Wpisy użytkownika Brajan
Łącznie 1 629 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 947 020. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
astrolog,nakręciłem te 92 osoby, do myślenia( co nas podglądają)
Witam ponownieoglądałem Fakty ,na TVN ,wreszcie pękli tyrani na Ukrainie,Niech żyje Ukraina ,wolna,nowaPolacy zapalmy wszyscy świece ,za poległych Ukraińców w obronie swojej ojczyzny.Chwała im.
Nie spodziewałem się,że tak szybko będzie, Sikorski interweniował w sprawie Ukrainy:szacun panie ministrze Sikorski
I" nadejszła wiekopomna chwila"jak powiedział Pawlak.Bonus Ci mój,tylko mój
fiola,ona ma podobne usta do Twoich,chociaż Twoje są piekniejsze
Dzisiaj kupony do kosza,gram dalej,Fortunata ,Twoje liczby na Skorpiona do kosza
trisetum,moim zdaniem,kobiecie trzeba pomagać w prowadzeniu
gospodarstwa domowego aby z radością szła do łóżka,a nie z obowiązku,wtedy seks jest dłuższy i przyjemniejszy
gospodarstwa domowego aby z radością szła do łóżka,a nie z obowiązku,wtedy seks jest dłuższy i przyjemniejszy
Napisałem komentarz,na bloogu Ukraina,nie przyjęto go,po ponownym
napisaniu ze wzmianką do info,poskutkowało
napisaniu ze wzmianką do info,poskutkowało
Wczoraj wieczorem,wysłałem jeden zakład 10/10,trafiłem :4/10 i wszystkie pozostałe:6/10 o boki,o jeden
medea76no widzisz kochana,męczysz się aby wytypować prawidłowe liczby, a puścisz jeden zakład na chybika i to Cię kosztuje,tylko,kilka sekund
fiola,rozsądnie zarządzaj wygraną,bo fortuna nie lubi szalenstwa jednodniowego
kondi,moim zdaniem,jak ruscy ,którzy mieszkają na Krymie chcą do rosji,to niech spadają z Ukrainy
Z obliczeń,wyszło 20/20 na 14-ą:5,10,15,18,20,25,28,35,39,45,50,55,58,60,65,68,70,75,78,79
Ten nasz trener,robi sobie jaja,wystawia:32-u latka nieudacznika
Czy ,nasi piłkarze nie potrafią grać"międzynarodową piłkę nożną"
do jasnej cholery,zaczną wreszcie grać,jak team SP.Górskiego
do jasnej cholery,zaczną wreszcie grać,jak team SP.Górskiego
jackwartemu tępej głowie: Putinowi,przyśnił się:Beria i Dzierżyński,obudził się ze smrodem w gaciach,wojny nie będzie
Robal36,nie narzekam,moje liczby wchodzą ładnie i wspólniczki też