają
cecha to było jakieś 3 lata temu ale to nie proble napisz do nich i na 100% odpisza Ci to samo nie sciemniam
zajmie Ci to mniej niż kuponik a zobaczysz jak TS sie Ciebie pozbedzie cecha
multilotek1979 wystarczy publika przy losowaniu i rozwiane wątpliwośi Monet. Im wiecej ludzi tym ryzyko ze ktoś puści pare z usta i tego sie boją
Hartge losuje oczywiście tylko czy aby na pewno??? jak udowodnisz ze losowanie jest odtwarzane???? odpowiedz na to pytanie skoro to takie proste wszyscy czekamy
może juz zrobili losowanie a Ty Hartge ogladasz powtórkę??????????
Monet politycy na s rąbią , ZUS nas rąbie i co boją się???????????? nie bo ludzie siedzą w domu i nic nie robią
tak na Kukiza i nie dlatego ze wierzę ze coś sie zmieni tylko aby złodzieji od koryta
wpadki są celowo Hardge nagrywanie - to taki teatrzyk dla nas wszystkich
cecha wysłanych zostało 14 milionów zakładów i co wszyscy sie pomylili prócz jednego ? parodia
cecha po woli ludziom sie oczy otwieraja . Hades wygrana to 30mil. to gdzie reszta okradli nas na żywca
Robal 36 i o to chodzi że dziwnym trafem nie puszczony kupon trafia
kiedyś pisałem że graliśmy systemami z kumplami , były rozpisane tez awaryjne i tak na przemian dziwnie padały te których nie wysłaliśmy. I tak w koło nie jest możliwościa finansową wysłać wszystkie .
nie ma takiej możliwości aby TS ciagle było do przodu to wbrew matematyce
13,19,21,23.31,33,42,47,63,77 wejdzie może 3 ale góra 2 - Monet
to mnie uswiadom bo zyję w błędzie - plis???????????? oswieć mnie Monet
hades Ci napisał gdzie jest reszta kasy z duzego jak odpowiesz to stawiam łyskacza
więc widzisz ukradli kiladziesiąt milionów i co jest jakas reakcja ludzi??????????
zostało Wam 2 godziny " podniet" potem idzcie na piwko o 21.40 chwila podniety i tak przez 40 lat - powodzonka naiwniaki zwłaszcza Robal 36 czekam na Twój skan ........ a tak serio to naprawde chciałby poznać kogoś kto naprawde wygra i udowodni ze TS nie oszukuje.
http://pressmix.eu/2014/01/06/lotto-to-oszustwo-to-maszynka-do-prania-pieniedzy-oni-oszukuja-naiwnych/ ----POCZYTAJCIE I ZROZUMCIE JAK TS WAS OSZUKUJE!!!!!
GABRIEL ten lin jest dla tych co mózgu uzywają :http://pressmix.eu/2014/01/06/lotto-to-oszustwo-to-maszynka-do-prania-pieniedzy-oni-oszukuja-naiwnych/ POCZYTAJCIE TO NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JACKWAR TO LIN OD CIEBIE ALE JA TO CZYTAŁEM WCZEŚNIEJ ---http://pressmix.eu/2014/01/06/lotto-to-oszustwo-to-maszynka-do-prania-pieniedzy-oni-oszukuja-naiwnych/
POCZYTAJCIE TO NIE BOLI..... http://pressmix.eu/2014/01/06/lotto-to-oszustwo-to-maszynka-do-prania-pieniedzy-oni-oszukuja-naiwnych/
WĘDROWCA CZYTAŁEŚ TEN ARTYKUŁ O PRZEKRĘTACH W "TS"? --http://pressmix.eu/2014/01/06/lotto-to-oszustwo-to-maszynka-do-prania-pieniedzy-oni-oszukuja-naiwnych/
ludzie są po prostu idiotami którym wystarczy obiecać i idą jak barany na rzez .....
mam kilku znajomych którzy grali ostro i długo po przeczytaniu tego artykułu zrozumieli jak byli robieni w h......a ====link dla zainteresowanych przekretami w TS ......http://pressmix.eu/2014/01/06/lotto-to-oszustwo-to-maszynka-do-prania-pieniedzy-oni-oszukuja-naiwnych/
tu masz wałek Wędrowca: skreslasz 5/5 w multi jak trafisz masz 700zł , za 4/5 tylko 20zł to jest KPINA!!!!.W/g normalnych stawek powinno być 120zł
paulo3 jak masz chwilke to przeczytaj ten artykuł będziesz wiedział dlaczego nie masz nic----- http://pressmix.eu/2014/01/06/lotto-to-oszustwo-to-maszynka-do-prania-pieniedzy-oni-oszukuja-naiwnych/
Hartge masz racje kilka lat temu pracownik banku sprzedał goscia mafii i nim go Rutkowski wywiózł do Niemiec 2 miliony od niego wyciągnęli, tak że to bzdura iż ludzie myślą że są bezpieczni a przy wódeczce to różne sprawy wychodzą
Coś tu nie pasuje mieszkam 2 km od czech i wszystkie knedle na zakupy do nas jeżdżą
dzisiaj tak skresliłem na 6 multiego i trafiłem 5 masakra 120 zeta chyba sie uwalę cecha
ceha to lepiej flaszeczka a reszte na konto może sie co rozpłodzi
OBSEWUJCIE WYNIKI I ZORIENTUJECIE SIE ŻE WYNIKI SĄ Z MANIPULOWANE - GDZIE PUBLIKA??? PŁACICIE I PŁACZECIE ZA ICH PRZEKRĘTY ..................