Wpisy użytkownika BEATA29
Łącznie 1 784 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 389 028. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wiedzialam ze wejdzie myslalam ze wejdzie jeszcze 54 ale 2 liczby pewne mam
Wam hm...uwazam ze nie wszyscy tacy sa ale wiekszosc nie ma co wszystkich pakowac do jednego wora....
Hejka wszystkim tu obecnym
Monet mam pytanie czy masz moze kontakt z Majpanem?
Monet mam pytanie czy masz moze kontakt z Majpanem?
lepiej nich załatwia to miedzy soba zgoda buduje a niezgoda rujnuje jak sie to mowi...
EstyMy wiesz ale to jest moje osobiste zdanie najlepiej nie zwracac uwagi.....uspokoi sie to samo kochana...
Serw kochaniutki pewnie czytasz wpisy po co sie sprzeczac nie lepiej spokojnie pogadac....albo wogole sie nie oddzywac....
no wiecie co.....mysle ze doroslymi ludzmi jestescie.....lapki sobie podac chociaz sprobowac bez uszczyplwosci prosze....
Majpan jak bedziesz aktywny wejdz na moj profil jesli mozesz tam jest moj mail napisz....
no trche tak....ale coz mam nauczke teraz zeby sie nie wtracac na drugi raz....
wiesz w sumie ja tez....i nie wnikam w to Serw porostu oberwalam za nic....bywa a małzonek wlasnie wrocil
ale nie da....kumam kurde zawsze jak teraz jest to mnie nie ma na forum...i tak sie mijamy mam do Ciebie prosbe....
i mam taka maluska prosbe czy moglbys mu przekazac ze zabiegam o kontakt z nim i mi na ty bardzo zalezy
Majpan tak wiem wypoczynek jasne poczekam czy moge liczy ze sie odezwiesz????mam na profilu adres mailowy
mam do Ciebie pytanie a raczej prosbe...czy jest szansa na dzis na 14 na pare 53,58?
no własnie kochany Majpanie 11,36,58 nie mam 2 pozostalych podpowiesz cos?
duszno,parno jest bedzie lac i bedzie jeszcze gorzej niz teraz jest...