Wpisy użytkownika Andrew123
Łącznie 1 562 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 652 016. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Gryks .. to co myslałem to nic zero i to co typowanie... a ta piatka to pary które nie padły ponad 50 losowań... tak że to fuks... jutro gram powtórki... Powodzenia wszystkim. Miłej nocy, duzo cyferek, wszystkim wygranych!
i Ci współczuję... Pasko... Tłumaczyć idiotom że to strona i forum techniczne a nie polityczne....
JAnosik..osobówka w amierykanów a nie amierikany w osobówkę...
Ja niedziela 4*7/10+, poniedziałek 5/5, i wczoraj wieczorem 5/5+...w koncu sie troszkę odkuję...
ja w SS nie gram...to sciema..lepiej na dwa mini lub MM dodac 50 groszy i wysłać...
Dziś raniutko Modlińska... i kaska jest... żona przynajmniej już nie krzyczy że tylko mapki...zeszyciki.. typowania....
dziś obstawiam... 54,71,10,80,47... o 14 do d... a może wieczorem bedzie...
muszę chya typować z losowania na losowanie a nie stałe...bo ranking daleeeeeeeko
Krasnalko ok!! po 18 daję Ci typy.. jak nie ja to Ty wygrasz...
u amieryki d..a... takie na dziś dałem...1,38,42,62,69 i plus 21
Dzikuska jeszcze jedna piatka chodzi mi po głowie...ale już nie wyślę... może ktoś skorzysta... 37,24,16,60,68 MM
ok! zobaczymy jak dzisiaj będzie...bo rano to fakt nie ma gdzie...
Za ranny ptaszek jesteś.....ja wstaję to Ty mówisz że juz rowerek i jazda...
a wczoraj o 14 dałem stawka *4.. a na wieczór tylko za normal.... 22,27,57,63,76.. to były dwie parki najdłużej plus liczba oczekiwana... i wyszła ładna piateczka o 21.40
U mnie też było do d... ale od niedzieli troszkę podoiłem Tsa...
plus jakieś małe...na szczęście jest na czerwiec na granie i na piwko...
Dzis max 4 poziom 1*10 000 i tak dalej...ale nie gram w ten przekręt komputerowy...wole dołożyć 50groszy i 1mm lub 2 mini
Super szansa na upadek tsowego szympansa ....jakby losowali kulki normalnie to by ludzie grali a tak umrze jak numerek...
Czy to juz dzis mozna myślec o weekendzie???i walnąc na wieczór
Ale zobaczcie jak teraz padają wygrane w keno... podkrecili komputer bo obroty spadły ponad połowę... można to zobaczyć w dziennych Keno na Tsa stronie...
Dziewczyny w budzie pod oddziałem u nas to juz głos tracą bo kazali wszystkim to wciskac...a ludzie i tak nie chcą grać... ci stali...Ci co po jeden kuponik to dają się wkręcić..
JAnosik ja od niedzieli na Tsa nie powiem za dużo...troszkę sypnął słońcem i pln...
No to Ts pochwaliłem i dziś nic nie dał.. Dobranoc wszystkim!
Coś mi spać nie dało.. Ts pochwaliłem że daje to i mi nic nie dał wczoraj
mozę pazerność mnie zmyliła?? no duży i jeszcze za 17 minut losowanie Powerbala..
te SS super ściema lub super szajse...niech zginie śmiercia naturalna...
Ja pierwszego dnia też jeden tylko i jak się okazało że to komp losuje to sobie darowałem
To miłego dzionka..idę na drugi boczek .. bo moja druga połowa się zaraz obudzi , i mnie zdzieli że coś tu klikam...Pa pa pa...
Krasnalka .. a widziałaś swoj skan i dzisiejsze liczby?? tam masz ..8/10 i na upartego 10/10...
11/15 liczb...marny system na 8 i masz 8/8 i na szczęście 10/10 też by wpadło...
GRatulacje... ale miałaś blisko... popatrz na skan profilowy ..te dwa zakładzki
Moj kumpel.. jego pracownik dwa tygodnie temu zgarnął w Białym 50 tyś, 9/10 plus.. stałe... sprawdziłem było... i tak trzeba...
to tak jak u mnie... tylko ty masz w 15 liczbach 11 trafionych... tam w 2 zakładach...