Wpisy użytkownika Amadeusz2
Łącznie 1 066 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 749 040. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Janeczka0409, potrafisz grać i tak trzymać. Wygrasz więcej bo na to zasługujesz. Odizoluj się od fałszywych przyjaciół.
Sebastian, umawiamy się - niech pisze co chce i ile chce. Nie reagujmy.Dobijmy dzia ignorując go.
Seba, nawet zapomniałem o motto na moim profilu. To tak jakbym przewidział atak. Miłego wieczoru, bezpiecznego zwłaszcza, bo Sabina odwiedzi również moje kochane Podkarpacie.
Gdy zaczepial, sial wiatr, byłem w kolekturze. Mile owoce. Dobrej nocy.
Lewy, przukrzy się Ci bez zadymiarzy? Nie wywoluj wilka z lasu. Myślę, że Admin zrobił porządek jak z Jocia i Majpanem.
Lotto:
3,8,11,26,31,40,43
4,8,17,24,41,44,45
8,11,22,26,30,31,39
3,8,11,26,31,40,43
4,8,17,24,41,44,45
8,11,22,26,30,31,39
MPFK, rusz tylek z zza biurka bo grozi to choroba otyłości a nadwagę już masz. Z tą waga powinieneś mierzyć juz 4 metry. 

Śmiejąc się żyjesz dłużej, masujesz watrabe, przeponę o trochę tego sadla stracisz. Twój nick pochodzi z angielskiego.
Żyj długo i szczęśliwie, ale od mojego nicku od... uj się na zawsze.
MPFK, cały dzień było miodzio, teraz wszedłeś, łyżka dziegdziu zepsułeś beczkę miodu.
Jeśli Admin usunie to Ciebie jak poprzedni nick. SEBATIANOWI , arczibalikowi i innym dość napsules zdrowia. Bogdan też Cię zna.
Na Mini unikać dzisiaj :
1,2,3,4,9,10
14,20,21,22,27
29,36,37,38,40
Dlstego, że mam je z maszyny.
1,2,3,4,9,10
14,20,21,22,27
29,36,37,38,40
Dlstego, że mam je z maszyny.
Na keno tak, na Mini nie. Wędrowco, nie można być wrogiem TS. To my gracze kupując produkty Lotto przyczyniamy się do rozwoju sportu i kraju.
Tomi77, na czym się opierasz, że te liczby zostana wylosowane?
Pozdrawiam wszystkich dbających o sylwetkę. Pamiętaj, w zdrowym ciele, zdrowy duch. Mniej zrej, więcej biegaj.
Megamocny, z całym szacunkiem do Twojej osoby, ale prośba. Popraw wyraz ' parzysto' na 'parzysta'. Widok takiego błędu szczypie w... 

Łukaszp, rozdaje albo... mądrzejsi skubią T. S. Grać na stawce o odpowiedniej godzinie i nie zmieniać liczb.
Andreas, stary człowiek i nie może to zadowala się widokiem ładnych pan.
4 MM z maszyny, stawka 2 z plusem 2 razy plus i na swoje 6 bez plusa.
Polityka jest jak Q, a Lotto też polityka. To jest polityka by z naiwnych ścigać łatwa kasę.
O demokracji decyduje większość. Jaka ona jest, celnie powiedział Mrożek.
MPFK, cieszę się, że uswietniles czat swoją obecnością. Miło Cię widzieć i czytać Twoje komentarze. Byłby bardziej interesujący gdybyś pokazał swój miły pyszczek z podbródkiem blondynki o niebieskich oczkach, która chcąc coś powiedzieć wydaje tylko kwi kwi kwi.
Ja mam 1 kupon MM 10 zakładów, stawka 10 z plusem na 6 losowan.Nigdy nie zmieniam liczb.
K30,ja część wygranych przeznaczam na szpitale dla psychicznie chorych.Na kler nie daje bo i tak otrzymują miliardy zl od podatnikow.
Pozdrawiam wszystkich Portalowiczow, w szczególności tych od wschodniej strony.Od Podkarpacia do Podlasia.
Arczibalik73, odpiwiadam na pytanie.Ja tym samym kuponem gram od 3.02.2017 r.z małymi przerwami.Daje mu odpocząć i znów nim gram.W sumie zarobiłem na nim ponad 36000 zl.
Było też tak, że podczas tej przerwy w grze padło 9 liczb z plusem.Tak, to moje liczby.
K30, Pomarszczony i wszyscy, którzy grając nie doorowadzili Tośka do upadku.Jestescie db