Wpisy użytkownika Dietmar
Łącznie 168 wpisów w archiwum, pokazane od nr 305 581. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
W KASKE grałem 2 razy było po 6/12 NA KAŻDY ZESTAW OSTATNIM RAZEM U MNIE
Witam Wszystkich
NO BTS w meczu Borussia - Lech a liczyłem na choćby po 1 bramce dla każdego no i kupon do kosza ale na jutro tez obstawiony
NO BTS w meczu Borussia - Lech a liczyłem na choćby po 1 bramce dla każdego no i kupon do kosza ale na jutro tez obstawiony
Co myślicie o meczu 2 liga Francuska 1097 Nimes-Ajaccio7.75 4.7 1.3 2.92 1.03 1.13
27.5. 20:30, wydaje mi się ze sobie odpusci Ajaccio
27.5. 20:30, wydaje mi się ze sobie odpusci Ajaccio
OPA mys sie w połowie lipca do Rucianego wybieramy pierwszy raz tam jedziemy
Witam Wszystkich własnie wstałem przysneło mi sie wczesniej wiec w nocy sobie nie pospie
Właśnie odpoczywam przy dzwiękach z http://www.youtube.com/watch?v=OY0yzfh6FI4&feature=related 

z bluesa pamietam Chrisa Tomasa łaczył blusa z hip hopem podobało mi się to było duzo lat temu
http://w760.wrzuta.pl/audio/8gQzFuM8lAT/muzyka_relaksacyjna_dvoraka
ale musze spasować jeszcze z kóleczkami za daleko jeszcze nie bo miesiac po operacji jestem
tak odwarstwienie siatkówki w lewym oku miałem nagle sie to stało w marcu
a tak to sie wczesniej nie działo chodziłem na kontrole tylko i było ok
staram się nie meczyc swiatło mam właczone teraz zeby oka nie meczyc, z dzwiganiem uważać mam
Juz wiedzą - wcześniej miałem operację na oku 25 lat temu wg nich z tad sie mogło wziac bo było już ruszane
Przestrzegam byłem teraz na kontroli lekarz zadowolony był bo ciezko ze mną było
są dobrej myśli ale ja jakos pociagne wazne zeby moja narzeczona była zdrowa o siebie się mniej martwię
Dzieki jandziu miłych snów ja tez schodze zeby nie za długo przy monitorze
Witam w słoneczny dzień życzę Wszystkim ogrania bukmachera w ten weekend idę się dalej prażyć
Witam Wszystkich coś nie mozna sie do forum dostać cos Apache Port 80 WYSKOCZYŁO ŻE NIE MAM POZWOLENIA, KUPON WŁAŚNIE WSZEDŁ http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MTMzNjMxMDgzMTE3MTIxNjrFBsu3DkTuMHLT8jg%3D
obecnie trwa mecz ST Etienne - bordeaux ale to tez juz weszło bo obydwie strzeliły
obecnie trwa mecz ST Etienne - bordeaux ale to tez juz weszło bo obydwie strzeliły
Coś wyskakuje Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Power MOD by linuxpl.com Server at forum.multipasko.pl Port 80
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Power MOD by linuxpl.com Server at forum.multipasko.pl Port 80
No i wygrałem dokładnie 49 zł i 10 gr w Fortunie na kupon weszły 4BTS i 2 mecze pucharu ligi czeskiej Pohar CMFSGrecy gola kasa musi dzisiaj wejść zróbcie chociaż remis albo wygrajcie pogromcy z Hellady
Nasi gola już nie muszą wszystko idzie planowo tak ma iść dziś kasa musi być
TACA TACATA https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzM2NTUyMTYwNDY4ODcwMDpBJ%2Fp8856qkpRLdkY%3D 

CZECHY

CZECHYmala1438 wejdzie i u ciebie u buka teraz przyjdzie twoja kolej a wiec ruszaj hej na buka
Wyskakuje mi Avg coś tam ze nie moze znaleźć strony a na główna i na chat mogę wejsć
Panie Administratorze pomoż Pan proboję się dostać z Firefoxa na forum i nie mogę , usunąłem AVG, udaje sie wejsc tylko na stronę główną , tak mam od rana wyskakuje mi błąd połączenia , to samo mam na stronach bukmacherskich - nie moge otwierać statystyk , poradźcie mi coś bo wczoraj działało wszystko
Tylko na forum nie mogę wejsc na pozostałe działy na stronie wchodze
Wyskakuje mi taki komunikat ie udało się nawiązać połączenia
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem forum.multipasko.pl.
Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem forum.multipasko.pl.
Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
AVG TOOLBARS I RESZTĘ POUSUWAŁEM BO MYŚLAŁEM ZE PRZEZ TO NIE MOGĘ WCHODZIĆ A TU DALEJ NIE WPUSZCZA
« Poprzednie 100Kolejne »