Wpisy użytkownika Amadeusz2
Łącznie 1 066 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 728 455. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tomi77, gdyby Ci stanął w Żyrakowie to wszystkie kobiety by Ci pomogly
W MM grać dzisiaj bo jutro promocja.Tomi77, w zimnej wodzie to i kaczorowi nie staje.
Tomi77, teściowa do cięcia:
- Zięciu, jadę rowerem na cmentarz.
- To dobrze teściowo, ale kto rower przyprowadzi?
- Zięciu, jadę rowerem na cmentarz.
- To dobrze teściowo, ale kto rower przyprowadzi?
Walduś, dzisiaj trafisz 10/10 z plusem, stawka 10 to kupisz wille i będziesz rozkręcał interes na godziny
Lottomaty poglupialy.W Mini dają podobne zestawy systemowe:
2,4,9,22,38,40
3,8,23,31,32,38
12,24,29,31,32,38
5,14,18,22,38,40
6,8,25,29,31,38,40
2,4,9,22,38,40
3,8,23,31,32,38
12,24,29,31,32,38
5,14,18,22,38,40
6,8,25,29,31,38,40
Nie o take Polskę walczył Wałęsa. Polska nad przepaścią przez głupia politykę, zawzietosc. Trzeba jednak wyjeżdżać stąd.
Brawo PiSNiech Podkarpacie się cieszy z pierozkow PiSowskich.
Wrogowie Polski nie mają prawa opuszczać kraju. Muszą tutaj zostać. Już zapasy złota naruszone.
Wszelkie pewniaki podawane na czacie, bez pokrycia są ze szkoda dla graczy a korzystne dla organizatora gier.
Nie polecam grać na chybił trafił online. Tylko własne z o stawianych chybikow.
K30, jeśli rozwiazesz sudoku z profilu, możesz typować Lotto na dzisiaj, i nie tylko
Zdziwiłem się, że mam większe wygrane z 9-ciu, a zapomniałem, że jest promocja
Gosiu, ja na liczby kolegi z Hiszpanii miałem 2 razy 6/6 na stawce 5, 2 razy 8/10 na stawce 2, zagrane na 10 losowań.
K30, Admin powinien Cię zablokować za:
- promocje alkoholu,
- za bezczelne informacje, że informatycy z T. S. przekazują graczom pewniaki.
- promocje alkoholu,
- za bezczelne informacje, że informatycy z T. S. przekazują graczom pewniaki.
Dzisiaj sympstyczny kolega, który nigdy nie grał w Lotto, podał mi liczby na MM:
2,3,10,12,22,23,48,49,61,62
Zapomniakem, że jest promocja. Mogłem zagrać 9/9.
2,3,10,12,22,23,48,49,61,62
Zapomniakem, że jest promocja. Mogłem zagrać 9/9.
Wczoraj w T. S. powiedzieli mi, że na głupie komentarze nie zwracać uwagi. Najlepiej nie czytać bzdur jakie produkuje ktoś kto ma cos z...
Mulag, ja taka miałem w Brukseli. Niesamowite przeżycie. Więcej zarobisz niż w Keno 8/8 stawka 5.
Dusia, aż dziwne. Na Podkarpaciu są bardzo wierzący. Piękne kościoły. Z ciekawości wrzuć w Google 'msciwy książę kościoła'. Ocen sama jaki był Józef M.
Jeśli pieniądze zebrane przez WOŚP według księży idą na aborcję to taca idzie na...
Co do WOŚP nie mam żadnych podejrzeń. Jeśli ktoś twierdzi, że Jurek to złodziej to jest głupi, albo z PiS???
Popatrzcie na skan kuponu na chybił trafił. Zagrałem nim ponownie. Przypominscie sobie te liczby??? Super Szansę przeniosłem na MM, wpadło 10 zł
Mniejnizzero zagraj nimi w keno, stawka 10, jeśli coś wygrasz to wybierz na lotto:
8,16,26,32,33,39,47,49
8,16,26,32,33,39,47,49
Nareszcie ktoś miły, sympatyczny, życzliwy na czacie. Niech zyje i wygrywa Arczibalik73.
Te życzenia nic nie dają, zamiast życzeń proszę chociaż 10 zakładow Lotto plus na 12 liczb
Już są gratulacje wygranych Mewa. Twój czas na wygrywanie się rozpoczął
Każdemu i z osobna dziękuję za udział w grze i proszę o jeszcze
Takie parki w MM jak wczoraj to marzenie. Już się nie powtórza.
Witam. Multijune177. Raczej to drugie. Komentarz zbyteczny. Dotam, wysokich wygranych.
Co do pewniakow na dzisiejsze Lotto, stawiam na system, a dzisiaj będą dominować systemy, choć może ktoś trafić szóstkę na jeden zakład prosty za 3 złote. Ot na taki :
6,7,27,28,46,47Szczęścia życzę w grach komputerowych, w losowe nie wierzę. A dzisiaj będą grać tegie glowy
6,7,27,28,46,47Szczęścia życzę w grach komputerowych, w losowe nie wierzę. A dzisiaj będą grać tegie glowy
Dotam, ja skupiam się raczej na własnej osobie, nie na innych. Nie bawię się w obserwowanie innych osob. Jestem wówczas zdrowszy, nie zasmiecacam sobie głowy problemami innych. Może tak - kto chce - niech zamieszcza skany wygranych. To nie obowiązek. Osobiście nie polecam. Pozdrawiam tych, którzy typowali i pisali na czacie, a teraz poszli na bezterminowy urlop, ciesząc się z zycia
Dodam jeszcze, że bardziej polecam grać liczbami z generatora liczb na chybił trafił z pasko, niż maszyny, czy online. Może tylko mnie się tak udaje? Polecam.
2,9,18,24,35,45 to na lotto , a na lotto plus:
1,21,35,38,44,47
Mini:
32,29,8,11,42
1,21,35,38,44,47
Mini:
32,29,8,11,42
Arczibalik73, jestem przekonana, że tak będzie.Nawet dobrze bo kumulacja przekroczy 24 miliony.Podawsnie pewniaków na każdych dostępnych portalach to doooobra robota dla T.S.
Losowania odbywają się pod nadzorem chyba 15-to osobowej komisji.Mysle, że przekrętów nie ma i nie może być.Jest jedno ale...
Zespol ludzi może w pięknym stylu wyru komisje.Ona tylko podpisze , co jest korzystne dla organizatora.
Jeszcze tylko te 5 zakładów na chybił trafił , te podane na czacie , no i od Admina i koniec na tym.

Wysłane wczorsj.Niech system ich przerabia.A z zakładu Admina chyba są 2 liczby.Ja proponuje by 42 Portalowiczow podało po 1 liczbie.Ja zagram tymi, których nie podali.
Katherin, ja gram w MM:
22,33,46,48,55,57,76,77
Zbigniew_g, zamiast foto - noblisty, zasłużonego dla Polski i szanowanego przez cały świat, proponuje opublikować foto innej osoby.Moze to być sołtysowa z Brzeszcz
22,33,46,48,55,57,76,77
Zbigniew_g, zamiast foto - noblisty, zasłużonego dla Polski i szanowanego przez cały świat, proponuje opublikować foto innej osoby.Moze to być sołtysowa z Brzeszcz
Zbigniew, przed ' jedtem' dodaj ' myślę'.
Myślę, więc jestem, ładniej zabrzmi.
Myślę, więc jestem, ładniej zabrzmi.
Doktor2p, jakim prawem zamieszczane są fotki prezydenta Lecha Wałęsy?
Swoje typy i te z maszyny, już podslem.A zaczepka odnośnie sądów była celowa dla tych, którzy publikują fotki osób publicznych i kpiących z nich .
Doktor2p, nie masz szacunku do ludzi i nie zasługujesz na szacunek a na wyrazy współczucia.Wdtydze się za Ciebie.Wczoraj, chyba Sebastian pisał, że trzeba szanować wszystkich ludzi.Doktot2p, życzę byś trafił szóstkę i podzielił się nią ze 100 szczęśliwcami , którzy ją trafia.
Gosiu, dlatego zyczylem, by szóstek padlo wiecej.Niech szczęśliwców będzie nawet tyle, ilu jest na portalu.