Wpisy 5 206 085 – 5 206 186
9 grudnia 2024 04:22 → 9 grudnia 2024 09:22, 100 wpisów
@5 206 089 waldus: gdzieś ty był że dmuchałeś?
@5 206 091 Andreas3864: ja codziennie rano jeżdżę
@5 206 092 waldus: jakbyś jeździł na Janosiku to byś wiedział że akcja dmuchanie

@5 206 093 Andreas3864: ja nie z tych co pod wpływem jeżdżą
@5 206 095 Andreas3864: @5 206 094 Andreas3864:
Andi zanim zaczniesz dokładać do totolotkowe go biznesu parę dni pograsz za darmo
Forsami
Mini nieźle płacili wczoraj
@5 206 094 Andreas3864:
Witam wszystkich
Forsami
Zbigniew
19
Tak myślisz?
48
Osa p
Jak zaczęliśmy z MONTEZUMA1 kupować Babydoge to teraz idzie w górę
Co to jest że jak zaczniemy z MONTEZUMA1 coś kupować to rośnie?
Jest super
Wczoraj ja i Sony71 wygraliśmy w bukmacherkę
Sytuacja jest taka że nie powinno się trzymać jednego źródła kasy bo różnie bywa.
Trzeba inwestować w różne rzeczy jednocześnie
Już się wchodzić tu nie chce przez te reklamy ,jak nie u góry to na dole. Powinno być tak że jak zie zamknie reklamę i dopóki się nie wyjdzie to nie powinny się pojawiać więcej a tu jak pojebane wyskakuja
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
Bo nie zawsze ta jedna rzecz przynosi zysk.
A jak masz zainwestowane i tu i tu to zawsze jesteś na PLUS
Tak to już jest
@5 206 119 Bolo22: pasko musi na czymś zarobic reklamy
Sam zobacz Pepe trąbimy już od jakiegoś czasu. Jak zaczęliśmy trąbić żeby kupować to kosztowało 6 a teraz kosztuje 26
@5 206 125 annamariajopek
@5 206 124 zbigniew g: rozumie ale bez przesady
xrp kosztowało 70 centów teraz kosztuje 2.5 dolara
@5 206 124 zbigniew g: jak pojebane te reklamy wyskakuja
Babydoge kosztowało 24 teraz kosztuje 54
I tak mogę wymieniać i wymieniać.
@5 206 130 Bolo22: i to nie dawno wprowadzili te reklamy a jak wprowadził to to wkurza ludzi
Przed chwilą padło 4 x 675,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Bolo22 teraz tusek mi się pojawil reklama na tej stronie

Sebastian_M napisz paskowi że żadnej lekramy na multipasko
@5 206 138 zbigniew g: co to sa lekramy?
@5 206 140 waldus: pasko musi na czymś zarabiać
@5 206 135 zbigniew g: swój do swojego ciagnie
@5 206 141 zbigniew g:
Tym, ktorzy nic wczoraj nie trafili, przekazuje nagrode pocieszenia.

Przed chwilą padło 57 x 14,60 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 206 142 Bolo22: ja na pis glosowalem
@5 206 138 zbigniew g: Przeciez mozesz sam napisac po uperzedniej akceptacji moderatorki w kropeczki i czekac 2 tygodnie....
@5 206 147 zbigniew g: chciałem skorzystać z programu czyste powietrze z tych pieniędzy co UNIA daje
@5 206 149 waldus: kup pompy ciepła rachunki za prąd ci wzrost masakra
@5 206 151 zbigniew g: jak mi wyliczyli to taka modernizacja by mnie kosztowała 33 tys dofinansowania bym miał 16 tys niecałe a do spłaty 17 tys
@5 206 135 zbigniew g: Nie "Tusek", a Pan Premier Donald Tusk.To zaszczyt widziec reklamę z tym Patriota.Niech zyje Pan Premier Donald Tusk.
@5 206 152 waldus: poczytaj ile pompy ciepła ciągną prądu
Były artykuły na internecie
Były artykuły na internecie
Waldek masz pompę ciepla to ochrona środowiska a nie zyski opalając węgle
@5 206 157 Jelonek: gargamer smerfy
@5 206 158 zbigniew g: przeciez polska weglem stoi
@5 206 160 waldus: a ty pompę ciepla
Rachunek za prąd masakra
@5 206 161 zbigniew g: ogladałem filmik na tik toku jak sie gosciu cieszył z pompy ciepła dopóki rachunku za prad nie dostał
@5 206 164 waldus: ja też
@5 206 164 waldus: czyli palisz w węglem
@5 206 166 zbigniew g: cos musze pomyslec w nastepnym roku zamim kary zaczna sadzic po 5 tys
Wymien piec i po problemie ja 24 000 mnie to kosztowało
@5 206 168 zbigniew g: a przeciesz ja nie spie na pieniadzach
Podajnik itp nie muszę chodzić do centralnego
Tylko zasypać eko groszkiem jak to się nazywa
Tylko zasypać eko groszkiem jak to się nazywa
@5 206 163 tomi77:
Donald Tusk był postrzegany jako skuteczny lider, który potrafił podejmować trudne decyzje w kryzysowych sytuacjach.
Jego rząd przyczynił się do stabilnego wzrostu gospodarczego w Polsce, co miało pozytywny wpływ na sytuację finansową wielu obywateli.
Rozsądek i umiar - Wiele osób doceniało jego podejście do polityki, które charakteryzowało się rozsądkiem i brakiem pieniactwa, co budowało zaufanie społeczne.
Zadowolenie społeczne - Ostatnie badania pokazują, że 37% Polaków jest zadowolonych z jego działalności jako premiera, co wskazuje na pewne poparcie dla jego rządów.
Stabilność polityczna - Tusk był w stanie utrzymać stabilność polityczną w kraju, co jest istotne dla rozwoju i bezpieczeństwa.
Te elementy pokazują, że mimo krytyki, Donald Tusk ma również swoje pozytywne strony, które są dostrzegane przez mądre społeczeństwa.
Donald Tusk był postrzegany jako skuteczny lider, który potrafił podejmować trudne decyzje w kryzysowych sytuacjach.
Jego rząd przyczynił się do stabilnego wzrostu gospodarczego w Polsce, co miało pozytywny wpływ na sytuację finansową wielu obywateli.
Rozsądek i umiar - Wiele osób doceniało jego podejście do polityki, które charakteryzowało się rozsądkiem i brakiem pieniactwa, co budowało zaufanie społeczne.
Zadowolenie społeczne - Ostatnie badania pokazują, że 37% Polaków jest zadowolonych z jego działalności jako premiera, co wskazuje na pewne poparcie dla jego rządów.
Stabilność polityczna - Tusk był w stanie utrzymać stabilność polityczną w kraju, co jest istotne dla rozwoju i bezpieczeństwa.
Te elementy pokazują, że mimo krytyki, Donald Tusk ma również swoje pozytywne strony, które są dostrzegane przez mądre społeczeństwa.
Waldek chciałbyś dzisiejszych czasach chodzić do podstawówki
JA NIE bo moja matka by wiedziała co odpier w szkole
JA NIE bo moja matka by wiedziała co odpier w szkole
Nie ukarana ludzi.. U mnidvkydxys mają samochody za 60000 tys złotych a pala w zwykłych kopciuchach..nikogo nie ukarali..
Wczoraj zamiast piwa wziąłem kaskadę.. Ani się nie napiłem.. Ani się nie zwróciło..
u mnie to samo
w mini 2/5 lipa
Przed chwilą w sprzedaży pojawiła się nowa gierka: Candy Cane
@5 206 181: Czekalem na nia...
Dziś zrobię takie coś.. Wyślę te kaskady 15 minut przed losowaniem..moze się nie domyśla..