Wpisy użytkownika Amadeusz2
Łącznie 1 066 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 753 422. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Golanoim , bo ty nie rozumiesz.Jak możesz typować gdy głowa nie pracuje.Czy ten ktoś mowil o dacie.Arczibalik masz rację.Gdy spojrzę na pewien nick przygłupa ze Szczecina to mi gra nie idzie.
O jakich ty pizwach bredzisz? Podaj art.kk lub kw, pod który może podpadać twój wymyślony czyn? Jeśli czegoś nie wolno a się bardzo chce to mozna.
RT1, idź substytucie adwokata na JG modlić się o zdrowie.Dopiero wyszedłeś ze szpitala.
Mamy wasze wyzwiska pod adresem Sebastiana i arczibalika i innych.Wszystko jest zachowane.
Basi K. gratulacje za 9/10 w Keno na stawce 10 i to na chybił trafił.
Waldus, Masakra. Lepiej nie typować na sucho i się nie denerwować.
Waldus, tak, to zabawa doprowadzająca do palpitacji serca. Ale jak tak lubisz, proszę bardzo - to zabawa. Grając w Lotto za 100 zł, czy więcej i przegrać, to też zabawa. Przyjemnej zabawy życzę.
Sebastian, Tomi77, nie jest i nie był ćpunem, nie wąchał klejów i nie czyścił kuwet dla kota.
Wczoraj poznaliśmy symbol władzy partii rządzącej. Doktor2p, z uwagi na to, że ten gest jest Ci dobrze znany i często tym gestem się posługujesz, nie zrobię Ci tej przyjemności, nie pokaże Ci go. Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie. 

Myvictory, o jakim Ty świecie mówisz? Dobrym trzeba być na co dzień, nie od swieta. Pamiętasz życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku? Składali życzenia a nazajutrz szczuli.Emerytk46, przekazuje Ci znak pokoju w stylu posłanki, symbolu władzy. Zdrówka życzę.
MPFK , prowokatorze, złożyłem Ci życzenia , czekam na ich realizację, a Pan Bóg mnie słucha.Ochoczo będę Cię odwiedzal.Bedzie mi smutno, że już nie będziesz mógł głosić bzdur.Do nieba nie pójdziesz, a w piekle Cię nie chcą, więc....
MPFK, zalecam bieganie, rower, pływanie i siłka.Wicej ruchu na świeżym powietrzu.Wyeietrzeja Ci głupoty z głowy.Sport to zdrowie.Twoim sportem są zaczepki , prowoacje i drwiny z ludzi.Czyzby wzór brał z Krychy lub posłanki?

To wszystko przez żarcie padliny, m.in.szcxurzego mięsa.Zapraszamy na hot dogi
W szybkie 600 same zwroty i raz 250 zł na 2 zakłady z chybika
Gram w zielone ( Broń mnie Boże od fałszywych przyjaciół.Z wrogami sobie poradzę).

Dionicos, gratulacje.Chybiki na szybkie 600 na wiele losowań warto kupowac.
Dionicos, cieszę się bardzo.Pozdrawiam.Widze, że wykształcenie też posiadasz właściwe
Koleżanka kupiła 7/7 w Keno na chybił trafił, stawka 10.Wpadlo 9/10.
Hm, Mini często się do mnie uśmiecha.Wczoraj znów 4/12, ale z kolega.
Kokoszanek , bądź milszy dla ludzi.Uprzejmosc poplaca, a donosiciele nie są mile widziani.
« Poprzednie 100Kolejne »