Wpisy użytkownika 13max33
Łącznie 42 981 wpisów w archiwum, pokazane od nr 75 294. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ja też gram progresją na poz.3 parzyste i nieparzyste oraz poz.23 mniej czyli do1:40 i więcej czyli 41:80 oczywiście może też być równo czyli gra na 0 :)
Asiulka 22 mam dużo wolnego czasu ale jestem leniem na jakieś systemy i tabele wole tajie gotowe propozycje :) a pracuję sam dla siebie bo mam swoja firmę .Pozdrawiam :)Tak więc jak będziesz miała impuls to podaj :)
Ps Asiulka22 a może mieszkasz gdzieś obok mnie :)?
Ps Asiulka22 a może mieszkasz gdzieś obok mnie :)?
Nie mam słoneczka więc zagram takie
TotomiX //14
80,5,75
14,17,26
36,63,61
80,5,75,14,17,26
TotomiX //14
80,5,75
14,17,26
36,63,61
80,5,75,14,17,26
Kogucik
Więc na początku kiedy była ta maszyna co teraz kurs był stały 2.15 .Kiedy maszyna się zmieniła to i oni zaczęli przewidywać co może wpaść danego dnia i o której godzinie bo np.o 14 padały parzyste a o 22 nieparzyste :) Teraz jest tak że kursy się zmieniają jak długo nie wchodzą np.parzyste to kurs jest nawet 1.85 1.90 więc się wycwanili .Najmniejszy kurs jaki miałem to był 1.85 .Ale i tak gram na ten kurs większy .Tylko przy tym jak sam wiesz musi być potrzebna kasa na przebitki. Pozdrawiam
Więc na początku kiedy była ta maszyna co teraz kurs był stały 2.15 .Kiedy maszyna się zmieniła to i oni zaczęli przewidywać co może wpaść danego dnia i o której godzinie bo np.o 14 padały parzyste a o 22 nieparzyste :) Teraz jest tak że kursy się zmieniają jak długo nie wchodzą np.parzyste to kurs jest nawet 1.85 1.90 więc się wycwanili .Najmniejszy kurs jaki miałem to był 1.85 .Ale i tak gram na ten kurs większy .Tylko przy tym jak sam wiesz musi być potrzebna kasa na przebitki. Pozdrawiam
Słoneczko22 :)
to co zagramy na 22 ?....bo jak sama widzisz jak zwykle o tą jedną nie w tą stronę co trzeba :)
to co zagramy na 22 ?....bo jak sama widzisz jak zwykle o tą jedną nie w tą stronę co trzeba :)
To do Twojego pewniaka dodam słoneczko :)tak :
75,22,5 100% trójka gram ja dzisiaj grubo :)
75,22,5 100% trójka gram ja dzisiaj grubo :)
słoneczko22 :)
Ta trójkę wyślę za 200zl
i mam jeszcze jedną 16,17,21, ta tylko za 100zl .Pozdrawiam Cię serdecznie :)
Ta trójkę wyślę za 200zl
i mam jeszcze jedną 16,17,21, ta tylko za 100zl .Pozdrawiam Cię serdecznie :)
Witam wszystkich :) Miłego dnia ...
Słoneczko22 :)widzę że stajesz się gwiazdą typowań pewniaków na tym czacie :0
Słoneczko22 :)widzę że stajesz się gwiazdą typowań pewniaków na tym czacie :0
Jestem troszkę zły bo zapomniałem zagrać swoją 3 6,9,69 :)
Asiulka 22 ja na tym nie tracę bo gram w totomix na poz3. i poz.23 więc mam na grę na 3 .Więc ma na grę na 3 za grubą cię serdecznie słoneczko 22 :) Mam też nadzieję że się nie gniewasz ....
Asiulka 22 ja na tym nie tracę bo gram w totomix na poz3. i poz.23 więc mam na grę na 3 .Więc ma na grę na 3 za grubą cię serdecznie słoneczko 22 :) Mam też nadzieję że się nie gniewasz ....
Za to słoneczko ....:)Asiulka22
Gram na poz3 i poz23 i z tego co tam zarobie gram na 3 liczby o to chodzi dlatego też mogę zagrać grubo .
TotomiX 14
6,5,80
4,9,71,72
Gram na poz3 i poz23 i z tego co tam zarobie gram na 3 liczby o to chodzi dlatego też mogę zagrać grubo .
TotomiX 14
6,5,80
4,9,71,72
Słoneczko :) zobacz w tą swoją mapkę i na jutro na 22 zagramy razem 3 za 500 zł .Tylko na luzie podejdz do tej 3 Pozdrawiam
Ja zagram Ty wytypuj na 22 jutro jak trafimy dostaniesz z tego 10 % może być wchodzisz na taki układ ?
Słoneczko dopiero dotarłem do domku :)
a w totomix zagrałem dokładnie to samo co Ty
35,37,39
:):)
a w totomix zagrałem dokładnie to samo co Ty
35,37,39
:):)
Słoneczko gramy dzisiaj na 22 ? czy chcesz to przełożyć na inny dzień bo nie wiem co mam robić ?Pozdrawiam ...a nasza umowa jest ważna i nieodwracalna .Ty wytypuj a ja resztę ogarnę
Sloneczko
jeżeli czujesz że to ten dzień to gramy tylko podaj mi na którą 3 mam zagrać ....żeby potem nie było że to nie ta 3 ...:)
jeżeli czujesz że to ten dzień to gramy tylko podaj mi na którą 3 mam zagrać ....żeby potem nie było że to nie ta 3 ...:)
Słoneczko nie martw się damy radę :)Poz.23 weszła na 1 i 5 paczek jest odbite :) Pozdrawiam
Madzia jest takie powiedzenie ale widzę że go nie znasz ...więc sorry i wybacz mi :)
...tak i Ala wtedy wzdychała uuuaaaa jutro wpadnie na 14 siódemeczka ...:)
Asiulka 22 myszko gdzie ty się podziewasz tak mi smutno i nie mam pewniaków ....
Czarna 71
Juto na 14 będzie na bank tak górale mówili :)
juto 14 : 7 17 71
Juto na 14 będzie na bank tak górale mówili :)
juto 14 : 7 17 71
Witam wszystkich miłego dnia :)
Słoneczko ja wiem i czuje że Twoje typy są trafne ja nie na to l;osowanie to następne :-) Pozdrawiam Cię serdecznie .Może zagraj też w Totomixsie na poz.23 są dobre kursy
Słoneczko ja wiem i czuje że Twoje typy są trafne ja nie na to l;osowanie to następne :-) Pozdrawiam Cię serdecznie .Może zagraj też w Totomixsie na poz.23 są dobre kursy
Kogut
dobry temat mnie osobiście denerwuje to że tam są kropki a nie kreski .Przez to nawet prezenterzy maja kłopot z odczytaniem tych liczb :)Nawet ostatnio Magda się pomyliła wyczytała 6 a była 9 i nie trafiłem parzystych :)
dobry temat mnie osobiście denerwuje to że tam są kropki a nie kreski .Przez to nawet prezenterzy maja kłopot z odczytaniem tych liczb :)Nawet ostatnio Magda się pomyliła wyczytała 6 a była 9 i nie trafiłem parzystych :)
Witam wszystkich :) Miłego dnia !!!!
Kogut
Wdziałeś losowania MultiMulti ? Już nie ma kropeczek przy 6&9 są już kreseczki .Myśle że poprawili się po tym ostatnim razie co Magda pomyliła 6 z 9 .Pozdrawiam
Kogut
Wdziałeś losowania MultiMulti ? Już nie ma kropeczek przy 6&9 są już kreseczki .Myśle że poprawili się po tym ostatnim razie co Magda pomyliła 6 z 9 .Pozdrawiam
edi8
Mam pytanie do Ciebie gdzie w Wawie grasz w Totomix może byśmy się złapali ?co Ty na to ?
Mam pytanie do Ciebie gdzie w Wawie grasz w Totomix może byśmy się złapali ?co Ty na to ?
Tak ja napisałem byłem pewny że mam parzyste bo weszła 6 a tu niespodzianka jest 9 :)i zrobiło się 0
Kogut dobre kursy są na poz.23 w Totomix kursy się nie zmieniają 2.10 ,2.15,2.20
Kogut dobre kursy są na poz.23 w Totomix kursy się nie zmieniają 2.10 ,2.15,2.20
Czarna 71
Cieszyłem się kiedy zmienili maszynę bo przynajmniej trafiałem często 3/3 .Teraz hmmm tylko mogę pomarzyć 1/3,2/3 i tak cały czas .
Cieszyłem się kiedy zmienili maszynę bo przynajmniej trafiałem często 3/3 .Teraz hmmm tylko mogę pomarzyć 1/3,2/3 i tak cały czas .
Dzięki Tomcio przeczytałem i właśnie napisałem do edi8 czy byśmy się nie złapali w jakimś totomixsie :)
Słoneczko wszystkiego naj naj Ci życzę :)
Ps. Dlaczego nie podajesz pewniaczków :) pozdrawiam
Słoneczko wszystkiego naj naj Ci życzę :)
Ps. Dlaczego nie podajesz pewniaczków :) pozdrawiam
Tak tak sam jestem zaskoczony bo tutaj dawałem inne typy i u ziuty inne .Wydałem na 3 w totomixsie 200 zl a wygrałem 1150,90:)na tą 3 61,62,15
Do tego doszło jeszcze parzyste rzutem na taśmę poz.3 typ 1 390.60
Dziękuję bardzo :)
Bo to tak jest od tego troszkę od tego szczyptę a potem sam nie wiem co wysyłałem a tutaj taka niespodzianka :)
Bo to tak jest od tego troszkę od tego szczyptę a potem sam nie wiem co wysyłałem a tutaj taka niespodzianka :)
witam wszystkich:)
Kogut to więc tak moim zdaniem liczba 9 ma kropkę a do 6 dorobili kreseczkę :0 Pozdrawiam
Kogut to więc tak moim zdaniem liczba 9 ma kropkę a do 6 dorobili kreseczkę :0 Pozdrawiam
Madzia a na 22 wejdą dzisiaj Twoje dwie siekierki 77 dzisiejsza data 13 i nasza wspólna i ulubiona 69 :)
Madziu ale to ma wejść na 22 bo ja jestem taki wieczorny marek a nie popołudniowy
Nie mogę już się doczekać 69 uuuuuuuuuuuuuuu to dzisiaj pewniak :-PPPPPPPPPPPPPP
Dorotko to zrobimy tak ja powiem że nie wejdzie a ona zrobi psikusa i na 22 zawiat :)
Hej czarnulko :)
Na dzisaij dałem taką jedną 3:
34,49,25
Bo 10 jeszcze nie wejdzie :)
Na dzisaij dałem taką jedną 3:
34,49,25
Bo 10 jeszcze nie wejdzie :)
to jak 10 na 22 dzisiaj nie wejdzie to juro na 14 do Błonia ją przywiozę :)
pozdrawiam Cię serdecznie :)
pozdrawiam Cię serdecznie :)
edi8
Chcę zagrać jutro na 14 3liczby za 200
jak mam je rozpisać na Twój sposób tak żeby jak najmniej stracić wrazie co ?
Chcę zagrać jutro na 14 3liczby za 200
jak mam je rozpisać na Twój sposób tak żeby jak najmniej stracić wrazie co ?
Na 22
Pewniak 78
13,20,42
14,72,78
42,55,49
78,64,61
14,72,78,42,68,64
Pewniak 78
13,20,42
14,72,78
42,55,49
78,64,61
14,72,78,42,68,64
Słoneczko22
Jak nie podajesz to nic się nie trafia ale ok to ma Tobie przynosić zyski więc nie podawaj jeżeli przynosi Ci to pecha .:) Myślę że od czasu do czasu kiedy nie zagrasz to podasz pewniaczki .Pozdrawiam
Jak nie podajesz to nic się nie trafia ale ok to ma Tobie przynosić zyski więc nie podawaj jeżeli przynosi Ci to pecha .:) Myślę że od czasu do czasu kiedy nie zagrasz to podasz pewniaczki .Pozdrawiam
Kasulko to jaką przesyłkę zamawiasz do Błonia ...pozdrawiam ::::::;;0
Torsan ...niestety nie chodzę bo mnie ten sport nie interesuję ...jakoś mnie to nudzi :)
Kasiu 63 raczej tak a 30 sam dowiozę do Ciebie :P Tylko że po drodze złapie gumę i zostanie sama 3 więc 3 i 63 .Co Ty na to ???
Dobrze Kasiu ale jestem młodszy :)więc mam szacunek do starszych :p
a ja wyślę taką 30.80.63.3.71
a ja wyślę taką 30.80.63.3.71
Ale gdzie będziesz je kosztować w Wawie czy w domciu a i mam tak 3
63.67.30.
63.67.30.
To może w tygodniu wpadniesz do Wawy na piwko i razem coś wytypujemy na 22 co Ty na to Kasiu ? a ta 3 puszczamy
Kasiu całe swoje młode życie chodziłem do HADESU w piątek sobotę i niedzielę to może my juz się znamy ...hmmm
To już nie jest standardowo a mianowicie jest brak 69 i siekierek 77:)
a druga opcja jest taka przychodzi kominiarz i czyści komin a z komina na 22 wypadną dzisiaj takie numerki
39.44.72 Pozdrawiam
39.44.72 Pozdrawiam