Wpisy 3 633 137 – 3 633 236
12 sierpnia 2019 00:06 → 12 sierpnia 2019 09:03, 100 wpisów
Stres brak perspektyw za dużo mysli mimo ze niby sie nie myśli jakis wirus cie dopadł lub dolegliwość którą masz ale jak dobrze juz to okey arczi zdrówka w takim razie bo co z kaski milionów jak brak zdrowia
od jakiegoś czasu mam takie bóle w okolicach żoładka i wątrobyi klatki piersiowej a nawet serca, kiedys powiedziałem lekarzowi o tych dolegliwosciach ale on tylko machnoł reka i powiedział przy cukrzycy to normalne jest, itd, i przypisał tam jakieś leki, ja niejem nic tłustego nie pije alkoholu nie jem dużo i wszystkiego a pomimo to żle sie nieraz czuje, lub masakrycznie nawet jak dzisiaj w niedziele, niewiem co to było, kolacji wczoraj nie jadłem a nad ranem myślałem żę sie przekrecę i z czego to niewiem, jutro musze jechać do pośredniak niewiem czy to sie znów niepowtorzy co dzisaj było , mam nadzieje ze bedzie dobrze, ale jak to mówia trzeba na siebie uwarzać, jak wróce z posredniaka to bede siewe musiał udać do jakiegoś lekarza i to zgłosić zobaczymy co powie, kiedyś tak wyszedłem zrobić opłaty i na ulicy chwycił mnie tez taki ból ledwo doszedłem do osrodka zdrowia, tam mnie zbadano ,zmierzono cukier i wezwano pogotowie, które odwiozło mnie do szpitala niby z zawałem serca którego wcale nie miałem po interwwenci lekarza w szpitalu, to były właśnie boleśći w klatce piersiowej i w okilicach watroby, tam mnie potrzymali do wieczora podali kilka kroplówek i wygonili do domu ,poprostu bez kasy nawet na bilet na pociag, bo szpitala nie ma w mojej miejscowośći gdzie mieszkam, tak służba zdrowia sie troszczy o pacjentów ,a była to wtym czasie wigilia, nie przejeli mnie wtedy na oddział pomimo mojich dolegliwośći tylko kazali z tym wypisem i zaleceniami iść do swojego lekarza 1 kontaktu po leki, polowe leków cukrzycowych kazali mi odrzucić, mo lekarz diabetolog ich wyśmiał ze kazali mi te leki odrzucić
Tak leczą nie ma sie kaski to jak śmiecia traktują lub zło konieczne arczi
3 633 139. Mulag i gonzaga dziekuje za miłe słowa, tak zdrowie jest najwazniejsze a kasa to tylko żźecz nabyta i nic wiecej, najważniejsze jest zdrowie, za żadna kase nie kupisz zdrowia,poco mi miliony jak niebede miał zdrowia dlatego niegram o wysokie pieniadze, gram dla zabawy jak wszyscy i tylko po to aby coś wygrać jeszcze przed śmiercia bo jak to mówia nikt niezna swojego dnia ani godzinyjesli zdrowie jest tez i kruche
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Oby było coś oprócz tego żywota bo tu jest jak jest znosnie czasem piekło
3 633 145. krzysztof c wzajemnie
dobranoc wszystkim wam teżżycze wysokich wygranych i dużo dużo zdrowia i spełnienia swoich marzeń
dobranoc wszystkim wam teżżycze wysokich wygranych i dużo dużo zdrowia i spełnienia swoich marzeń
Arczi-Nie martw się
Cukrzyca to podła choroba,ale ludzie z nią żyją
Miałem znajomego-dożył do ponad 80-tki
Cukrzyca to podła choroba,ale ludzie z nią żyją
Miałem znajomego-dożył do ponad 80-tki
3 633 148. gonzaga ja nie dożyje takich lat niestety jak dozyje 53 to bedzie dobrze, umnie w rodzinie CI co choruja na cukrzyce w takim wieku koncza zycie a nawet i szybciej,w 2015roku 3osoby mi zmarły 1pol 2, i by;ł jeden pogrzeb za drugim, śżałoba sie niekończyła, normalnie masakra jakas była potem w 2016 roku zmarł mój ojciec a ponim jego matka tez wszyscy z cukrzycy, moja mama tez ma cukrzyce jak i ja to juz sprawa genetyczna jest
ale juz koniec o tym uciekam spać choć boje sie zasnąć bo niewiem co mnie czeka w tą noc bo juz zaczyna mnie ponownie boleć narazie dobranoc, już nie przynudzam
ale juz koniec o tym uciekam spać choć boje sie zasnąć bo niewiem co mnie czeka w tą noc bo juz zaczyna mnie ponownie boleć narazie dobranoc, już nie przynudzam
3 633 151. Mulag dziekuje i na wzajem
Ciekawe czy sie podniose z łóżka bo ostatnio jak już leze to wstac mam problem
Tez zaczynają mi sie dolegliwości z tym ze je lekceważe wydaje mi się ze to nic takiego takiego
Ciężko tu coś powiedzieć
W/g algorytmu rodzinnego nie powinienem żyć od 6 lat
Pradziadek,dziadek i ojciec zmarli w tym samym wieku,a ja jednak żyję
W/g algorytmu rodzinnego nie powinienem żyć od 6 lat
Pradziadek,dziadek i ojciec zmarli w tym samym wieku,a ja jednak żyję
3 633 156. gonzaga i obyś żył jak najdłużej
jutro w multika powinny być 4 takie liczby 47,8 4,78, właśnie zmierzyłem cukier i takie coś mi wyszło 478mg masakra jakas ale cukier rośnie noca
pewol na 14h=> 13!!! 3x8 na forum same perelki do 14h do pozniej lub po 14h na ktora nic nie mam wyslanego eh
Do roboty
Grałem nimi od 3.08.19.Poczatkowo po jednym zestawie, wczoraj online i tradycyjnie 30 razy z okraskak.
Wczorajsza teoretyczna piątka w Mini:
>> 192 000 <<
Pada nad morzem.
Będzie padać na południowym zachodzie Polski.
Polska krajem... de... .
1. Dwóch mądrych inaczej z wiatrówką - postrzelona w twarz starsza kobieta.
2. 3 na quadzie - jeden zabity.
3. 4 młode osoby w samochodzie na prostej drodze i drzewo - wszyscy zabici, w tym 1 kobieta.
1. Dwóch mądrych inaczej z wiatrówką - postrzelona w twarz starsza kobieta.
2. 3 na quadzie - jeden zabity.
3. 4 młode osoby w samochodzie na prostej drodze i drzewo - wszyscy zabici, w tym 1 kobieta.
Dusia.
Taka ciekawostka.
Nie można użyć wyrazu...
>> de..... l << bo wyskakuje napis:
Przeredaguj tekst.
Nie można użyć wyrazu...
>> de..... l << bo wyskakuje napis:
Przeredaguj tekst.
Gonzaga, musimy pomoc rządowi w kolejnych realizacjach obietnic wyborczych. Kupujmy produkty lotto o 2 razy więcej. Piszmy do T. S. by wprowadził zdrapki plus 500 i nowa grę Pomagamy Polsce. Może tak podwyższyć opłaty za zakład Mini na 2 zł??!
"Precz z TS".
Mini po 2 zł???
Ptaku, czego się nażarłeś.
Ptaku, czego się nażarłeś.
Wędrowco, zatem posluguj się bogatszym słownikiem, nie rodzinnym i towarzyskim. Pozdrawiam Cię madralo.
Dusia, to zartobliwa odpowiedź na nocne Portalowiczow rozmowy. A może tak wprowadzić podatek od wygranych już od 10 zł??? TO JUŻ DOBRY ZASTRZYK DLA SKARBU PAŃSTWA.
Lotto powinno być po 1 zł.
...........
Lotto de - 1 e.
Lotto w Belgi - 1 e.
SuperEnalotto - 1 e. /Włochy/.
......
...........
Lotto de - 1 e.
Lotto w Belgi - 1 e.
SuperEnalotto - 1 e. /Włochy/.
......
Lewy, może nie ' ten smierdzacy stopa?', a ' ta smierdzaca stopa'?
Lewy, zaprawdę jesteś lewy. Udanego tygodnia.
Lewy, zaprawdę jesteś lewy. Udanego tygodnia.
byłam na spacerze z wnusiem w parku i byłam świadkiem cała gruupka młodych ludzi nie ciekawe istoty,, dziewczyny trzy brzuchate ,wypite towarzystwo panow pchających wózki i jeszcze jakieś brzdące pałętające przy nich ,,,i ta wulgarna gadka ....nie tak wyobrażam sobie polskę i ta dobrą zmianę
Hura!!!.
Lotto de: 28 000 000 w środę.
Lotto de: 28 000 000 w środę.
z tego co zauważyłam to panowie ,i panie z tych pieniędzy wolą tatuaże sobię robić ,,,nic dobrego dla dzieci"
Dusia, masz rację. Twoja dzielnica jest niezbyt ciekawa, zwłaszcza Wrocławska, rejon parku i Pułaskiego. Pozdrów tega brunetke z Zabki.
Bytom, Arki Bozka, Siemianowicka i przylegle. Tam można zarobić w tyte.
Dusia, Ty jesteś dobrze wychowana. Masz wpojone przez ojca i matkę. To są wartości z domu rodzinnego.
Im bliżej komisariatu / Chrzanowskiego/, tym większe menelstwo. Wrocławska często spaceruje ojciec z trzyletnim blondynkiem. Lukate włoski. Każdemu mówi dzień dobry.
Dusia nie kupuj zdrapek w Zabce. Nie ma możliwości wyboru. Dają po kolei. Nikt nie będzie decydował o moim szczęściu. W delikatesach na Dworcowej na 5 zdrapek wybranych przez siebie trafiłem 1000 zł.
Wędrowcanetowy, tak, masz rację. Opisane wypadki to typowe przykłady d.... stwa.
https://i.pinimg.com/originals/14/1a/7e/141a7eeaf7e9efc2f4d50ba972b1d776.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dzisiaj policja szuka na południu Polski jakiegoś typa z nożem.
W delikatesach na Dworcowej są najmilsze ekspedyjentki na świecie. Mile, czyste, ładne.
2 osoby zranił.
Witam wszystkich
Wczoraj wszedłem do konkurencji MP i tam jeden latał z nożem
Chyba BB, ale nie jestem pewien.
Słuchajcie
Wczoraj w recepcji hotelowej powiedziałem że jutro rano na stołówce mam zaręczyny z moją dziewczyną
---->>
Bielsko-Biała - wiadomości.
Atak nożownika na Michałowicza
Bielsko-Biała - wiadomości.
Atak nożownika na Michałowicza
To było dla jaj. I zobaczcie jaki stolik mi przyszykowali
Lubię żarty i często takie robię. Ale nie spodziewałem się że wezmą to na poważnie. A oni stanęli na wysokości zadania
Później Powiedziałem że dziewczyna się rozmysliła i było kupę śmiechu
Ale jadłem jak Król
Walduś piona
Sławek
Wędrowca
Ale mam tu wesoło
Sebastian.
Firma potraktowała Ciebie... poważnie, dlatego podaj na MP jej nazwę.
Firma potraktowała Ciebie... poważnie, dlatego podaj na MP jej nazwę.
To nie firma A hotel
Jak się opalę to może dam moje zdjęcie
Jutro... promocja.
Trzynastego losują liczbę: >> 13 <<
Trzynastego losują liczbę: >> 13 <<