Wpisy 4 312 219 – 4 312 318
23 listopada 2021 00:00 → 23 listopada 2021 09:48, 100 wpisów
wczoraj a co jesteś z tej miejscowości
@4 312 220Wczoraj: tak ale tto tylko przy przeziebieniu 21kropel na cukier,
wczoraj tak wiem
Kolega smarował skronie kotkiem , nie umyl palca , potem fruwał
@4 312 221multi multi plus 1984: Nasza koleżanka tam mieszka
wczoraj to nie wiem
@4 312 224Wczoraj: tak ,kotek, wvic vaporu, amol, wszystkie te specyfiki pomagają zamiast tabletek, ja preferuje najczęściej AMOL
wczoraj tak wiem że tu taki nick jest ale nie pamiętam już nazwy
@4 312 227multi multi plus 1984: Wspomniany wcześniej kolega ma dosyć człowieka z Mosiny.
wczoraj a ty też mieszkasz w Wielkopolsce
@4 312 213Gosia__77:
@4 312 215Wczoraj: czy to chodzi o mosine koło poznania?
wczoraj do Mosiny mam około 130 kilometrów ale koleją tam jeżdzę jak chcę wysłać kupon z przesiadką w Poznaniu Głównym
Masakra , zostalo mi 3 h snu.Nie, podam Ci na priv.Jestem z Warszawy , mieszkak w Krakowie , pracuje Krzeszowicach a firmę mam w Chrzanowie .
@4 312 234arczibalik73: Tak - Iwona
wczoraj masz własną firmę to gratuluję też marzę o tym choć na szefa nie narzekam bo jest dobry to i tak uważam że najlepiej na swoim
@4 312 237Wczoraj: askad wiedziałes ze chodzi o twójkwiat
@4 312 234arczibalik73: Pozdrawiaj Sebastiana gdy się pojawi i Adriana z Raciborza
@4 312 239arczibalik73: Zapomnij ten temat :😭
@4 312 240Wczoraj:
@4 312 241Wczoraj: jaki temat?
wczoraj jeżeli jest póżno i chcesz iść spać to idz ja z arczibalikem73 jeszcze trochę będziemy
wczoraj Warszawa ładne miasto a w Krakowie mam rodzinę teraz z Poznania Głównego w trzy godziny się wyrabia do Warszawy
wczoraj z Piły gorzej 5-6 godzin
wczoraj oczywiście nie mecz się jeśli chcesz spać to idź i się połuż niema co sie tu meczyć ja tez zaraz uciekam spac bo jutro mam troche załatwień,
wczoraj ja jak jadę koleją to zawsze korzystam z portalpasażera.pl bardzo gorąco polecam nigdy mnie nie zawiódł a nawet w Poznaniu Głównym nieraz tablice świetlne zle pokazują a tam nigdy zawsze dobrze
@4 312 243arczibalik73: o kwiecistym nicku.Mialem problemy techniczne
arczibalik73 to prawda jutro nowy dzień a właściwie to dziś ja tak do 00:30 będę jeszcze
wczoraj nic nie szkodzi
@4 312 251multi multi plus 1984: W Pile mam wielu znajomych , mam sentyment do tego miasta.( Pewna szkoła ).
@4 312 252Wczoraj: ja w pile tez mam rodzinke, mojego kuzyna córka mieszka z dzieciakami i rodzinka swoja
arczibalik73 Sebastian pewnie też już śpi chłop też się napracuję ale co zrobić jak człowiek chcę do czegoś dojść to musi pracować tyle co zrobić takie życie
wczoraj rozumiem
@4 312 249Wczoraj: kłopoty miałes z tym kwiecistym nickiem dobrze zrozumiałem
arczibalik73 a pro po tak piszemy a nawet nie w jakim mieście mieszkasz ja chcesz to możesz tu albo w KG jak chcesz bo jak nie chcesz to nie pisz zrozumiem
*nie wiem
@4 312 257multi multi plus 1984 spokojnie w kg ci podam, tutaj czym mniej osób wie tym lepiej
Ja do Piły nie mam daleko i ludzie tu też są z Piły
arczibalik73 same miasto
@4 312 261multi multi plus 1984: tak miasteczko,
miasteczko miedzy wałbrzychem a wrocławiem
arczibalik73 ok to masz trochę do mnie
od siebie z miasta koleja do wrocławia mam okolo 50 km dokładnie 1,5 godziny jazdy pociągiem
arczibali73 bo ja teraz tobie napisałem gdzie mieszkam w twoim KG
arczibalik73 z moich stron to pociąg jedzie bezpośredni do Wrocławia
@4 312 266multi multi plus 1984: jutro ci napisze bo juz musze sie polozyć ledwo na oczy patrze
arczibalik73 ok rozumiem ja też zaraz zmykam jeszcze chwila
to Dobranoc wszystkim
@4 312 270multi multi plus 1984: masz w KG Dobranocdo jutra
arczibalik73 dzięki
wczoraj
wczoraj
i ja też
multi multi plus 1984
wczoraj
wczoraj
😎
@4 312 278waldus:
@4 312 279dotam:
@4 312 282PinkaSpinka:
Rano puszczę keno na 7 skreśleń
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 312 284waldus: Miłego dnia okraszonego wygranymi
Pozdrówka z Łodzi
Pozdrówka z Łodzi
4/7 w keno z mnożnikiem x3
@4 312 291PinkaSpinka:
@4 312 292waldus: szału nie ma...
Lotto dajcie wygrać Miliony w Lotto Lotto dajcie wygrać Miliony w Lotto 3 Miliony dawać mi 3 Miliony
Wstaje śniadanie na 13:00 musze być w Rzeszowie...na ul Fredry szkoda że nie na Ul Geodetów 1 ileż można czekać na te duże Pieniądze
Do pracy rodacy, ts potrzebuje kasy a nie odwrotnie grajcie wydawajcie ale żadnej wygranej nie będzie chyba że na cukierki lub majtki z poliestru Witam i jadę do pracy
status Wczoraj 22.11.2021 ⌚ 10:16 home Krzeszowicewpis prywatny
Nie chcę pisać na czacie, dlatego tutaj.Mamy wszystkie Twoje wpisy, które powinny skutkować blokada.Przeczytaj jeszcze raz to co masz na profilu.Jednak myślenie to ciężka praca, niektórym sprawiająca ból.Siegnij pamięcią wstecz do swoich wpisów promujących K30 ze zdjęciem gejowskim i groźbami karalnymi.Zapytaj córek czy Cię pochwała za promocję tego hejtera.Podobnych wpisów masz więcej.Nie myl wolności słowa z chamstwem, arogancja, hejtem , mowa nienawiści i przemysłem pogardy.Gdyby ktoś Ciebie nazwał cwelem, kołkiem, wsiarzem,matołem, zapewne interweniował byś u admina.Badz sprawiedliwy.
Nie chcę pisać na czacie, dlatego tutaj.Mamy wszystkie Twoje wpisy, które powinny skutkować blokada.Przeczytaj jeszcze raz to co masz na profilu.Jednak myślenie to ciężka praca, niektórym sprawiająca ból.Siegnij pamięcią wstecz do swoich wpisów promujących K30 ze zdjęciem gejowskim i groźbami karalnymi.Zapytaj córek czy Cię pochwała za promocję tego hejtera.Podobnych wpisów masz więcej.Nie myl wolności słowa z chamstwem, arogancja, hejtem , mowa nienawiści i przemysłem pogardy.Gdyby ktoś Ciebie nazwał cwelem, kołkiem, wsiarzem,matołem, zapewne interweniował byś u admina.Badz sprawiedliwy.
Normalni jesteście chyba nie, ale trzeba zrozumieć ludzi z problemami wybaczam wam, to wszystko to choroby i brak kasy a ts też nie daje wam wygrać od lat dla tego jesteście w połowie usprawiedliwieni ratunku już nie ma więc róbcie tak dalej
W miejscowości Bydgoszcz padła wygrana 143 232,00 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Likwiduje konto przywraca znów likwiduje nie będzie pisał pisze i tak w kółko
To takie moje spostrzeżenie, kochacie ten czat jedna i druga grupa i tu ma problem Pasko każdy chce na swoich warunkach, by był to wam mówię nie da się
@4 312 312Myvictory: Może niech mniej piją
@4 312 312Myvictory: Ktoś jak by mnie obrażał, to nawet bym się nie odzywał, jak to mówią"" nie karmić trolla""
@4 312 314: Pisałbym dalej jak by ten ktoś nie istniał na czacie. Prosta sprawa.
Mam pewien trop na 7 liczb.. A cała 10 pokaże profil wieczór ale z 7 muszę trafić 2