Wpisy użytkownika Andreas3864
Łącznie 19 965 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 943 853. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ostatnie 6tki Mikolow CPN BP,Tychy market Leclerc,a teraz w Szczerbicach kolo Katowic mowili Karwasz!!!
Ponoc 10 zakladow z maszyny tj.30zeta-Ja za 50 i nawe 4ki--3ki-zero!!!Lysi bez karku juz go szukaja- chlop musi spadac na drugi koniec polski!!!
Wujek74-po 2 zeta wygranych w multi -to czlowieka wk...ia czasem do lez!!!!
Wygrac 24mln toby trzeba dla zmylki na rok zostac Kloszardem!!!!!
Odrazu idzie info z Banku do Lysych bez karku,kazdy chce zyc!!!Narazie niemamy tego problemu-gramy bezstresowo Luzik!!!!Jak wygramy to sie bedziemy martwic!!!
120-szpiegow-Karamba!!!
Wujek74-Jak masz takie wyniki w Multi to porzuc prace bo szkoda czasu twojego cenego!!!
mw29121986-moja Babiczka pochazi z Chrzanowa!!!Mini lotto-obowiazkowo i do tego Lotto Plus -bo miliona dawno nikt nie trafil!!!
mw29121986-nie na niby sciemniam !!!
Wieci czemu Justyna pojechala do Soczi ze zlamanum palcem????Bo termin na wizyte do Chirurga ma na Marzec -pisze AGORA.
Orzecznik ZUS-Taki madry bo go to niedotyczy!!!!
Krocze nie w tych dyscyplinach sportowych!!!
Wujek 74-Jakie pewniaki na 21:40-podziel sie !?,to bedzie jutro
Wujek74-2 liczby to szalu niema !!!!!
Spadam na kiepskich!Nara
Wieczorne LosowanieZEby w Multi trafic bo ino rzucam do swinki zwana TS a nic nie moge wyciagnac!!!!Karwasz
Witam Wszystkich!!!
W kaskadzie po 7 trafionych
Wedrowca netowy-Ukraina byla kiedys nasza!!!!
Kondi- 63,45,21,51,17-mozliwe ze cos z tego wpadnie??????
TS-dal mi wygrac cale 2zl,28 w plecy,od dzis sportowo 1-10tka,1-6.Niebede na burakow tyral!!
Koniec -to bedzie chyba z graniem w TS bo nic Karwasz nie mozna konkretnego trafic,a o zwrocie kosztow to nie ma mowy!!!
Co ZA H.....a,z Grzybnia wpier...e 20 zeta ,zero zwrotu j.....i zlodzieje.KARWASZ!!!
wydawalo sie ze 2013 jest do dupy z liczbami,a 2014 jeszcze gorszy,jeszcze sponsor sportowcow ZO TS w Soczi,niewiem czy nie wyluzuje na czas Olimpiady Karwasz!!!!
Kondi-widzisz sam ze liczby ktore podales rano to porazka!!!!Na nie,a na tak tez TAK!!!
Takiej Haly to nie pamietam odkad gram a to juz 15 lat,takiego dziadostwa w TS jeszcze nie bylo!!!!!
jocia-ani na chybil z maszyny,ani samemu skreslic nic nie idzie,zeby chociaz jakis zwrot na granie byl??!!!
Moze by tak zbojkotowac TS i nie zagrac przez 1-dzien,moze by sie czegos nauczyli,ze nietylko skarbonka TS,ale tez cos dla Grajacych!!!!!
Jocia-bylem rano w mapkach i widzisz co wylosowali
A jak poszlo Wujek74 co z MM wyciaga od 50-350%???????? U wszystkich H....ia,a a u Wujka Grubo!!!
Moje typy na 21:40-7,12,49,57,60,72,78,**7,10,12,30,51,69,****10,12,23,24,39,49,51,67,78,80,Moze cos wskoczy
Wujek74-Los sie musi odmienic-jak to spiewa KAZIK!!!
Ostatnio chwaliles sie ze dorabiasz dzieki TS do wyplaty od 50- 350%,mielismy nadzieje ze chociaz tobie zre,a tu chwila prawdy ze pol roku niefart!!!???,to jak to Wujek 74 z toba jest????U wszystkich CH....a,widzisz po dzisiejszym losowaniu jak grubo dla grajacych!!!
10PLUS na 80%
Wujek74-To tak jak u mnie 10 lat temu,od tego czasu lipa!!!!
Na nie:1,38,46,47,65,***Na tak max 3 liczby moga pasc:49,78,67,51,19,Musi TS zmienic nastawienie do grajacych, a nie ino zysk w jedna strone!!!
LOS SIE MUSI ODMIENIC NA FARTA DLA MULTIPASKOWICZOW!!!!GRAM ostatnie 7,50najwyzej na emocjach sie skonczy???,ilez mozna wtapiac Karwasz!!!
Wujek74-To juz Historia-Legendy PRL-u,wtedy bylo latwiej,co trzeci los wygrywal,Zobacz w wynikach multipasko jakie byly poczatki Multilotka jakie liczby losowali w 1996,teraz to KOSMOS w porownaniu to co bylo!!!!
Jocia -co w mapkach wyczailas!!!!
Nie wylosowane od 10-ciu losowan to:39,49,51,67,,78,Spadam na do Knajpy!!!!DO jutra
Brak Foni i Wizji,trzeba odreagowac po calym tygodniu!!!!!Stres w pracy,stres w multi,moze bede mial wizje odnosnie Bonusa lub 10tki z+!!!
Panie i Panowie wasze zdrowie!!!
Kondi ciesz sie ze tylko 6/10 ci przelecialo kolo nosa!!!!
Dzikus-w realu lykam teraz LOMZA EXPORT NIEPASTERYZOWANE PUCHA-mam sklep po drodze z pracy po 2 zeta,ale z tego co pisal to byly liczby na nie!!!
ZDZICHU 2006-chyba sie jeszcze ni otrzasnol z traumy bo zero typowan!!!,a szkoda!!!
Ja bym sie wlasna piescia zabil!!!!!
Lomza dobra, Harnas jeszcze lepszy- Hej!!!!
2-razy 5zakladow mini lotto z maszyny zobaczymy???????,i 4 kupony multi-multi!!!!
POWODZENIA WSZYSTKIM GRAJACYM!!!!!!
Wieczorem powtorka 2,75,76,10,56,78,33,59,51-zobaczymy!!!!!!
WN-wcale mnie to nie dziwi w Tuskolandi-dla szaraka G...o!-ino je... na pracodawcow!!!!
Dzikus-jak wylosuja to co skresliles to jutro bedzie powtorka z rozrywki
WN-oby nam sie
Wn-tak jak w japonii HARAKIRI!!!!
Gdzies posialem kupony KARWASZ-wszystko przez
HARTAGE-SZYBKIE KOMPUTERY-system!!!!
Bylem puscic Mini i lotto + 3 liczby z ostatniego losowaniu na kuponie je...ni zlodzieje tj.niemozliwe zeby 3 liczby sie powtorzyly!!!!
LILA-Czekamy co nam wylosuja!!!!
Lila-ja tez wiem
Damy rade tylko jak TS dobrac sie do dupy-oskubac z kasy przenosnia!!!!
Lilia-jakbysmy nie weszli do UE -to u nas bylo by tak samo ,bo kto by nas kontrolowal i lape trzymal nad czerwonymi kolesiami????
Niewiadomo?,w stanie wojennym tez byly ofiary-niepotrzebne!!!!!
ZA taka H....e to kula w leb jak czalczesku z Rumunii!!!
CO sie HLAPAKI CHCIALY NAPIC,CZY WZMOCNIC!!!
***ny STALIN wymieszal narody jak TITO w jugoslawi i dlatego 50-na 50 jedni za drudzy przeciw!!!!
Wasyl- idz na dzikie Baby i ci przejdzie wszystko,albo wodki sie napij!!!
Wasyl-przynajmniej za darmoche!!!!
witam wszystkich!!!!
6,9,20,21,22,52,56,69,76,79,*****3,9,39,50,68,78,zobaczymy o14tej,trzeba isc do sklepuz rana jak smietana dobre!!!
Wujek74i maluj kupony na 14ta..
Wujek74:http://www.youtube.com/watch?v=QYy2iW5Wsm
barbapapa-nic nowego ja puscilem 11-zakladow mini lotto,multi nie wspomne KARWASZ -ZERO NIC TRAFIONEGO!!!!
Wujek74-kopiuj i wklej w google.
mozliwa powtorka plusa 76!!!!Jetta
Z tego 3 liczby:9,60,73,68,78,tylko ktore
Wujek74-pod losowanie
Ide puscic moje pewniakiPrzy okazji kupie Browce!!!
Co za H.....a!!!17,50 nawet 2zl zwrotu,rozpisane na max zlodzieje K....wa!!!
Wychodzi na to ze sponsorujemy ZO w soczi i TUSKOLANDIE KARWASZ!!!!zeby nawet za puszczone nie bylo za co zagrac!!!!
albinlotto-gram juz 15 lat ale ostatnie 2 lata to juz przegiecie!,dlaczego M Finansow zabronilo w Zakladach Bukmacherskich obstawiac losowan TS,bo zostali monopolista i dyktuja warunki.Mogles obstawiac od 1-do 6 kul,jakas kasa byla,a tu w TS-frajerstwo zysk dla TS,
Ja juz niewiem co skreslac???-takiego zlodziejstwa to jeszcze nie bylo- w losach to samo nadrukowali na maxa i kupa!!!!!
Ja juz watpie czy ktokolwiek wygrywa cos w tym DZIKIM KRAJU!!!!Od poniedzialku do piatku wtopa same boki,albo liczby z kosmosu!!!
PODPUCHA BO MALO LUDZI ZAGRALO!!!!!TAK jak bylo w multi 105 9/10 KON BY SIE USMIAL!!!!
60okey,ale bez jaj zeby za 25zeta niemozna odzyskac 1/3,to nie jest jednoreki bandyta ze 100 ludzi musi wsadzic zeby 1 cos wyciagla!!!!
Od dzis po 1 kuponie na losowanie nie dam sie w H...a ,robic przez TS!!!!
Trzeba isc na i puscic 1kupon tylko bo i tak beret,tabela wygranych to Fikcja TS na 100%.
Ale torsan to jest nie osiagalne do 6ciu liczb to jeszcze cos urwiesz, 20 zeta to nie kasa ale razy 7 to juz cos!!!!
Od dzis 1pukon karwasz,Po marzyc ludzka rzecz??!!!
Wujek74-jak u ciebie bez sciemy!!!!
Wiolunia-poklony chociaz jedna madra istota !!!!!!
Grac wirtualnie-to zero emocji!!!!Real kosztowny do bolu!!!!
ZYCZE GRUBO DLA MULTIPASKOWICZOW!!!!-GRUBO KASY!!!!
Wujek 74-trzeba sie ratowac byle przed chwila w sklepie!!!-4- leszki i 0,2gorzka zoladkowa z mieta!-2gi raz ten sam zestaw!!!!
Niemcy w hokeja-cienizna!!!!
Raczej NIE-nieslyszalem o niemieckiej lidze hokejowej!!!
Na 21:40----3,5,9,16,30,72,78,
Wszedzie golodupce i nie narzarci--wiecznie malo kasy!!!!
Mowie o poslach,oslach,senatorach i dzialaczach sportowych!!!!
Jakby nie UE lape trzymala to by bylo to samo co na UKRAINIE,przy korycie grubo,a reszta na przerzycie do wyplaty!!!!!
O 14tej lipa -2zeta zwrotu,plusy nie weszly!!!!Mysle ze 78 wieczorem na Bank wchodzi!!!