Wpisy użytkownika 500plus
Łącznie 212 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 704 731. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Panie Januszu, jeśli gratulacje były szczere, to szczerze dziękuję
Miło mi Panie Januszu Mam zasadę grać na stałe liczby z przerwami Opuszczam 3, 4 losowania i gram na zagraj ponownie
Ja grałem nie stawka 5, a pojedyncze, wysłane 5 razy, po to by w kolekturach wyplacali. Przedtem z powodu 4 zł musiałem jechać do oddziału - choć mam blisko na Ligote
Pasko, nie oglądam TVP, tylko TV Trwam i Radio Maryja. Lubię rozmowy niedokończone
Angierski, wróć kilka losowań wstecz, sprawdź liczby z Lotto. Pięknie weszła piątka, system 8.
Kupiłem 5 chybikow w Lotto plus, system 8.Kazalem anulować, czułem, że nie wejdą te liczby. Kto zgadnie ile weszło?
A złodzieje się uaktywnili. U mnie przed domem napadli na starsza kobietę. Nikt nie pomógł. Młodzi policjanci dopadli ich goniac z kilometr
Dopiero w dwóch kolekturach udało się mi wypłacić po 700 zł. Jeszcze 3 kupony po 700 czekają na jutro.
2 chybiki z maszyny :
2,8,19,23,24,32,35,39,40
1,9,20,25,33,34,38,41,42
2,8,19,23,24,32,35,39,40
1,9,20,25,33,34,38,41,42
Tomi77, z loteriada jest tak, że zarejestrowane kody jednego dnia o tym samym czasie figuruja pod różnymi datami, co jest nieprawda. Konsultant zaś twierdzi, że nie ma takiego konta. Znajomi mają ten sam problem Wysłałem im skan zarejestrowanych kodów. Ciekawe co powiedzą.
W MM 6/9 z plusem stawka 2 i 6/10 bez plusa stawka 10.Plus padł.
1000 z rana w Keno online na liczby z Lotto ostatnie 5 losowań, stawka 10 razy 10
Szczerze:
Wszystkiego dobrego na każdy kolejny dzień - nie od swieta
Wszystkiego dobrego na każdy kolejny dzień - nie od swieta
Tomi77, masz rację.Swieta to żarcie, nieszczere zyczenia.Ot, tak, zbluzgać z błotem innego , obrzucić inwektywami w stylu pewnej ' zamknij morde' i iść się pomodlić
T.S.celowo na święta daje wygrywać.To jego taktyka Dlaczego zarejestrowane wczoraj kody loterii świątecznej biorą udział dopiero 7.01.20, a nie 30.12.19 ? Może Admin wie, jako prawa ręka T.S.?
Pewien Adam, wczoraj ustrzelił 100 000 , a wcześniej 15 000.To nasz portalowicz
Każdy powinien kupować produkty lotto.Ojczyzna w potrzebie.Nikt nie przegrywa.Wygrywa Polska
30 milionów Polaków, niech kupi każdego dnia produkty lotto za 10 zł , to szybko dzwigniemy Polskę
Dzisiaj oglądam filmy tylko z dziedziny medycyny.Bogowie i Znachor, nimo, że oglądałem go kilka razy.Pieknie zagrane role
Amadeusz2,z Twoich liczb w MM mam aż 3 razy plus i 4 Mini,obstawka i Twoja trojka
Raczej dzisiaj będzie rekord , a jeśli nie ma piątki to czwórka nie zejdzie z 1380 zl
Bogdan041, gratuluję pomysłu.Szczesliwego Nowego Roku.Bogdan - trzymaj się poręczy
To będzie rok, który się nie przyśnił Jackowskiemu i NostrAdamusowi
Dusia, idź z nim do łazienki.Psy bardzo się stresują, nawet dostają zawału
Magda, najgorszy będzie marzec - kwiecień Świrów nie brakuje, nawet w rodzinach Polacy to dziwny naród
Wiem , Dusia,wiem, gdzie to jest.Mislem praktykę na Wrocławskiej
3,5,16,25,30,34,42
Skromny systemik na 7 z maszyny, na stacji paliw z Zagłębia na Podkarpaciu
Skromny systemik na 7 z maszyny, na stacji paliw z Zagłębia na Podkarpaciu