Wpisy użytkownika DariuszW
Łącznie 12 923 wpisów w archiwum, pokazane od nr 140 584. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
No dobrze na mnie pora pojawię się jutro o 7.Pozdrawiam ciepło multimaniaków i fanatyków zakręconych kuleczkami.Panie
Panowie spać
Panowie spaćtczew1958 Witam Cie nasze Panny leżą i czekają na ...
z rana wiesz jak to jest jak nie dasz to chodzą i marudzą cały dzień a jak one nie dają a my coś powiemy to jest wielkie halo
z rana wiesz jak to jest jak nie dasz to chodzą i marudzą cały dzień a jak one nie dają a my coś powiemy to jest wielkie haloPanie lulają jeszcze ??Halo 8:20 kobiety wasi Panowie od 6 nie śpią
Ja myśle że bawiły się ...myszką przy kompie bo ich Panowie spali
pięknaja witam
wiem że znasz moze przyjemniejsze ja niestety już nie
wiem że znasz moze przyjemniejsze ja niestety już nie
Gała to było dobre.....ale dawno temu i takie wierszyki są nie na miejscu.
Was Panowie
2 na raz moze jednemu ktoś przynajmniej dałby buziaka lub kawę bo sie oczka kleją
2 na raz moze jednemu ktoś przynajmniej dałby buziaka lub kawę bo sie oczka klejąTam czy tu tczew1958 nie marudz bo zaraz wszystkie pójda na zakupy i oczyszczą portfele i wtedy już będzie po...... ptokach
tczew1958 rozumiem Twoje rozgoryczenie ja też mogę tylko niestety o tym pomyśleć cóż takie życie faceta brutalne a tyle by sie chciało zrobic a tu g.....
Dobrze moi mili przyjaciele Panie i Panowie ja uciekam do zajęć.Pozdrawiam wszystkich obecnych i tych nie obecnych.Życzę miłego spokojnego dnia i do nastepnego razu.Pewnie przed 14.Pozdrawiam 

angierski mam pytanie do Ciebie mozna? Poczekaj jacol coś sie go zapytam.
Powiedz mi ile Ty masz lat i od jakiego czasu grasz w lotto?
Czekam na odpowiedz 10 minut jak nie odpowiesz uznam Cię za człowieka mało odpowiedzialnego.
Czekam na odpowiedz 10 minut jak nie odpowiesz uznam Cię za człowieka mało odpowiedzialnego.
Chyba odłączyli mu neta bo stwierdzili że pisze mało skutecznie jacolku a jak tam u Ciebie dziś losowanko poszło
angierski. Super tak myślałem że nie masz 30 lat i interesujesz sie około 12 .To powiem Ci tak oky.Pisz co myślisz a nie myśl co piszesz.Zobacz tu są osoby troszkę starsze od Ciebie i dłużej grające każda z nich ma jakiś swój określony tryb wybierania liczb.Mało osób trafia przynajmniej 8/10 a jeszcze mniej 7/10.Są wyjątki.Nie mówię o sobie tu zaznaczam choć nie powiem 2 razy w tygodniu trafiłem sporo stąd właśnie mam tu znajomych i mnie szanują tak mi sie wydaje.Zobacz jak grać nie będę Ci tłumaczył bo nie starczyłoby miejsca na forum.Ale bądz bardziej skromny i rozsądny i nie mów że masz metodę bo tą ma każdy z nas.Podziel się nią powiedz jak my sprawdzimy i uznamy czy miałeś rację.Ja liczby podałem przed losowaniem a fakt że trafiłem miałem po losowaniu.I tak trzeba zagrać w otwarte karty.Jestem do dyspozycji w razie potzrby Dla wszystkich Bo lotto to moje hobby a nie zarobek.Pozdrawiam Cię
angierski widzisz poczytaj. mariucha nie o to mi chodziło chodziło mi ogolnie widac było mnie czasami ale rzadko a teraz jestem codziennie piszę podaję i poznaje naprawdę fajnych ludzi
ciasteczka herbatka ...ale bez cukru i do tego podają Aspirynkę na ból głowy
Jutro mam bal idę do fryzjera a potem po samochód wrócę będę tylko nie wiem kiedy
Mnie równierz dlatego tu jestem od kilku dni codziennie wieczorem oraz rano od 7 do 9 .Podaję swoje typy i wysyłam wiadomości na meila zainteresowanym
lunatyczka oky dobrze.Pamiętaj są osoby i osoby ,ale zawsze służę pomocą
No jest nową osobą na czacie my to stali bywalcy i zagorzali fanatycy więc trzeba było cos napisać prawda aby nie zrazic
lunatyczka wszyscy jesteśmy traktowani tak samo .Nie ma stary nowy wszyscy czatowicze to rodzina
wejdz w nick tam na dole jest żólty prostokącik i tam na samym początku jest meil zaczynający się na concord4
Tak ale 15 nie skreślisz na kuponie i zajmie to troszkę taki rozpis
Czy są Panie na czaciku Bo nie wiem halo Kobiety zgłaszajcie się
Co jest super hanusia76 już jest po godz 22:00 obowiązuje cisza nocna pamiętaj
bluszcz33 bo dam Ci ostrzeżenie a pamietaj 2 to jest wyjscie z boiska
Dobra ponieważ ja nie jestem nocny marek pożegnam się z Wami.Dobranoc do następnego
kathy co niektórzy pracują po za zasiegiem sieci chciałem zaznaczyć
Oky ja od jutra pisze.......takze eski a dziś już idę lulu bo jak wiesz od 7 jestem tutaj
Dla Pań Panowie miłej rozmowy tylko nie przesadzać
Dla Pań Panowie miłej rozmowy tylko nie przesadzaćWitam Wszystkich ciepło i sedecznie
.Dzień dobry mamy piątek.Halo Panie czas na śniadanie
.Dzień dobry mamy piątek.Halo Panie czas na śniadanie
Widzę że w piątek wszysscy uczciwie pracują No to i ja wezmę się do pracy . O dobry pomysł idę do kąpieli
No rico teraz to dolałeś do pieca.Po prostu miło witam Panie wiem że to moze brzydko wyglada,ale wydaje mi się to sympatyczne.Oky właśnie poznałem Twoje oblicze.Myślałem że jesteś poważniejszy naprawdę.Oky skoro tak uważasz to Twoja sprawa.Ale humorek mi popsułeś na maxa.

No dobrze na mnie powoli pora.Dziękuję za miła poranną rozmowę.Życzę Wszystkim udanego Dnia pomimo iż mam tu wrogów choć tak naprawdę myślałem inaczej.Pozdrawiam.Pokażę się w poniedziałek około południa macie ode mnie spokój cały weekend.Powodzenia wypoczywajcie