Wpisy użytkownika DariuszW
Łącznie 12 923 wpisów w archiwum, pokazane od nr 139 733. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Przepraszam ,ale nie jestem w stanie odpowiadać wszystkim .Bardzo proszę o meile odpowiem 1 raz na wszystkie.
Abym ponownie nie był osądzony że nie podałem a wygrałem podaję swoją 20 Oto ona:
09,16,21,24,25,80,31,35,37,20,44,43,10,55,62,65,75,78,6,1
nunik liczby podaję u siebie na stronie i dobieram kolejne zestwy.Tam podaję od liczb poj do 10 włącznie najlesze zestwy jaka to stronka tu nie mogę napsać bo cenzura patrzy.Napisz meila odpowiem podam namiary.Tel i stronki na ktorych podaję numerki sa w nicku
09,16,21,24,25,80,31,35,37,20,44,43,10,55,62,65,75,78,6,1
nunik liczby podaję u siebie na stronie i dobieram kolejne zestwy.Tam podaję od liczb poj do 10 włącznie najlesze zestwy jaka to stronka tu nie mogę napsać bo cenzura patrzy.Napisz meila odpowiem podam namiary.Tel i stronki na ktorych podaję numerki sa w nicku
Ja swoje 2 systemy na 20 liczb jeden 8 skreśleń 21 zakładów o raz drugi 10 skreśleń 33 zakłady dam za darmo na meila.Liczby równierz.
Widzę że padam już dobranoc wszystkim miłośnikom Lotto.Dla kobiet

Witam Wszystkich czatowiczów.Na poczatek proponuję
Dziś będę krótko wzywają mnie obowiązki pracy ,ale zawsze jestem do dyspozycji pod tel ina gg po powrocie do domku.
Dziś będę krótko wzywają mnie obowiązki pracy ,ale zawsze jestem do dyspozycji pod tel ina gg po powrocie do domku.ricardos ja idę do pracy sprawdzić listę obecności czy są moi pracownicy i wrcam .Będę pracował jakieś 10-15minut.
Pozdrawiam i znikam do pracy Te osoby którrych meila miałem wpisanego dostały wiadomość.Miłego Dnia Wszystkim czatowiczom.Dla Pań
.Panom

.Panom
Uwaga osoby zainteresowane moim sposobem gry odsyłam na gg lub meile.Można równierz zadzwonić po odsłuchaniu wiadomosci odpowiadam osobom które lotto traktują poważnie jako hobby a nie jako żart.Pozdrawiam grających
Nie jest kosztowny bartku.Wszystko zależy od Ciebie ile za ile i jak .Ja gram ostro fakt,ale jak widać przynosi to efekt.Jaki możesz policzyć sam.
Obserwując to na spokojnie bartku to jest coś codziennie.Tyle że co 3 losowania dużo wiecej niż w 2 pozostałych
JAsnym jest że o cyfry.Przecież to o to chodzi prawda? Jak by nie patrzył i liczył jestem doprzodu.
jajcol900 gadu mi nie chodzi po burzy nie wiem czemu .bartek102 systemik poszedł
jajcol900 nie ma problemu wal jak w dym jak masz problemik meilem
Halo mamy czytających nie pszących na czacie a gdzie Ci gracze co piszą że wygrywają......... po losowaniu ?
5, 10, 11, 19, 22, 29, 30, 31, 38, 40, 42, 43, 47, 57, 58, 60, 62, 69, 70, 75 Może tak?Ale najpierw posprawdzam częstotliwość i dopiero rozpiszę na ósemki i dziesiątki
Jeszcze nie sprawdzałem częstotliwości moze sie różnić 1 liczbę w góre lub dół
5, 9, 12, 19, 22, 29, 30, 32, 38, 40, 42, 43, 47, 53, 58, 59, 62, 69, 70, 76
Takie cosiki wybrałem 8 skreśleń pójdzie dziś a 10 jutro o 14i tak przez 5 dni
Czy ktoś ma jakieś propozycje na dziś chetnie popatrzę bo jak nie to idę psinką na dworek
rico spokojnie poczytaj co piszemy zapytaj o opinię innych sam nigdy nie rezygnuj.Jedyne z czego zrezygnuj to p......
Brawo kathy jak coś bierz okazje. Zdeaktualizuj tylko oby potem nie było żalui 

Myślałem o płci brzydkiej jak napisałaś o numerkach nie mówiłem o cyferkach
Ze mnie też leci.......pot idę do wanny a potem spacerek i jak zwykle będę pewnie o 22:00.Tym co napiszą meila odpowiem rano wszystkim.Opis nowych zestawów będzie od jutra.Wiem szczerus11 że sie powtarzają dlatego mówiłem powodzenia
Uwaga.Przez Warszawę przejdzie burza nie bedzie mnie o 22:00 na czacie.Pojawię się jutro rano o 7:00 i odpowiem wszystkim zainteresowanym.Pozdrawiam sedecznie czatowiczów oraz życzę wysokich wygranych i spokojnego wieczoru.Dobranoc Wszystkim.Panie serdecznie
,a Panom proponuję 
,a Panom proponuję 
Witam serdecznie i ciepło.
Dla Pań
Panowie do sklepu po pieczywo niech idą
Dla Pań
Panowie do sklepu po pieczywo niech idąZaczynam dyżur lotto jestem pod tel robię zestwik na 14:00 jak coś proszę pisać,dzwonić pytać lub gg lub meil .Jestem do godz 9:00-9:30
Moja 20 do gry na 10 losowań:
1, 6, 7, 9, 10, 11, 14, 15, 27, 30, 34, 39, 41, 44, 51, 56, 62, 66, 67, 79
1, 6, 7, 9, 10, 11, 14, 15, 27, 30, 34, 39, 41, 44, 51, 56, 62, 66, 67, 79
No dobrze na mnie czas lecę do obowiązków śniadanie sklep piesek i reaszta .Dla Pań 
Panowie proponuje spacer do sklepu.Pozdrawiam wszystkich sedecznie.

Panowie proponuje spacer do sklepu.Pozdrawiam wszystkich sedecznie.mag?? ogołociłem profil ? Nie rozumiem i to jest powód do tego by pisać takie wyzwania??? O co chodzi ? Bo dalej nie wiem
Wydaje mi sie że każdy z nas powinien robic takjak mu nakazuje sumienie i cel . A cel uświeca środki.Jestem z Wami już długo nie udzielałem się na czacie wcześniej bo pochłoniała mnie praca ale teraz widać efekty.Nie wnikam nie pytam a proponuje coś dać z siebie.Poznałem tu gro znajomych jedni lubią mnie mniej inni więcej ,ale jestem zadowolony z tego co mam bartek102 mag jacol pięknaja kathy i Ci do mnie pisali to wspaniali ludzie i nikt nie będzie wstanie mi coś złego na ich temat powiedzieć bo zignoruje.Ja poznaje ludzi po tym nie co piszą ,ale co robią.uff Poroszę o kawę poda ktoś

Dziękuję pięknie ja bartku wezmę mag i kawę a od Ciebie piwo z soczkiem
To chodz do mnie u mnie Ty bedziesz naczelnym i ekipę wybierzemy sami ja propozycje mam swoje
Oczywiście rónierz choć znam tylko po niku nie prywatnie uważam że tola także jest oky super osobą
Dlatego zawsze posyłam Naszym cudownym Panią
nieskromnie oczywiście bo są zajęte przez innych ,ale zawsze coś
nieskromnie oczywiście bo są zajęte przez innych ,ale zawsze cośbartek012 całe życie to nasze błędy większe i mniejsze.Dlatego ktoś kiedyś powiedział pisz jak myślisz a nie myśl jak piszesz
Nie filozofuje czy jak tam napisałeś nie ważne.Dobra kawunia mag? bartek102 jak piwo chłodzisz?
Korki od szampna będą nam strzelać jak szalone jak nasze numerki puszczone. Najpierw trafimy trójeczke potem piateczkę a jak korki strzelą w góre to trafimy dziesiąteczkę
Za 4 minuty startujemy.bartek102 kawy i kobiet oraz kasy tego zawsze jest niedosyt

Przepraszam