Wpisy użytkownika Allan
Łącznie 350 wpisów w archiwum, pokazane od nr 47 752. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Wszystkim życzę miłego dnia, wiele słońca i dużych wygranych. Ja biegnę do swoich zajęć.
Kogucik i inni, dajcie sobie spokój z tym pajacem, niech sobie pisze. Nie rozumie znaczenia podstawowych słów małolat, a chce błysnąć inteligencją. Niedowartościowane i zakompleksione dziecko, którego nikt nie toleruje w świecie rzeczywistym, więc swoje dylematy życiowe przenosi na świat wirtualny. Niech pisze, niech obraża. Tylko nie rozumiem dlaczego Pasco nic z tym nie robi.
Ja zrobiłem sobie przerwę w graniu, ale wracam do gry po weekendzie. Zmieniam taktyki gry, liczę na mniejsze, ale za to na częstsze wygrane.
Ja bardzo żałuję że nie zagrałem, zawsze jest nadzieja i adrenalina, a tak nic nie będzie...Co się dzieje z naszą urocza Mysią Pysią?
Słonecznej soboty wszystkim życzę. Odpoczywajcie sobie w cieniu, chłodne piwko pijcie...-)
Kto mi powie ile dostanę w Fortunie za Ml w systemie trzy z siedmiu liczb? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Kiedyś czytałem na chacie że ktoś wygrał ponad 150 złotych,a skoro tylko ponad 1 złotych to się nie opłaca. Dziękuję za odpowiedź
Człowieku, nie baw się w metody Silvy, moja znajoma leczyła dwóch takich którzy musieli się nawet pytać przewodnika czy może zawiązać sznurówki. Kto ma wygrać to wygra,żaden "przewodnik" nie ma na to wpływu.
Sławomir, czy Ty piszesz poważnie? Posłałeś 80 kuponów z zakładem że nie wejdą? 60 z nich wejdzie i masz z tego na czysto 500 złotych? Tak po prostu? Gdzie jest haczyk?
11 złotych na "nie" w ML - że dana liczba nie padnie? Chyba żartujesz.
Aha, rozumiem, to miałeś farta że F1 weszły, ale dodanie ich do zestawu na "nie" jest bardzo mądre.
Porada, poważnie obstawiłeś trzy liczby za 1000 złotych? Pojedynczo, czy też jako trójka?
Czy to nie dziwne że liczby 10 i 11 padają od kilku losowań? Dzisiaj też padną?
Edi 8, nie jesteś moim guru - wybacz że nie czytuje ciągle wpisów na chacie. Wybacz że ośmieliłem się przegapić Twój cudowny wpis. Z pewnością był jak zwykle bardzo wyczerpujący merytorycznie.
Edi, nie martw się o moją inteligencję. Od dawna widzę że masz skłonności do atakowania oraz do oceniania innych nie mając ku temu podstaw. To jest twoja "inteligencja". Ja nie mam po prostu czasu na to, aby całymi dniami siedzieć na chacie i czytać czy też pisać. Ale nie sądzę, abyś to zrozumiał. Większość z nas ciężko pracuje,nie żyje mrzonkami. Ja zadałem proste pytanie, nie musiałeś odpowiadać na nie w ten sposób, inni odpowiedzieli kulturalnie. Zapoznaj się z tym słowem. Kultura nie gryzie, można się jjej nauczyć.
Dla twojej wiadomości Edi nie jestem DDA. Ale widzę że masz z tym problem, sam przejawiasz symptomy Dorosłego Dziecka Alkoholika. Paręnaście lat pracowałem z alkoholikami i wiem co mówię. Odcinam się od ciebie, ponieważ wiem że jako DDA jesteś bardzo zaburzony, co widać w wpisach i toksyczny dla otoczenia. Bardzo serdecznie polecam grupę terapeutyczną, a najlepiej zainwestuj w prywatne sesje. Ja do ciebie nie zionę nienawiścią, więc ty również spróbuj zachować resztki własnej godności i pisz do mnie zachowując chociaż minimum godności i kultury. Więcej nie będę odpowiadał, ponieważ nie warto. Wiem jak funkcjonujecie jako DDA. Pamiętaj o jednym - jesteś tym kim kogo widzisz w drugim człowieku. Mimo wszystko pozdrawiam.
Ludzie, nie reagujcie na tego pajaca, ciągle powraca jak bumerang pod rożnymi nickami. Szuka zaczepek, obraża innych myśląc że jest bezkarny. Mnie jest go szkoda, ale tak maja ludzie zaburzeni. To takie smutne. Ja już nie reaguję. Nie dajcie się skusić jego podchodami. Nie ma co. Większość z nas wie co to jest kultura osobista, która również wyraża się na chacie. Nie ma co się przejmować atakami niedostosowanego społecznie małolata. Pszczółka i inni, nie reagujcie, on tylko na to czeka, To jest jego pożywka, tym się właśnie karmi.
Witam wszystkich. Czy to nie dziwne że pytałem dzisiaj w trzech kolekturach o multimulti, które podobno ma ruszyć od 16 czerwca i w żadnej nic na ten temat nie wiedzą? Przecież jako pracownicy powinni posiadać takowe informacje. Wszak pozostało trzy tygodnie czasu.
Napisałem do Lotto zapytanie odnośnie multimulti i otrzymałem takowa odpowiedź: "Szanowny Panie, jest prawdą, że od połowy czerwca planujemy wprowadzić drugie losowanie naszej gry. Życzmy wysokich wygranych w naszych grach."
Więc już wszystko jest jasne.
Więc już wszystko jest jasne.
Jest spokojniej (d0 soboty), wiec mogę napisać parę słów. Ja się cieszę że losowanie będzie dwa razy dnia, ostatnio gram rzadziej i bardziej kontroluje liczby które typuję, ale wyniki są jak na razie mierne. Ale sprawia mi to przyjemność, dlatego będę grał.
Nie zauważyłem Pasco, aby Kogucik tutaj kogoś obrażał, chyba ze odpiera zaczepki, ale edi robi to notorycznie, więc ja nie wiem skąd w Tobie budzi się takowy dylemat?
Nie będę wchodził w polemiki z kimś kto mi do pięt nie dorasta, chociaż widzę że niektórzy dopatrują się we mnie kogoś kim nie jestem. Non i inni - wiadomość dla was - muszę was niestety zmartwić, ale jestem facetem i nie mam męża ani chłopaka, ani kochanka. Ale widzę że wy macie z tym problemy skoro o takie rzeczy mnie posądzacie. Ale spokojnie...jestem człowiekiem tolerancyjnym. Ja doskonale zdaję sobie sprawę ze jedna osoba pisze pod paroma nickami, dziwi mnie tylko że nie masz facet nic innego do roboty, niż siedzieć na tym chacie całymi dniami i szuka zwady. Większość ludzi pracuje, zarabia pieniążki,a nie szuka zwady na chacie. Gdy zaczynałem tutaj bywać był porządek, ponieważ nie było paru osobników, a teraz ta sama osoba z różnych komputerów pisze i uważa że nikt się tego nie domyśla. To jest żałosne.Nauczcie się elementarnych zasad kultury, ponieważ 99 % ludzi ma dosyć waszych ciągłych zatargów. do PASCO - ja żądam abyś w końcu coś z tym zrobił nie na dzień, nie na dwa dni, ale raz na zawsze ich usunął. Zresztą jest inna metoda - wpisy na chacie które Ty wcześniej przejrzysz i je ogólnie udostępnisz o ile nie są obraźliwe. Myślę że to by w końcu zmieniło nastrój tutaj ogólnie panujący. ja nikogo nie będę wyzywał, obrażał itd. ponieważ to nie jest ten poziom. Mądry człowiek to zrozumie, a głupi potępi. Ale na tym polega życie.
Ponawiam pytanie do Mańka - czy w przypadku czerpania zysków ze swojej stronki z typami, pobierania pieniędzy za typy rozliczasz się z Urzędem Skarbowym? Kiedyś zapytałem prywatnie, nie otrzymałem odpowiedzi, dlatego pytam dzisiaj publicznie. Jeżeli jesteś uczciwy to odpisz tutaj publicznie. Mam nadzieję że wiesz jakie są konsekwencje takiego nielegalnego procederu, a jest nielegalny jeżeli czerpiesz zyski ze strony która nie jest nigdzie zarejestrowana. Ja pytam również dlatego że tutaj wiele osób pisze że ich oszukałeś, ja nie wiem, nie wchodziłem w układy z tobą, nie grałem itd. Jeżeli ich oszukałeś to pamiętaj że szybko można ustalić kim jesteś, gdzie mieszkasz itd. Ale od tego są już odpowiednie organy. Mam nadzieję że masz tyle odwagi, aby odpisać na moje zapytania. Dziękuję. Allan
Ja wczoraj trafiłem 5 z 8 w ML, dobre i to...w końcu chyba wraca dobra passa. Życzę miłego dnia wszystkim
Moje typy na dwa najbliższe dni, które posłałem w ML to:
2,16,19,25,31,39,43,45
2,16,19,25,31,39,43,45
Ja dostałem dzisiaj w kolekturze plik nowych kuponów i uważam że są o niebo lepsze od starych, chociaż to kwestia gustu. Pozdrawiam i życzę dużych wygranych
ja wczoraj wygrałem 4 z 7, więc wygrałem 4 złote, dzisiaj dołożyłem 1 złoty, znowu 4 z 7 i jak na razie wygrana 4 złote, a jeszcze czeka mnie losowanie wieczorem. Liczby typuję sobie sam i jakoś na tym wychodzę, może nie wygrywam mega kasy, ale też jej nie przegrywam.
A ja jestem zadowolony że losowania są dwa razy dziennie, każdy może sobie wybrać na które chce grać, ja zagrałem dzisiaj na dwa, więc jeszcze mam szansę wieczorem, jak na razie na losowaniu z godziny 14.00 wygrana wynosi 4 złote, więc jak na razie 1 złoty w plecy, ale nie do końca, przecież te same liczby będą losowane wieczorem, więc zawsze może coś wpaść.
Apel do wszystkich...sprawdzajcie kupony, mimo tego jak maszyna wskazuje brak wygranych. Ja dzisiaj pobiegłem, dałem kupon,a wiem że miałem wygrane 4 złote. Maszyna stwierdziła brak wygranej, więc ja poleciłem zniszczenie kuponu, co młoda kobieta zrobiła na moich oczach. Dopiero potem przypomniałem sobie że przecież wczoraj wygrałem 4 złote, ale juz było "po ptokach". Od dzisiaj będę dokładnie sprawdzał każdy kupon.
Ja nie wiem czy losowania w ML są ustawiane i nie chcę na ten temat zabierać głosu, ale wiem jedno - od jutra mocno ograniczam swoją aktywność w graniu w MultiMulti. Nie będę wydawał każdego dnia 5 złotych aby zapłacić podatek od głupoty.
"Brak wymaganych zdarzeń 100 jako pewniaki dla 100-180' - taki komunikat pojawia mi się przy próbie zawarcia zakładu na ML na trzy liczby w Totolotku przez internet. Co to oznacza? Co mam zrobić?
Oczywiście że można, właśnie to zrobiłem chwile temu, ale trzeba wcześniej wpłacić gotówkę na swoje konto w oddziale Totolotka.
Mam pytanie jak jest z typowaniem w Totomixie liczb z MultiMulti? Jest brane pod uwagę tylko losowanie wieczorne, czy też to o 14.00 gdy wyślemy kupon przed tym czasem? Wysłałem pytanie do centrum i cisza.
Mam pytanie dotyczące linka do strony gdzie są podane najczęściej padające zestawy liczb, chodzi mi o zestawy na których są podane gotowe zestawy w formie tabel, aktualizowane chyba raz w miesiącu. Kiedyś ta stronka pojawiła się na chacie, dodałem do ulubionych, ale miałem awarię komputera i straciłem linki. To są zestawy 4-ek, 5-ek itd. Tamta strona była mi bardzo pomocna, czy ktoś może mi pomóc i jeżeli ma ją w linkach wysłać na chata linka? Z góry dziękuję. Pozdrawiam, życzę miłego dnia
Dziękuję Edi8, naprawdę mile mnie zaskoczyłeś, bardzo Ci jestem wdzięczny za ten miły gest.
Jeżeli wsparciem uważam obrzucanie kogoś inwektywami, nazywanie kogoś DDA itd. to tak , w ten sposób udzielałeś mi wsparcia, ale nie za bardzo rozumiem jakiego.
Widzę że znowu wracasz ze swoimi szczeniackimi tekstami pajacu, synka sobie spłódź i tak się do niego zwracaj, wiedziałem że nie ma w tobie zmiany na lepsze, żadnej pomocy od ciebie nie uzyskałem, poza wyzwiskami w moją i innych stronę. Wiele razy i wiele osób pisało ci że ma ciebie dosyć, ale jak bywa z facetem bez jaj ciągle tutaj jesteś i innych obrażasz. Masz facet problemy w życiu realnym, a tutaj szukasz odreagowania. Ja wiem o czym piszę, nie będę ciebie wtajemniczał w swoje zawody, ale powiem że są one ściśle związane z psychologią. I jak widzę jeżeli kogoś nie zaatakujesz to masz zły dzień. Jak zwykle prowadzisz całodobowy dyżur na chacie - jak to z wyroczniami bywa i każdemu mówisz jak ma żyć, jaki jest itd. Kiedyś ci napisałem - weź się facet do normalnej roboty, na mnie twoje pyskówki nie działają. I szkoda że nie potrafisz przyjąć podziękowania, ale od razu do tego swoje chore teorie dodajesz. Ale bywa...na każdym chacie jest jakaś zakała.
Widzę że masz facet problemy też ze swoją seksualnością, skoro we mnie doszukujesz się geja. Jeżeli jesteś chociaż trochę inteligentny to wiesz że wyszukiwanie w innych pewnych cech biorą się z tego, że samemu się posiada takie cechy i w ten sposób człowiek próbuje się usprawiedliwiać i dlatego kieruje je na innych ludzi. Śmiać się mi chce z takich pajaców jak ty, możesz sobie pisać co chcesz, ja zaraz żądam blokady i pamiętaj że publiczne obrażanie może się skończyć w innym miejscu, jak na razie jeszcze nikt się tobą nie zajął, a mnie jest po prostu ciebie dziecinko bardzo żal - musisz być małym karzełkiem i dlatego tak piszesz, mały mózg i małe palce, tylko język cięty.
Pasco, żądam zajęcia jasnego stanowiska w sprawie podanej na gg. Tym razem tego nie zostawię tak sobie. Żądam jasnej sytuacji, mam dosyć atakowania mojej osoby, jeżeli to się nie zmieni to wiesz co zrobię - odpowiedź masz na gg.
Witam wszystkich po długiej nieobecności. Obserwowałem i analizowałem wpisy, ale nie grałem.Teraz wracam do gry. Serdecznie pozdrawiam wszystkich z Pasko na czele.
Ja przez parę miesięcy nie grywałem, jakiś czas temu wróciłem, ale zdystansowany do gry, teraz to gra dla mnie to przyjemność, czasami gram dla rozrywki, nie liczę na super wygrane. Ale jest cienka granica między przyjemnością a hazardem. Naprawdę trzeba bardzo uważać... Życzę wszystkim samych wysokich wygranych.
Witam i życzę wszystkim spokojnego, pięknego, słonecznego tygodnia. Do tego oczywiście wysokich wygranych.
Wczorajszego dnia zainwestowałem na chybił trafił w "Lotto". Dwa kupony, więc w sumie 6 cyfr. Zero trafień, tak więc tym razem ostatecznie żegnam się z Lotto, a skupiam się na MultiMulti. Tam mam jakieś małe trafienia, ale zawsze do przodu. Miłej niedzieli życzę adminowi i wszystkim grającym.
Niestety, znowu się nie udało w multi multi...ale przecież życie trwa dalej...dzisiaj to co mam zagrać wrzucę do skarbonki...w ten sposób wygrywam...
« Poprzednie 100Kolejne »