Wpisy użytkownika Andreas3864
Łącznie 19 959 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 926 360. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Komus sie fartlo o 14tej?????Niema stresu 5,50 w plecy,odegram sie o 21:40.!
poszlo by sie nado knajpy olimpiade ogladac, a tu trzeba Dymac do roboty na 18-ta.Powiem ze niechetnie-Nic Karwa nie mozna konkretnego trafic!!!
TS sponsorem Zimowej Olimpiady w Sochi,takze liczby beda filtrowane na maxa.A trafic bedzie cieszko niz zwykle!!!Wczoraj wieczorem Lipa,puszczone za 17 i ledwo 6 zeta odzyskane Karwasz!!!
Powodzenia wszystkim grajacym.
Ktos trafil 3- 9/10i 1-9/10 z plusem ,napewno gostek co ustawia maszyne do losowania.!!??
Na wieczornym losowaniu,przy takich powalonych liczbach!!!!
Estek-opcji i kombinacji jest duzo,co powiesz naja juz po obiedzie.
Karwa znowu w plecy!!!
Powatpiewam ze jaki kolwiek medal bedzie w Soczi dla Polski.Panczenistki mamy z glowy!,nawet czeszka faworytka wymiekla!!!Trzeba isc na Browara moze sie w Dynce rozjasni na drugie losowanie z liczbami!!
Puszek735-u mnie po losowaniu o 14tej---(minus 22,50 zaszalalem bo po wyplacie a tu D..a!!!
puszek-gdzie tak postawiles,bo z tego co wiem to u Bukmachera nie mozna obstawiac TS -gier liczbowych!!!!!
Przez internet?!Ja wole miec kupon w rece wtedy wszystko jasne i klarowne.ide na
TrzymamZa KAMILA!!!!Lece do sklepu po 0,7 i Browary.
Wedrowca netowy-Gdzie ci TS obnizy stawki gier liczbowych!!!Zobacz ile trafnych w wynikach gier liczbowych.TS leci w grzyba na codzien,a tu jeszcze sponsor OZ w soczi!Trzeba probowac cos wyrwac od TS,ale szalu z wygranymi niema.
Gran od dzis max.na 6 liczb bo na 10 wtopa po 3 liczby tylko wchodza.Tak filtruja liczby ze
Czekam na dekoracje Kamila
Mysle nad:1,2,44,77,58,
Dwie 6tki na chybil:79,56,21,22,28,54,**10,12,21,28,48,78,-szanse ze padna ????
jak zwykle trafiona 9/10-to ten chlop co ustawia maszyne do losowania!!!
Oskubac TS -jak to zrobic!!!!?????
albinlotto-jareg08-w TS jeszcze wieksze zlodziejstwo jak pare lat temu co kule sie krecily !!!Trzeba TS dobrac sie do D..y,tylko przy tych komputerach co maja to niemozliwe,15 minut przed losowaniem maja wszystko pochytane.Karwasz!!!!
STAWIAM WSZYSTKIM ABY NAM SIE WYGRYWALO:
losuja takie liczby tak zwane boki wszystko obok. Monet!!!
JA siedze w multi 20 lat od niedawna na multipasko,jak napisac program komputerowy to dzialka informatyka,a gra pochodzi z USA!!
DEkoracja Kamila---zloto!!!!spadam,nara,
Monet-zobacz ile osob trafilo w skali Polski to bedziesz wiedzial jak TS -wychwytuje typowania grajacych!!!!
KAMIL NA DEKORACJI WYPADL REWELA -KAMILO JESZCZE JEDEN ZLOTY KRAZEK !!!!!!!!!!
Monet- Tu niechodzi ile Polska ma mieszkancow!-Tylko jak TS cie robi w banbuko,jaka maja wladze na d liczbami jakie chca zeby padlY !!!!!!!!!!!!
Bronia niech ci padna te cyferki!!!!
2,23,28.53,47,67,75,to na dzisiak!!!
2,15,17,53,75,??????
Lece wyslac!!!
4/9,0/8na chybil szkoda kasy
znowu trafil chlop co ustawia maszyne do losowania 9/10
Co namalowac na kuponach???????
Moglem wtopione 10zeta,postawic na ZLOTA JUSTYNE rano u Bukmachera!!!Karwasz!!!
wasyl-piaski:Wodki sie napij na te twoje dolegliwosci,a nastolatki zostaw nastolatkom!!!!!!!
wasyl-piaski-moze w poprzednim zyciu byles bykiem rozplodowym????
Gala - moja zona pochazi z Chrzanowa,ja zBedzina-Zaglebie kolo Dabrowy gorniczej i Wasyla piaskitj.Czeladz.
Przed Sosnowcem jest Bedzin!!z Sosnowcem to niechce miec nic wspolnego!A ty Gala gdzie mieszkasz???
Wasyl-piaski,CZeladz ,Bedzin,i Aldraich -Sosnowiec w tych miastach to wegetacja -jak jestes rylem to ci sie jakos zyje,a reszta od wyplaty do wyplaty.
POWODZENIA WSZYSTKIM GRAJACYM W DZISIEJSZYCH GRACH LICZBOWYCH!!!!
ZAstanawiam sie czy nie postawic Justyne i STOCHA po 200zeta,pewniejsze to nizTS,niewiem jaki kurs u Bukmachera????
TO Szybko do sklepu po
Sami twardziele przed telewizorami!!!
6-9/10 znowu trafil chlop co maszyne do losowania ustawia??? U mnie 2/10 porazka totalna,
Puszczam to co nieweszlo:15,26,49,58,59,66,77,80,
Dla ZBYSZKA!!!!
TS-Leci w grzyba nic karwasz konkretnego nie mozna trafic!!!
Liczby na dzis:5,9,16,24,38,54,59,70,78,zobacze moze cos z tego wyskoczy,
Gramy dalej - moze sie cos Fartnie w koncu???????????POWODZENIA GRAJACYM!!!!
Kondi ja tez mam ptaka z rozna na ,ale na razie pauza,Krach totolotkowy.dotam- zobacz w skali kraju jaka Lipa z wygranymi!!!
Dotam -tylko nieliczni farciarze cos trafia-mysle ze max.do 6 liczb trzeba grac,bo 10 nie realna!!!
Trzeba probowac moze sie pare groszy TS uskubie,chociaz przy tych liczbach co losuja,jak nie wszystko obok,to liczby z ksiezyca!!
HARTGE-,ja wyslalem 2ie 1o-ychy,9/9i8/8,ale bez plusa i tez mam nadzieje ze cos wpadnie
Moze chlop co ustawia maszyne do losowania-bedzie na kacu i sie dupnie z ustawieniem liczb!!!!
LYSY albo Moreno odpalaj maszyne z kulami!!!!
jetta-
Lysy Kule dawaj!!!!
A gdzie 38,54,70,78,21,16,29,-2zeta na otarcie lez od TS -8zeta w plecy!!
Wieczorem Moreno Losuje!!!
greg- Lysy jak losowal to wspomnial ze wieczorem Moreno,zobacz losowanie i tak nas zrobia znowu Balona- karwasz-barany -buraki!!!
Greg-to podaj 6pewniakow-bylem tydzien na urlopie i kasa ztopniala mi jak snieg!!!bylo opor browarow.
Ostatnio z 5/10 niemoge wyjsc,pech,czy dziury na mozgu od alkocholu?????Ale ztego co widze to wszyskim tak leci,ladujemy TS na ZO w Soci Greg,
greg-myslisz ze cale 20 liczb sie powtorzy-bo w histori mult multi,nie bylo takiego cudu???!!!!
Tak na powaznie to moga poleciec powtorki,albo calkiem nowe liczbypatrze w mapki i 29 moze byc plusem .
Gryks76-mowisz i masz tylko stawka razy 10,oczywiscie z plusem koniecznie.
Plusem bedzie 29 na 100%,Talizman4 Gentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach!!
Kondi- moze z twoich liczb 7 wpadnie,chyba ze powtorki ,albo jakies liczby poleca stadem np.50tki lub inne.
Holenderki 3 sa na pierwszych miejscach,Curus spuchnie przed meta!!!!
Drapek-lepiej stawka razy 2,chyba ze pewniak ze snow!!!!
Kondi-na nartach biegowych po torze lodowym???
Talizman4-Szybkie komputery,niema rzeczy niemozliwych,gry i maszyny pochodza z USA,Dlatego jeden kupon jak masz wygrac to wygrasz !!!!Moze nawet dojsc do 50 mln!!!
Gajalece puscic kupony!!!
Wlasnie na Tvp2 byl prezes TS ,wygladal jakby go na zyletke niestac bylo.Za medal placa zawodnikowi 120tys.Trener 60tys.Takze nielicze na duze wygrane o 21;40,chyba ze im sie cos popieprzy.!!!!!
Ksings-jakby to bylo takie proste to chlop by byl milionerem,tu niechodzi tylko o obciazenie pimpongow,ale trzeba napisac program zeby wychwytywal w skali Polski wytypowane liczby przez graczy i wylosowac takie liczby zeby byl najwiekszy zysk dla TS!!!!!!
Ksings-pomysl logicznie,kule ktore losuja sa lzejsze od pozostalych dla tego padaja do rynny,a jeszcze musza wiedziec ktore?,poto sa szybkie komputery i programy ktore to wychwytuja!!!
Albinlotto-Super farciarz,albo The best farciarz!!!!
Sorelkka- po 7 dniach sie uprawomocnia sam,chyba ze jest apelacja obrony,jak mu sie udalo 25 lat w pierdlu przezyc z takimi paragrafami,leb urwac przy samej dupie.
Co Moreno wylosuje????????
slim61-idz na stacje paliw CPN BP lub Orlen wyplaca ci bez problemu!!!
5/9 trafione,plus nie trafiony,8wygrane i 8em w plecy,dzis 21,29,55,58,70,78,16,17,6,8,zobaczymy??????
Witam wszystkich graczy!!!!Powodzenia w dzisiejszych losowaniach!!!!
Stoch-Kowalczyk-Brodka -JUZ MAJA ZLOTKO -A ja chce 6tki w lotto!!!!!!
SPORTOWO 1kupon lotto i 1en Mini lotto!!!!!!!Bo Beda zbierac do 50mln.Karwasz!!!!z rana jak smietana???!!!
Wyplaca mu kupe -tak jak nam wszystkim!!!!
Ale zeby cos sie zwracalo chociaz na granie,a tu wygrana ciagle dla TS!!!!
Niech tylko TS nie zgadnie co skreslilem !!!!!Do Losowania!!!!
Mozna sie Wk...c do lez-17,50 poszlo sie je..c,nawet 2zeta zwrotu kto losowal LYSY????
jocia,sara1
Powodzonka wszystkim grajacym lece wyslac kupony!!!!!,do losowania!!!
3,47,16,29,78 goraca 5tka MM
zaliczony,terazi wyslac kupon dodatkowy z plusem!!!
Karwasz!!!!3/9,1/8,3/9,4/10,4/10+nie trafionyCo za lipa p.......na!Gdzie 16,67,78,51???????
Lekcje odrobione---Kupony wyslane
Dzisiaj kule do losowania prowadzi Marysia Zwierzynska o 21:40,jak dobrze wylosuje to bedzie
Ile placa prowadzacym losowanie???A dotego dochodz ZO w Soczi sponsor wszystkich sportowcow bez wzgledu na medale!!!To gdzie kasa dla grajacych??????
Mamy typki a TS ma swoje!!!