Wpisy użytkownika Carny22
Łącznie 160 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 582 343. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Żeromskiego 28, Bytom. W Piekarach jest Żeromskiego, ale w Brzezinach SL.
Wygrywają albo inteligentni, albo.... Oni mają szczęście. Niby co drugi. By wygrać, trzeba obserwować typowania na porządym portalu. Obstawia się niby pewniaki. Takie liczby maja szanse na wylosowanie.
Gorąco zachęcam do kupowania nowej zdrapki brylanty. Są aż 2 wygrane na całą Polskę po 2 miliony złotych. Widziałem w kolekturze pełny kosz pustych zdrapek. Może teraz kolejna zdrapka to 2 miliony dla Ciebie?
Michal_ k, Robin074, nielekajsie, grałem Waszymi liczbami. Jest super
Mewa, zazdrość jest chorobą. Niszczy jak carcinoma. Do tego podlosc to okropny zespół chorobowy.
Dziękujemy za zainteresowanie produktami lotto. Życzymy szczęścia.
Szczęście sprzyja miłym i życzliwym. Hiszpan3110, obserwator, tygrys, Bela Lugosi
Mig, obserwator, Qubraczek, Hiszpan3110, MZ15, Marcin, kulturalnypan, jesteście mistrzami.
Szkoda. Kocham Gdańsk. Moja pierwsza miłość. Szczęść Boże Panie Slawoju.
Przestępcy mogą pisać co chcą, grozić, a porządnych Admin blokuje
Popieram.Ukarac.Niech zapłaci grzywnę, plus ogłoszenie wyroku na portalu.Niech to będzie przestrogą dla innych.
Już teraz składam wyrazy współczucia tym, którzy trafia dzisiaj piątki w Mini.Oby ich było nie mniej niż Portalowiczow.Tym, którzy nie zagrali, a trafia na sucho, przesyłam wyrazy szczerego żalu.
« Poprzednie 100Kolejne »