Wpisy 3 640 058 – 3 640 157
22 sierpnia 2019 01:16 → 22 sierpnia 2019 10:07, 100 wpisów
Zwoni facet do szefa sklepu o 4-tej nad ranem i pyta o której otwierają....Panie jest dopiero 4-ta i się rozłączył. Zwoni za godzinę i ponawia pytanie...Panie JP aż tak sie panu chce pić ? ...nie nie ...zamknęliście mnie przez przypadek w sklepie i ja już nie dam rady więcej wypić Przyjechał szef za 5 minut
Wersja druga Emeryt Gość z zaburzeniem żoładka u medyka...Ma pan zgagę....pyta medyk ...no wie pan co !!! Jestem starym kawalerem
3 640 061. GABRIEL 2019-08-22 (01:52)
Zwoni facet do szefa sklepu o 4-tej nad ranem i pyta o której otwierają....Panie jest dopiero 4-ta i się rozłączył. Zwoni za godzinę i ponawia pytanie...Panie JP aż tak sie panu chce pić ? ...nie nie ...zamknęliście mnie przez przypadek w sklepie i ja już nie dam rady więcej wypić Przyjechał szef za 5 minut
3 640 062. GABRIEL
Lotto de.
Sobota: 7 000 000 euro.
Sobota: 7 000 000 euro.
Przerwa na
http://s2.ifotos.pl/img/v8gadvd72_aqhhrns.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
dusia
Witam wszystkich
Kawę stawiam i o kasę się obawiam
Zbigniew co dziś grasz ?
Stawką x 11 ?
Sebastian bajkopisarzu pilnuj lepiej swoich pracowników połowa przyszła pod wpływem delikatnym
Oni nie piją A poza tym jestem teraz Na wczasach
Jeden ma taki licznik na palcu
Ale nie u nogi
Rozumiesz Zbigniew ?
Walduś piona
Walduś dyskutujemy kto jest większym bajkopisarzem ja czy Zbigniew
Waldek teraz się nabijam z bajkopisarza sebka
Zbigniew chce się żenić
Tylko nie ma jeszcze kandydatki
Jednej się oświadczył i czeka juz 2 rok na odpowiedź
Może się kiedyś doczeka
Walduś przeygarniesz nas obu ?
Waldek czytaj wpis 3 000 000
Zbigniew będziemy mieszkali razem z Waldusiem
To był Sebastian ..Waldek
Waldek Sebastian prze pije firme
Ja za dużo nie piję
Będę Was prowadził
Zbigniew jak chcesz to Ci znajdę kandydatkę na żonę
Walduś podaj łoboki
Viktor witaj
Zbigniew poszukaj sobie dziołchy bo 40 lat nie za długo ci skoczy ludzie patrzą sąsiedzi rodziców się pytają kiedy wasz syn w końcu się ożeni kiedy dzieci nie cza na pierdółki
Walduś A w czym teraz siedzisz ?
Zbigniew tylko praca dom praca dom no i Majorka
Walduś telefon weź do ręki i nie siedź na nim
Czasami odwiedzi sąsiadkę i tyle
Wpis 3 000 000 nadal aktualny ?
Walduś idę nad morze.
Pamiętajcie że dziś czwartek
Pamiętajcie że dziś czwartek
Emeryt o kumulacji pisali już wczoraj nie widziałeś ?
Piotra Staraka już dawno znaleziono. Dopiero to przeczytałeś?
emeryt nie tak szybko znaleziono ciało i zaraz piszesz kumulacja 4 miliony nie tak szybko bo to wygląda jak byś wszystko do jednego gara dał no chyba że robisz zupkę jarzynową
On ma takie kotlety odgrzewane
Panoramix nareszcie jesteś
Panoramix grasz jutro w EJ ?
Panoramix żyj powoli i spokojnie
Jutro piątek i gramy w
EJ
EJ
Panoramix i w słownej i w słodkiej
Idę nad morze. Miłego dnia
pan z Po mówił że jak wrócą do władzy to zlikwidują 500 a ludzie mają pracować i brać kredyt w sumie banki i koledzy z polityki zdenerwowani bo mniej ludzi bierze pożyczki ale to się zmieni w październiku
nie za długo będzie odwrócona hipoteka to znaczy że bank będzie nam płacił a po naszej śmierci mieszkanko będzie banku tak będzie skończy się przekazywanie dzieciom brawo ja brawo ty brawo bank i polityka dla ;ludzi
a to wszystko przez brak godziwej emerytury to najsłabsza grupa która nie może upomnieć się o siebie smutne to ale prawdziwe
dają zdrowym młodym ludziom 500 zamiast dać słabszej części społeczeństwa słabej z lat pracy schorowanej