Wpisy 4 494 883 – 4 494 982
25 lipca 2022 01:22 → 25 lipca 2022 09:13, 100 wpisów
Udanego tygodnia

@4 494 882Robal no obsesja w pelnym tego slowa znaczeniu. To musi byc pra przodek rodowitego Polaka
Jak byście otrzymali maile takie jakie otrzymałem i Waldus
TO ISTNA SCHIZA
( tak jak szef potwierdził gdy dałem na czat )
A po 2)
Być niby w Chorwacji i nawijac całe dnie na czacie , to co to jest??
samotność
Slawek
I reszta widzialnych
@4 494 892wujek47: szlauch
@4 494 894wujek47: pogodynka wstanie o 8
@4 494 896waldus: a to leń
@4 494 897wujek47: pewno ciężki weekend miał
@4 494 889Makler
No kurde ale ile można tu siedziec notowac i wtryniac sie w kazde slowoNo ja piernicze co musi byc w glowie takiego hejtera strach pomyslec. Potem nie dziwia mnie strzelaniny w stanach czy takie porwania jak to ostatnio tej 14latki. Bo to wlasnie tacy ludzie robia.
I milego
No kurde ale ile można tu siedziec notowac i wtryniac sie w kazde slowoNo ja piernicze co musi byc w glowie takiego hejtera strach pomyslec. Potem nie dziwia mnie strzelaniny w stanach czy takie porwania jak to ostatnio tej 14latki. Bo to wlasnie tacy ludzie robia.
I milego
CMOK
cmok@virginmobile.pl
Dzisiaj kiszenie, żadne korniszony.Tylko garnek gliniany.

Do pracy , bo zaraz firma przyjezdza do remontu domu.
Trza wlaczyc myslenie...
Jednak 2 lotto plus tylko...maszyna parkowa..po poludniu
Jednak 2 lotto plus tylko...maszyna parkowa..po poludniu
Slawek zrzucanie odpowiedzialności za czyjś wpis na Admina, na mnie, albo kogokolwiek innego, czy przypisywanie urojonej winy, to jakiś mega absurd, choć swoją drogą, pisałem kiedyś do Pasko, że żeby uniknąć właśnie takich sytuacji przydałoby się dodać kilka słów w regulaminie
@4 494 913makler: elo melo
Walduś, a ostatnio, to jak u ciebie @, po pojawieniu się tu więcej, czy mniej otrzymujesz ? A może zlikwidowałeś @ ?
@4 494 910Robal no ale widzisz gdzie jest Pasko? Od soboty rana hejter wrzuca stare wypowiedzi wyrwane z kontekstu doprowadzajac do niepotrzebnych zatargow. Jaki byl spokój gdy tych spamerow bylo zablokowanych.
@4 494 916Robal_36: cisza
@4 494 912makler: niczego nie tracisz
@4 494 918waldus: widac jednak nie daje rady na tyłu płaszczyznach działać
Juz nie wspomne, że wali z dwoch kont co niby jest niedozwolone.
Nie mi ludzi oceniać ale jakby ktoś jeździł po mnie jak po burej suce Napewno dałbym sobie spokój
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 494 922waldus: a moim zdaniem sporo ludzi nie "jedzie ", a wręcz unika jakiejkolwiek interakcji, a mimo to ciągle są zaczepiani ot, choćby wpisami gdzie pyta, a potem ma pretensje, że otrzymał odpowiedź / ostatnio tak było z Pasko /

@4 494 927emerytka 46:
Robal_36
W miejscowości Łazy padła wygrana 368 573,60 zł w grze Eurojackpot (4+2)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@4 494 921slawek: już takie bywały sytuacje
Jednak czym innym jest - typować, a czym innym sadzić bzdety
Jednak czym innym jest - typować, a czym innym sadzić bzdety
@4 494 932Robal no dobra to prosze odblokowac np. Emi profile bo ona z nich tylko typuje keno.
Emisory ze ty na przykladzie.
Emisory ze ty na przykladzie.
@4 494 935slawek:
@4 494 933slawek: ależ oczywiście, gdybym mógł odblokowałbym wszystkich "tajperów"
Hej
@4 494 926Robal_36: dokladnie
Odkąd hejterzy wrocili nie wchodze na czat. W ubiegłym tygodniu zazartowalam, ze jak wygram w ej to zrobie to i tamto a 2dni pozniej rzypadkiem zobaczyłam wpis, ktory mial mnie do czegos sprowokować. Na moje pytanie dlaczego to zrobil nie otrzymalam odpowiedzi, zmiana tematu. Idealny przykład prowokatora, ktory chce zrobic z siebie ofiare. To chyba bordeline lub chad???
Pomijam juz, ze na fejsie jestem wywolywana i pod kazdym postem kobiety jest komentarz "fretka to ty?".
@4 494 926Robal_36: dokladnie
Odkąd hejterzy wrocili nie wchodze na czat. W ubiegłym tygodniu zazartowalam, ze jak wygram w ej to zrobie to i tamto a 2dni pozniej rzypadkiem zobaczyłam wpis, ktory mial mnie do czegos sprowokować. Na moje pytanie dlaczego to zrobil nie otrzymalam odpowiedzi, zmiana tematu. Idealny przykład prowokatora, ktory chce zrobic z siebie ofiare. To chyba bordeline lub chad???
Pomijam juz, ze na fejsie jestem wywolywana i pod kazdym postem kobiety jest komentarz "fretka to ty?".
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
slawek
@4 494 939FretkA: nie wiem, co mogę Tobie na to wszystko powiedzieć
Kiedyś, kiedy jeszcze mnie tu nie było, a opisał mi tą historię długoletni uczestnik, był taki jeden dowcipny, szarmancki, a na priv kawał 🐖
teraz net już nie jest tak "elitarny" i różne takie latają stadami
Cóż, Może Pasko jednak w końcu dostrzeże, co jest grane
Kiedyś, kiedy jeszcze mnie tu nie było, a opisał mi tą historię długoletni uczestnik, był taki jeden dowcipny, szarmancki, a na priv kawał 🐖
teraz net już nie jest tak "elitarny" i różne takie latają stadami
Cóż, Może Pasko jednak w końcu dostrzeże, co jest grane
Szacunek za 4 416 963
Jeszcze nie ma blokady ?
To Pasko jest ślepy ? Czy co ?
A może Mu wszystko powiewa?
To Pasko jest ślepy ? Czy co ?
A może Mu wszystko powiewa?
Pasko jest bardzo litościwy i współczujący
makler
Dobry pomysł.
Dobry pomysł.
@4 494 948emerytka 46: ale użytkownicy chata to nie kozetka u psychoterapeuty
Jeszcze 2 dni i do domu💓

... i nie sexpogotowie, jakiego na tej stronie szukał sam9/brajan ...
RT1
Byłeś w schronisku po psa ?
Byłeś w schronisku po psa ?
Brajan
Samo, co u Ciebie? Wiem, że 9bserwujesz czat.Napisz jak wygrane ?
Sam
Sam, pusz na messegera
Patrz co mi rodzina sprezentowala

@4 494 939FretkA: Taka już tych dwóch natura
xdrive
@4 494 964emerytka 46: 🎂 🌼 🌼 🌼 🥰
@4 494 963xdrive: a przed wysyłaniem zasięgasz rady u kwalifikowanego jasnowidza ?
@4 494 966Robal_36: no robię mu przelewy aby włączył swoją kulę, ale chyba zerwię kontrakt
Zaraz po śniadanku z samego rana o 11 30 jadę oddać do żb kilka złotówek aby uradować się po losowaniu o wysokiej wygranej
emerytka46 Jadę o 11ej do schroniska
odwiedzić Agę, bo za dwa dni ma
sterylizację i będzie przez 10 dni
w szpitalu
odwiedzić Agę, bo za dwa dni ma
sterylizację i będzie przez 10 dni
w szpitalu
@4 494 973xdrive: 

xdrive
Może jeden zakładzik.
Może jeden zakładzik.
@4 494 962xdrive: Dziękuję, milo mi, że mnie wtrizniles.To teskona za rozumem ?
Kaligulakaligula
@4 494 976emerytka 46: Ja mini,lotto,zdrapki za 10 zł i szybkie 600