Wpisy użytkownika Codee
Łącznie 1 130 wpisów w archiwum, pokazane od nr 124 325. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jak Komór wygrał to teraz będzie musiał zrobić 5 posadek dla swoich dzieci, no i będzie musiał je wyżywić więc kolesiostwo znowu zacznie triumfować

Zobaczycie że Miro Zbychu i Grześ teraz będą marszałkami bo przecież są prawymi ludźmi
Zaczęła się V RP pt." Polska kolesi" zobaczycie jak z SLD będzie ręka ręke myła
Zaczęła się V RP pt." Polska kolesi" zobaczycie jak z SLD będzie ręka ręke myła

02-07-08-11-15
26-27-28-30-32
37-39-43-45-51
55-63-71-73-74
Plus: 43
26-27-28-30-32
37-39-43-45-51
55-63-71-73-74
Plus: 43
hej są jakieś pozytywne pomysły po wczorajszej 22:15?
ja jedynie 72 42 24 może do tego 9 13 ale już sam nie wiem
ja jedynie 72 42 24 może do tego 9 13 ale już sam nie wiem
Wchodzisz na tej stronie w wyniki i obok napisanego sortowane/niesortowane masz ikonkę EXCEL wciskasz i ściągasz 

jak odbierzesz kaskę to poproś o potwierdzenie na którym jest jaki numer kuponu zrealizowałaś a jaki wysłałaś

WSZYSTKICH NAS POWINNO SIĘ ZAMKNĄĆ I LECZYĆ NA BARDZO POWAŻNĄ CHOROBĘ
- NABIJANIE KIESY TS, PAŃSTWU I TYM NIEUDACZNIKĄ Z ZARZĄDU TS
.
Chęć polepszenia sobie bytu jednak zawsze jest silniejsza od zdrowego rozsądku
,a do tego to najgłupsze stwierdzenie " żeby wygrać trzeba grać "
.Wszystko to człowieka kusi
, a potem zamiast mieć te pare setek w kieszeni, dać dziecku
, to nie tylko idzie się jeb
ać ale też nic z tego nie ma tylko stracone nadzieje.

Ja proponuje " żeby zagrać trzeba się pogodzić ze stratą"
- NABIJANIE KIESY TS, PAŃSTWU I TYM NIEUDACZNIKĄ Z ZARZĄDU TS
.Chęć polepszenia sobie bytu jednak zawsze jest silniejsza od zdrowego rozsądku
,a do tego to najgłupsze stwierdzenie " żeby wygrać trzeba grać "
.Wszystko to człowieka kusi
, a potem zamiast mieć te pare setek w kieszeni, dać dziecku
, to nie tylko idzie się jeb
ać ale też nic z tego nie ma tylko stracone nadzieje.
Ja proponuje " żeby zagrać trzeba się pogodzić ze stratą"

Pasko ma fajną stronkę co jest jego buisnesem więc po co mu jeszcze bogacić TS. Tylu co tu jest i gra jak porąbani wystarczy żeby TS przeżył.
Każdy się jara groszami a czy ktoś z tu obecnych wygrał min. 10 000 pln? JAK JUŻ RANO WSPOMNIAŁEM LECZYĆ SIĘ MUSIMY Z TEJ GŁUPOTY CO SIĘ LOTTO ZWIE
Każdy się jara groszami a czy ktoś z tu obecnych wygrał min. 10 000 pln? JAK JUŻ RANO WSPOMNIAŁEM LECZYĆ SIĘ MUSIMY Z TEJ GŁUPOTY CO SIĘ LOTTO ZWIE
Sorry że dopiero teraz ( byłem w pracy na zmianę 2 ) ale sprawdzając kupon z 14:00 mam 7/10 samemu wymyślone

no i padła 1 w Lotto ponad 6 mln plnów
ale został bonus w multi
heh
ale został bonus w multi
heh

hej wydaje mi się że z tej gromady padnie dziś szóstka:
1,3,5,8,9,10,13,17,18,21,22,25,27,33,37,38,41,42,44,45,48
1,3,5,8,9,10,13,17,18,21,22,25,27,33,37,38,41,42,44,45,48
a ja dziś się spóźniłem do kolektury i Pani powiedziała że już od za 15ście jej sprzęt nie działa przez burzę jak to nazwała.
Może i dobrze bo 4/10 i 3/10 a w domu zostawiłem pierwsze myśli 5/10 i 4/10.
Może i dobrze bo 4/10 i 3/10 a w domu zostawiłem pierwsze myśli 5/10 i 4/10.
do tego 4 może się powtórzyć bo lubi lecieć parę razy
no i ta parszywa 13
no i ta parszywa 13
OOOOO co ja widzę na tej stronie reklamuje się TS
Chyba już wiem skąd wiedzą jak myślimy i co obstawiamy
Ciekawe ile płacą za taką reklamę

Chyba już wiem skąd wiedzą jak myślimy i co obstawiamy

Ciekawe ile płacą za taką reklamę

no nareszcie! Może ktoś zapodał dobre typy i nas zblokowali z rana!
A wczoraj po losowaniach pisano że takie piękne i łatwe liczby poszły ale jakoś max 2/10 miałem. Nawet Pasko napisał że pewno kto bonus zgarnął, ale jak widać co dla innych jest łatwe dla nie których koło łatwego nie leżało

u mnie poszły dwa zakłady na 14:00 bo zawsze się zapieram że poślę tylko jeden z liczbami które najbardziej mi pasują, a kończy się że idą dwa zakłady z liczbami pasującymi i tymi nie pasującymi

Dziś na 14:00 pozwoliłem sobie trochę od Was zgapić
Trochę samemu domyśliłem i poszła mega 10tka
Zobaczymy jak wyjdzie

Trochę samemu domyśliłem i poszła mega 10tka

Zobaczymy jak wyjdzie

Ja wczoraj posłałem na chybił-trafił 10 z plus na 22:15 i jeden lotto na dziś. Z tej 10 w multi wpadło mi 5/10 z plus czyli 16 pln bez żadnego myślenia liczenia, a samemu nawet 4/10 nie umiałem strzelić to poszedłem po bandzie
Może nie nosa ale w danym czasie polecą jego ulubione do skreślania liczby, ja zawsze jak skreślam myślę o jednych liczbach, raz się uda a sto razy nie 

Raz skreśliłem 10tkę i przez 7 dni w dwóch losowaniach miałem co najmniej 4/10 a raz 8/10 opcja taka że to było na sucho bo się wku... ciągłym przegrywaniem i wtedy zaczęły się emocje.
nie dziwię się pomyłki z h i ch bo jak słyszę lotto to od razu myślę chu.je przez CH 

Witam Dariuszu
Dziękuję za liczby, pojechałem dziś na 14:00 trochę po bandzie i wskoczyło 2/10, 3/10, 1/10 oraz 1/6 i 4/6 a dwie obok więc już całkiem ciepło.
Jeszcze raz dziękuję za bardzo dobre liczby - niestety nie grałem nimi na 22:00 bo mam drugą zmianę - szkoda bo mogło być lepiej
Dziękuję za liczby, pojechałem dziś na 14:00 trochę po bandzie i wskoczyło 2/10, 3/10, 1/10 oraz 1/6 i 4/6 a dwie obok więc już całkiem ciepło.
Jeszcze raz dziękuję za bardzo dobre liczby - niestety nie grałem nimi na 22:00 bo mam drugą zmianę - szkoda bo mogło być lepiej

woytas ja wczoraj 4/6 i dwie obok o jedno oczko wyżej.
Najważniejsze że już jest ciepło w dobrą stronę
Najważniejsze że już jest ciepło w dobrą stronę

mysia-pysia wejdź na stronę lotto i poczytaj informacje kiedy ostatnio został rozbity BONUS w MM i będziesz wiedzieć
a pamiętacie taką reklamę w TV, gdzie gość ( tata ) mówi:"moja córka pracuje w banku", następny kadr pokazuje klub nocny VaBANK i jego córkę na rurce 

ładne liczby poszły na 22:15 szkoda że tyram na drugiej zmianie bo chyba dziś lepiej byłoby dla mnie być w domku

Witam
U mnie po 14:00 mam 2/6, 2/6 , 4/6 oraz 5/10.
Na 22 nie gram bo ciężko pracuję żeby loteczka wysłać

U mnie po 14:00 mam 2/6, 2/6 , 4/6 oraz 5/10.
Na 22 nie gram bo ciężko pracuję żeby loteczka wysłać

Witam
Dariusza dziś nie ma?
Wywiad z Rembiszewskim bardzo dobry, jeszcze parę lat i dopiero będzie opowiadał - o tym czego na wizji nie mówi DZIŚ

Dariusza dziś nie ma?
Wywiad z Rembiszewskim bardzo dobry, jeszcze parę lat i dopiero będzie opowiadał - o tym czego na wizji nie mówi DZIŚ
przecież z tego co pamietam Pasko pisał coś o możliwości zmiany hasła
Otwórz nowy nick a o tamten poproś Pasko o skasowanie.
Zawsze jest jakieś wyjście, tylko trzeba pomyśleć
Zawsze jest jakieś wyjście, tylko trzeba pomyśleć
a przy okazji! o co chodzi z tymi avatarami przy nicku np. nowy, aktywny itp.? Jak to się zdobywa?
Hej
Posłałem shit a na MP zapodałem 4/5
W realu 2/10 2/6 3/6 po 14:00 ale pomyślcie może nad liczbą 5 w LOTTO na dziś.

Posłałem shit a na MP zapodałem 4/5

W realu 2/10 2/6 3/6 po 14:00 ale pomyślcie może nad liczbą 5 w LOTTO na dziś.
Patrząc na to co masz! Myślę mix:
10,12,17,20,71 połowa a reszta musi się wymyśleć
10,12,17,20,71 połowa a reszta musi się wymyśleć
Mnie wydaję się że może dziś polecieć pierwsza z ostatnią czyli 1 i 80
Większość ludzi mówi/mówiło trzeba oszczędzać i w ogóle, ale jakoś nie jeżdżą dziś limuzynami i nie żyją nawet w domku małym tylko dalej w bloku, dlatego odrzucam tę tezę bo nie jest trafna
Co do nauki to ilu magistrów tyra na montażu za 1200 pln? WIELU teza chybiona bardziej niż chybił-trafił z komputera
Co do pracy - to tak właśnie pracuję nad kasiurką
Nie musi być ogromna ale widoczna!
Grosz do grosza i na miesiąc wyjdzie.....

Nie musi być ogromna ale widoczna!
Grosz do grosza i na miesiąc wyjdzie.....
Jakbym chciał posłuchać "takich mądrych" rad to udałbym się do pewnego miejsca. Natomiast tu mam zamiar się rozluźnić i coś ustrzelić więc z całą powagą - jak nie masz nic do podpowiedzenia, to otwórz sobie na jakimś forum filozoficznego posta i tam leć z tym po kolei. Jakby się człowiek miał zamartwiać to nic tylko z sobą skończyć.
Witaj Dariusz
Widziałem że ładnie zatypowałeś 20stkę bo o 14:00 nawet ładnie weszło wiele liczb
Widziałem że ładnie zatypowałeś 20stkę bo o 14:00 nawet ładnie weszło wiele liczb
witam wszystkich
na dziś mam parę pomysłów jednak ostatecznie zapodam w swoich typowaniach bo myśli dużo ale jak to mówią w kościółku
- trzeba oddzielić ziarno od plewów

na dziś mam parę pomysłów jednak ostatecznie zapodam w swoich typowaniach bo myśli dużo ale jak to mówią w kościółku
- trzeba oddzielić ziarno od plewów

Darku ja do Twojej dodam jeszcze 56,40,8,17,19 i powinna wejść jako 10 z plus 

maniek1984 racja zawsze jest gdzieś po środku a to że ktoś Ci poda liczby nie znaczy że wygrasz! z podanych trzeba skreślić te na których skupiasz myślenie ( masz przeczucie )
A z drugiej strony to żeby coś dostać trzeba coś dać, odkąd na czacie jest Dariusz też śmiało podaję swoje typy, bo zauważyłem że egoizm nie popłaca,a w ilości siła i zbierając kilka typów idzie zrobić na nich dobry wynik inwestując max 20 pln ( bez żadnych plusów )
A z drugiej strony to żeby coś dostać trzeba coś dać, odkąd na czacie jest Dariusz też śmiało podaję swoje typy, bo zauważyłem że egoizm nie popłaca,a w ilości siła i zbierając kilka typów idzie zrobić na nich dobry wynik inwestując max 20 pln ( bez żadnych plusów )
No to kupony przeszły maszynę drukującą - mam nadzieję że pozytywnie zostaną o 14:00 zatwierdzone 

no to u mnie
2/6 ( 3 obok ) 4/6 2/6 ( 3 obok )
2/10 ( 4 obok )
Prawie dobrze ale "prawie " robi różnicę

2/6 ( 3 obok ) 4/6 2/6 ( 3 obok )
2/10 ( 4 obok )
Prawie dobrze ale "prawie " robi różnicę

a na MP w 10tkach wyszło 5/10 a w realu 2/10 no jak to jest to nie wiem

chyba dam sobie spokój z tymi 10tkami i będę same na 6 kreśleń słał bo z tymi dychami to zawsze coś spier***ę
na 22 mogę dać 3 jako pewniaka więc jak skończyła Ci się licencja na 3 i 10 to poślij na 22 tylko raz i powinno wpaść
nie ma typerów ale pewno liczą ile zgarną po 22 
ja niestety na noc pobieżam do pracy ale jak wstanę i coś ustrzelę dziś to jutro na 14:00 też się zaloguję do kolektury

ja niestety na noc pobieżam do pracy ale jak wstanę i coś ustrzelę dziś to jutro na 14:00 też się zaloguję do kolektury

no to czas zbierać się do pracy więc " wysokich" i trzymajcie mocno kciuki żeby każdemu siadło to 3 bo to dziś większość zapodaje

Jutro jak wstanę będę się chwalił jak będzie czym

Jutro jak wstanę będę się chwalił jak będzie czym

hello ja po nocce i się wku.... bo mi nie siadło co zakładałem a więc nie gram dziś bo zayebałem
dobranoc
dobranoc

kurcze ale wczoraj poleciałem ze złymi typami 
wtopa kasy ach szkoda słów

wtopa kasy ach szkoda słów

lub tak