Wpisy 4 901 330 – 4 901 443
15 grudnia 2023 00:01 → 15 grudnia 2023 12:20, 100 wpisów
@4 901 328 DiegoPolska: Na stałe masz trojkę ?
Co się stało, ze skończyły się juz wulgarne wpisy? Gratuluję poprawy
@4 901 341 emeryt:
Występują problemy techniczne z gierkami: Statki, Owocki, Monetki, Kurki, Krzyżówki, Znaczki, Siódemki, Kamyki, Skrzynki, Sztabki, Emotki, Totemki, Błyskotki, Duszki, Antyki, Cyferki, Bombki, Górki, Kasa od Mikołaja
Występują problemy techniczne z gierkami: North Pole Cash Dash, Diamenciki, 5 Kart, Gorączka Złota, Gwiazdki, Papryczki, Garniec Złota, Potrójna Platyna, Skarb Faraona, Hokus Pokus, Fajerwerki, Emotki: Wakacje, Gwiazda Polarna, Słówka, Piłka w Grze, Smocze Skarby, Grzmiąca Fortuna, Zaklęta Fortuna, Gorąca Kasa
Występują problemy techniczne z gierkami: Piłeczki, Arcade Riches, Safe Stash, Stworki, Wakacyjna Przygoda, Świnka Skarbonka, 50x Szczęśliwe Linie, Trzy Ósemki, Złoty Wiek, Forteca Zwycięstwa, Skarby Safari, Wielka Warszawska, Shocking 6s, Dyniowa Fortuna
Zakończyły się problemy techniczne z gierkami: North Pole Cash Dash, Diamenciki, 5 Kart, Gorączka Złota, Gwiazdki, Papryczki, Garniec Złota, Potrójna Platyna, Skarb Faraona, Hokus Pokus, Fajerwerki, Emotki: Wakacje, Gwiazda Polarna, Słówka, Piłka w Grze, Smocze Skarby, Grzmiąca Fortuna, Zaklęta Fortuna, Gorąca Kasa, Kasa od Mikołaja
Zakończyły się problemy techniczne z gierkami: Piłeczki, Arcade Riches, Safe Stash, Stworki, Wakacyjna Przygoda, Świnka Skarbonka, 50x Szczęśliwe Linie, Trzy Ósemki, Złoty Wiek, Forteca Zwycięstwa, Skarby Safari, Wielka Warszawska, Shocking 6s, Dyniowa Fortuna
Zakończyły się problemy techniczne z gierkami: Statki, Owocki, Monetki, Kurki, Krzyżówki, Znaczki, Siódemki, Kamyki, Skrzynki, Sztabki, Emotki, Totemki, Błyskotki, Duszki, Antyki, Cyferki, Bombki, Górki

Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Witam wszystkich
@4 901 358 waldus:
W tym roku będziesz Świętym Mikołajem
W tym roku będziesz Świętym Mikołajem
?
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Wyniki Keno - szybka aktualizacja na multipasko!
W kwestii tego "Paradiso" - noooo okazuje się, że jednak w paczce są trzy kolory !
Ok rozumiem
@4 901 370 tomi77:
Sytuacja jest opętana
Do godziny 12:00 trzeba zrobić jakiś zestaw liczb trzony tasiemce i inne
Robimy tak że niekoniecznie musimy danego dnia grać jak nie czujemy bluesa to liczb wtedy nie tykamy blankietów i nie odwiedzamy fioletowych budek żółtych też
Zauważyłem że jak Totalizator Sportowy bułce się na jakąś liczbę to ją daje non stop
Niby niby to kwestia przypadku ale jednak ktoś musi w tym być
Co powiesz na liczby 2 3 42 i
80?
Nie myśl tak długo Tylko powiedz podoba się lub się nie podoba gramy albo nie gramy
Skoro nie możecie się zdecydować będę musiał podjąć decyzję sam
@4 901 383 Sebastian_M: monolog prowadzisz
@4 901 381 Sebastian_M: to liczba dla tych co nie blokują Ciebie?
Wczoraj kupiłem 4 zakłady MM 6/6, weszły AZ 2 liczby w oddzielnych zakładach po jednej.Dobrze , ze zagrałem ich obokami....
@4 901 391 waldus: myślisz że jesteś my zwierzyna?
@4 901 394 panoramix: a masz jakies lepsze okreslenie?
@4 901 395 waldus: w sumie
@4 901 341 emeryt: Ja Brauna zaczynam rozumieć. On sam się obroni.Szkoda, ze uzyl gasnicy proszkowej, chociaz dzięki niej efekty były ciekawsze niz po pianowej....
W miejscowości Dęblin padła wygrana 20 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1 x 2)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 50 000 zł w grze Keno (9 z 9 x 1)
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Łódź |
|---|---|---|
| SŁÓWKA | 5000 zł | Końskie |
@4 901 410 Gosia__77:
ta nowa statystyka dobrze typuje tez w Keno
mozna by bylo cos wygrac o ile wyniki nie sa jakos zmanipulowane
mozna by bylo cos wygrac o ile wyniki nie sa jakos zmanipulowane
@4 901 411 Angierski: jak byś zrobił program z moich trójek to byłyś w domu
@4 901 413 Gosia__77: a po co program ? nie mozna tego wyznaczac szybko ?
co do automatu to jak wlacze go to wypelnia sam kupon na stronie lotto chodzi o liczby wytypowane ze statystyki wybiera tez ilosc liczb stawke potem wyslyla i wraca spowrotem na strone zakladu, potem sprawdza wyniki oblicza wygrane i typuje od nowa liczby i to samo
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 901 407 Ginkofar: Prelegent do młodzieży koneckiej " droga młodzieży 🐎 końska'
Haha nieźle ci wylosował ale
Wiesz szansa taka sama jak inne kombinacje
Nigdy nie grałem w ekstra , może być dziś zagrać zamiast ej , dwa zakłady za 10 zl
Szansa w pensje to chyba 1-1.3 mln więc nieco gorzej od mini
A ej to już kosmos 1-130 mln żeby mieć fulla a 1-3 mln żeby tam mniejszy stopień
W ekstra pensje jedyny " minus " to to że kasa rozłożona na raty po 4.5 tysiąca co miesiąc a nie gotówka przy wypłacie
wszystkim
Diego, "na rękę" masz 90 tys w Ekstra Premii. A w Pensji masz pensję
Diego, "na rękę" masz 90 tys w Ekstra Premii. A w Pensji masz pensję
Ja tam próbuję w to EP, 4500 miesięcznie przez 20 lat i mógłbym w końcu pracę zmienić
A grając za 20 zł obstawiasz 5/35 z prawdop. 1:324632, więc lepiej niż mini, ale 4 razy drożej niestety
@4 901 434 waldus: ale zarosłeś warkocze zapleć
Mało tego, grając za 20 zł wygrywasz 4500 miesięcznie przez 20 lat oraz 67500 "na rękę" Dla przykładu:
1,2,3,4,5 +1
1,2,3,4,5 +2
1,2,3,4,5 +3
1,2,3,4,5 +4
Jak kogoś stać tak na każde losowanie to ok. Ja gram 1 zakładem, 1-2 razy w tygodniu, a czasami wcale i tylko obserwuję, bo jednak koszty
1,2,3,4,5 +1
1,2,3,4,5 +2
1,2,3,4,5 +3
1,2,3,4,5 +4
Jak kogoś stać tak na każde losowanie to ok. Ja gram 1 zakładem, 1-2 razy w tygodniu, a czasami wcale i tylko obserwuję, bo jednak koszty
2 lotto plus 2 losowania zawodzie..
Co do Multi zobaczymy co na 14 wypisują....
Może 4 Multi Ale 4 liczby
Co do Multi zobaczymy co na 14 wypisują....
Może 4 Multi Ale 4 liczby