Wpisy użytkownika GOSIA13
Łącznie 1 542 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 654 912. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witamkondi
gryks
wujek jak przyjemniej powspominac stare dobre czasy młodość jest piękna
wracam do tematu
gryks
wujek jak przyjemniej powspominac stare dobre czasy młodość jest piękna
wracam do tematu
krzysiu nie przeszkadza mi to wcale jak mi przyjdzie wena na zmianę to zmienię
wujek ja to w pracy chwila dla siebie póżniej wyjazd na działeczkę
witaj majpan przewaznie to kiedys było dobrze np tobie ,dzisiaj jestdobrze kowalskiemu ja nie narzekam
majpanku za duzo jest osób w naszym kraju co im się nalezy a popracowac niekoniecznie
dusia znam ten ból moi tesciowie emerytowani nauczyciele tez na m-c wydaja ponad 1,5 tys
na leki nie liczac wizyt z koniecznosci prywatnych
gdyby nie te emerytury dosc dobre to ciezko
na leki nie liczac wizyt z koniecznosci prywatnych
gdyby nie te emerytury dosc dobre to ciezko
zgrywus olałam moją szczęsliwą liczbęi była by 5/6 zrobiłam zamianę błąd!!!!!!!!!!!!!!
dzien sie zapowiada ciepły ale ciagle bez deszczu ,roslinki na działce trzeba podlewac
ja tez ale jak jedziesz na działke i nic nie robisz tylko podlewanie
zgrywus mogłabym otrzymac taką paczuszke z 1 konkretnym kuponem
wystarczy że się lila pokazała i konkretna rozmowa nawet się pośmiałam do ekranu
dusia ja ogólnie to o d.......pę potłudz nic ostatnio nie wchodzi a przydałoby się jestem w trakcie leczenia kręgosłupa kilka zabiegów prywatnie oczyszcza portfel
a mnie na leki bo ostatnio tylko z portfela a jeszcze badania przedemna do powtórki ob podwyszszone i niewiem co jest grane
i znowu zerooooooooooo
u mnie w porządku zdrowie lepiej ale jestem już zmęczona bo mam nie wykorzystany jeszcze urlop za 2015
u mnie w porządku zdrowie lepiej ale jestem już zmęczona bo mam nie wykorzystany jeszcze urlop za 2015