Wpisy użytkownika DW1010
Łącznie 1 779 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 841 310. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ach Lili widzisz to samo się pisze zamiast aniołka wciska się diablica
nie kce Lilka dupa mnie od siedzenia boli
albo o czymś nie pamiętam
albo o czymś nie pamiętam
a właśnie Lilka professor ma wpintol był szybszy z liczbami w D a żeby nie weszły
P.S. co to za owulacje w tej grupiee ?
P.S. co to za owulacje w tej grupiee ?
Lilka Tobie już po głowie chodzą myśli erosorystyczne a ja zwyczajnie źle spałem - pewnie
JEZU MARIA !!! krzysztof c wszystkie działy są poCZebne na maturze
krzychu ale lepiej popisać na forum o tematyce matematycznej a nie w miejscu , gdzie szerzy się hazard itp...
Na Boga Jadzka idź z tymi zdrapkami do drugiego pokoju bo mnie tablicę zasłaniasz
noż karwa Piotrek bo depresji dostanę sypiecie zestawy , które wchodzą jak nóż w masło
Lili co tam Kochana słychać w wielkim świecie jak się kulki u Ciebie toczą ?
ale jak mieliście te 5/5 to puszczaliście czy Virtualnie tylkoo?
piotrek nic specjalnego ostatnio się nie puszczam i wchodzą moje liczby nie są to mega kwoty ale parę dni temu 300zeta poszło się Yebućć
jak na chwilę obecną mam 3 liczby zastanawiam się czy grać czy coś mysleć dalej
piter jak się czasami raz puszczę ostro to mi wystarcza na jakiś czas
Lilka żartuję - księdzu do koperty zacznę zbierać może 10zeta uzbieram
wiem Lili , wiem ale myślałem ,że coś fajnego wpadnie chociaż stofffka a to choooooj wpadł .
ulala idź sobie bo piotruś się rozpływa mi tu a chcę liczby wyciągnąć
oj ulala jak się natemperujemy to końcówką można przebić wszystko
ulala chyba Cię nie spłoszyła palisada , zabawy w kotka i myszkę ??? już chyba taka święta nie jesteś?
wieczna dziewica ... nawet pożartować nie można gdzie w reklamie pasty do zębów jest więcej sexxu niż tutaj pisane .... Amen KArwa mać
Lilka jest tyle sposobów wkładania szczotki do ust ... mmmmm mniamiiii i biała pasta się wylewa bokami - ISTNY skandal
Dobra bo robi się sprośnie,opryskliwie,zboczenie,chamsko,brudno, i ta cieknąca pasta ... szaleństwo
porozmawiajmy o kulkach ale tych z lotto
porozmawiajmy o kulkach ale tych z lotto
Lilka dziewice to teraz kolędy podśpiewują i pierożki lepią , ale takie z ciasta
Piotruś halllo???
pędzę do Ciebie światłowodem ...
Piotrek co sądzisz o moich kulkach ?
pędzę do Ciebie światłowodem ...
Piotrek co sądzisz o moich kulkach ?
Lili dziś się jeszcze nie puściłem . Już sam nie wiem co mam grać