Wpisy użytkownika Codee
Łącznie 1 130 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 789 642. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
za godzinę poznamy jak nasz TS dziś się ustosunkuje do naszych liczb
w zasadzie to na czacie były podane 13,33 37,57 41,14 to byłoby 2/3 bo podający jeszcze coś tam dawał
dziś poślę co myślę bo jak na czacie podam to i wy nie macie i ja
za 30 minut będzie wiadomo jak tS buja bo my zaś wygramy.....ch...a
PASKO te nowe ulepszenie - widok wylosowanych liczb czcionką tak cieniutką jak włos ledwo co widać wyniki.
Jak tam ulepszenie z podziałem na widok losowania MM z 14 i 21:40?
da radę to zrobić bo czekam i czekam a nic nie widać
Jak tam ulepszenie z podziałem na widok losowania MM z 14 i 21:40?
da radę to zrobić bo czekam i czekam a nic nie widać
ostatnio nie miałem czasu tu zajrzeć ale też dużo wygrałem - bo nie byłem w kolekturze
witam
od tygodnia codziennie wygrywam co najmniej 5 zł
bo nie gram
od tygodnia codziennie wygrywam co najmniej 5 zł
bo nie gram
Monet dzięki.
Ale nie po to ta strona żeby na czacie wyniki podawać!
Ale nie po to ta strona żeby na czacie wyniki podawać!
10 mln 800 tyś ktoś na konto zagarnie! a może teoria spiskowa i PO zagarnie
trochę wtopa jeśli na lotto..pl prędzej dają wyniki niż na multipasko
W związku z powyższym życzę Wam w Nowym Roku 2015 mądrości i szczęścia, a kolektury TS żeby Wam nie wchodziły w drogę i abyście nie byli głupcami i nie łudzili się że się uda....bo udaje się tym co nie grają
ogólnie to prowadzę taki excel gdzie wpisuję wszystko na co kasę wydaję łącznie z jedzeniem i paliwem
dobra na zero to spoko - mimo czasem czasu i paliwa straconego na dojazd do kolektury
wracając do rozmowy alkohol 855,74 zł
przy czym miałem w 2014 imprezy:
- urodzenie Syna chrzciny
- swoje 30 urodziny
- mieszkanie nowe kupiłem
przy czym miałem w 2014 imprezy:
- urodzenie Syna chrzciny
- swoje 30 urodziny
- mieszkanie nowe kupiłem
jednak prawdziwe jest powiedzenie że toto lotek buja ty mu wszystko on ci ch...ja
gdyby była zgoda na gry w Polsce europejskie to nie starczyłoby kasy na przyd..upa.sów kolesi którzy są obsadzeni w zarządzie TS. Zresztą jak przejrzycie ich CV jakimi nieudacznikami byli i że siedzą w TS to po prostu tylko jedno ch...u dupa i kamieni kupa
to jest nic inny zadłużył inną spółkę skarbu państwa ale co tam do TS się nada
http://www.wprost.pl/ar/441292/Niezatapialny-prezes-Totalizatora-Sportowego/
Sławomir Dudziński . Od 17 marca 2008 r. Prezes Zarządu Totalizatora Sportowego. Absolwent Wydziału Elektrycznego Politechniki Warszawskiej. Wieloletnie doświadczenie menedżerskie zdobywał w spółkach prywatnych, giełdowych i międzynarodowych korporacjach z branży teleinformatycznej. Karierę zawodową rozpoczął w 1985 r. w PZ Karen. W 1992 r. sprawował funkcję Wiceprezesa Zarządu Karen Ltd. W 1994 r. dołączył do grupy Alcatel, gdzie do 2002 r. był Dyrektorem Handlowym i Dyrektorem Departamentu Integracji i Wdrożeń. W latach 2002-2003 zasiadał w Zarządzie firmy teleinformatycznej Damovo Polska. Od 2003 do 2006 r. był dyrektorem w Net Technology SA. W latach 2006-2008 pracował na stanowisku Dyrektora Handlowego w Sygnity SA, czołowego dostawcy usług informatycznych w Polsce. Miłośnik aktywnego wypoczynku, a szczególnie turystyki rowerowej i narciarstwa.
Piotr Kamiński - Absolwent Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego oraz studiów podyplomowych na Uniwersytecie Katolickim w Mediolanie, Uniwersytecie Katolickim w Leuven i Uniwersytecie w Amsterdamie. Absolwent Advanced Management Program na IESE Bussines School. Od początku swojej kariery zawodowej związany z finansami i rynkiem kapitałowym a następnie z bankowością. Doświadczenie zawodowe zdobywał najpierw w Central Europe Trust a następnie w Komisji Papierów Wartościowych i Giełd gdzie w latach 1994-2000 pełnił funkcję Dyrektora Departamentu spółek publicznych i finansów. Następnie pełnił funkcję Wiceprezesa Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. a od roku 2003 Członka Zarządu PKO Banku Polskiego S.A. odpowiedzialnego za korporacje, skarb i zarządzanie gotówką, gdzie współuczestniczył w przeprowadzeniu IPO banku. W 2006 roku objął funkcję Prezesa Zarządu Banku Pocztowego S.A. którą pełnił do końca roku 2009. W 2010 roku został członkiem Rady Nadzorczej PZU S.A i członkiem Komitetu IPO w procesie oferty publicznej tej spółki. Był i jest członkiem wielu rad nadzorczych spółek kapitałowych, w tym Prezesem Rady Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. Jest członkiem Komisji Nadzoru Audytowego przy Ministrze Finansów i Wiceprezydentem Pracodawców RP. Amator turystyki, podróży, narciarstwa, muzyki poważnej i psychologii. Ma żonę i jednego syna.
Wojciech Szpil . Od 21 września 2009 r. Członek Zarządu Totalizatora Sportowego. Absolwent Wydziału Wzornictwa Przemysłowego stołecznej Akademii Sztuk Pięknych i wielu międzynarodowych kursów menedżerskich. Od początku swojej kariery zawodowej związany z branżą reklamową i marketingiem. Doświadczenie menedżerskie zdobywał w międzynarodowych agencjach reklamowych i korporacjach. Od 1997 do 2005 r. był współwłaścicielem i Prezesem Zarządu Upstairs sp. z o.o. - jednej z pierwszych agencji reklamowych w Polsce. W latach 1996-2002 pełnił funkcje Dyrektora Zarządzającego i Prezesa Zarządu w agencji Upstairs Y&R. Od 2002 do 2005 r. związany z największą na świecie i w Polsce Grupą Agencji Young&Rubicam Brands, gdzie pełnił m.in. funkcję Prezesa Zarządu. W roku 2008 był Dyrektorem ds. strategii i komunikacji w międzynarodowym koncernie Instalexport. Przed powołaniem do Zarządu Totalizatora Sportowego pracował jako Doradca Zarządu ds. rozwoju i strategii w Art. NEW Media SA, spółce giełdowej zmierzającej do efektywnego łączenia świata biznesu i kultury. Amator sportów ekstremalnych i dalekich podróży. Interesuje się motoryzacją i sztuką.
Grzegorz Sołtysiński . Członek Zarządu Totalizatora Sportowego. Ukończył studia ekonomiczne o specjalizacji handel wewnętrzny oraz studia podyplomowe Szkoły Głównej Handlowej na kierunku zarządzanie i marketing. Od 1985 r. związany z Totalizatorem Sportowym. Pod jego kierownictwem (w latach 1990-1995) wdrażano pionierskie rozwiązania technologiczne, m.in. pierwszy system sprzedaży gier liczbowych online w Polsce. Zasiadał w wielu Radach Nadzorczych: Petrobank (obecnie Nordeabank), HDI Asekuracja - dawniej Towarzystwo "Samopomoc", Boryszew SA, Browary - "Perła Browary Lubelskie", Animex sp. z o.o., Totolotek SA. Od początku kariery zawodowej związany ze światem sportu. Pełnił funkcję Członka Zarządu i Skarbnika Polskiego Komitetu Olimpijskiego. Był też członkiem Rady Kultury Fizycznej przy Prezydencie RP. Za swoją pracę oraz działalność społeczną odznaczony Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski, Srebrną Odznaką "Za Zasługi dla Sportu" oraz Złotą Odznaką "Zasłużony Działacz Kultury Fizycznej". Czynnie uprawia turystykę i żeglarstwo. Członek-założyciel Stowarzyszenia Szwadronu Jazdy Rzeczypospolitej Polskiej, którego celem jest kultywowanie tradycji polskiej jazdy.
no i mam kolejną wygraną 5 zł w skarboneczce
bo z TS wygrywa ten kto nie gra
bo z TS wygrywa ten kto nie gra
mam nadzieje że na koniec 2015 wyciągnę z tej skarbonki 1500 zł i morda ucieszy się!
zresztą co to jest zrobić z 5 zł 2 zł? czy nawet z 2,5 zł 2 zł?
ciągle minus, a grać za dużą kwotę to mniejsza strata ale też strata!
ciągle minus, a grać za dużą kwotę to mniejsza strata ale też strata!
tak patrząc na zeszły rok to patrzę na siebie jak na głupca, łudzić się że się wygra ale zawsze ochłap. Zdrapki zdecydowanie są lepsze bo tu idzie wygrać ale i też jak się w nie inwestuje to strata jest 1/3 zainwestowanego funduszu przy lotto i mm zwrot nie przekraczał 1/6
ale wiecie co mnie wku.....?
bo tak się tu licytujecie kto ile wygrał, trafił, a w profilu co? wielkie psińco albo papuga!
bo tak się tu licytujecie kto ile wygrał, trafił, a w profilu co? wielkie psińco albo papuga!
nie tylko jak sądzi ktoś uparcie że wygrywa to śmiać mi się chce widząc jak sam gram itd.
a tak przy okazji w tym zakładzie drugim u mnie w profilu na foto są dobre liczby która co jakiś czas dają 7/10
dziś sam posłałem jeden zakład w lotto! weszło mi 3/6 a na kartce miałem 4/6 tylko zmieniłem jedną liczbę by to licho
z tym strachem to faktycznie w tym kraju wygrać 30 mln zł to chyba wybrać i zniknąć gdzieś za granicą
to nie tak do końca z tym graniem - ludzie grajom ale nie jak porąbani! ja posłałem za 9 zł! a w sumie na kumulacjach posłałem za 18 zł a 24 wygrałem czyli do przodu 6 zł
jak już ktoś wysnuł teorię spiskową - kumulacja trwa przeważnie od 20 ego do 10ego czyli w czasie gdy są emerytury, renty i wypłaty. Tak co by TS zarobił należny mu podatek od głupoty
tym z TS się we łbach poprzewracało ostatnio nawet 30 mln nie było a oni myślą że przez 2 dni 11 mln urośnie? no tak im na pewno urośnie
to nic nie da bo oni jak zresztą komoruski nie odpowiadają na nie wygodne pytania
moim zdaniem za 10/10 w mm powinno być 1 mln zł a nie jak do tej pory 250 tyś zł przy tej samej cenie zakładu. Na pewno ludzie bardziej by grali więc przychody by wzrosły a 10/10 tak rzadko pada że ten 1 mln TS byłby nie odczuwalny
uczciwie powinni zwiększyć wygrane od trafiania 1-5 na 10 liczb razy 2 6-10 na 10 liczb razy 4. Co to jest za takie 7/10 140 zł? śmiech na sali. Już nie wspomnę 8/10 520 zł rozumie 2000 zł to już wygląda
tylko to już tak w tym kraju jest że każdy doi i się nie boi, a jak ktoś im bruździ to kończy .....
ale nie wnikając już do polityki, patrzy każdy o jaki piękny BONUS MM trafisz 10/10 dziś to jutro wypłacą ci ok 1 270 000 zł do ręki ( pomijając fakt że państwo PL ściągnie z tej kwoty dalsze minimum 30 % w podatkach ukrytych i pośrednich )
no to pewno jedna padła w Warszawie bo przecież kampanie PO z czegoś trzeba zrobić
to od jutra będzie jeszcze więcej ataku hejterów z PO mają przecież z czego ich opłacić
nie chcę być apolityczny ale ogromne mega kumulacja są zawsze przed jakimiś wyborami, ostatnia mega była przed wyborami prezydenckimi.....nic nie sugeruję ale pomyślcie kto WYGRYWA
PASKO od jakiegoś czasu mając skreślony kupon multi-multi kilka zakładów, powiedzmy 3 na 4 z liczbami, zaznaczam powiedzmy w dwóch komórkę "błąd" co zawsze skutkowało pomijaniem tych zakładów, natomiast przechodził zakład jeden, ostatnio taki kupon wypluwa z komunikatem "błąd składni". Czy możesz jako przedstawiciel graczy zapytać TS co to za błąd składni?
bo jak nie mają twoich w systemie to nie muszą ci płacić i wielu innym
PRECZ Z ISLAMEM. islam to ustrój polityczny nie żadna religia, bo która religia pozwala zamordować innego niewinnego człowieka? która religia pozwala gwałcić kobiety i zwierzęta? która religia namawia do czynienia zła?
głosowanie na PO czy PiS mało zmieni! oni już wszyscy rządzili i miodu dla zwykłych ludzi nie było
najlepiej zagłosować na KORRWINa, Brauna czy Stonogę! mnie osobiście odpowiada Stonoga - w zasadzie za to co opublikował to się podłożył! ma gość miliony i większość na jego miejscu srała by dawno na innych z góry - niech się męczą! Także trzeba się zastanowić i dobrze wybrać, aaaa i żeby kogoś nie poyebało i nie poszedł głosować na tego "doradcę" z rosyjsko brzmiącym nazwiskiem, sqrwysyn 26 lat doradzał złodziejom przy korycie m.in. przy wyprzedaży majątku narodowego Polaków a teraz wielce mówi - czas na zmiany, pytam się go na jego FB jakie skoro to jego myśli i doradztwa realizowano przez 26 lat? za merytorykę zblokował mnie i taki z niego cwaniak
miałem iść posłać z plusem taki zestaw: 05,09,14,17,20,22,27,42,70,71
ale mój maluszek śpi więc pewno będzie kicha z tego
ale mój maluszek śpi więc pewno będzie kicha z tego