Wpisy 1 335 935 – 1 336 034
16 stycznia 2013 00:10 → 16 stycznia 2013 08:50, 100 wpisów
dobranoc
Wiecie co o 22:15 trafiłem w Multi Multi 2/5 a potem policzyłem z zużytych kuponów bo zbieram ile wydałem. Od 02.10.09 357 zł w tym 212,5 na Multi Multi na 5 skreśleń. A wygrałem gdzieś z 40 zł może ? Najwyższy fart 4/5 niedawno i tyle. Chyba przestanę grać tylko tu będę bo i tak nie wygram tego co chce. Będę sobie odkładać do pudełka
A oglądaliście mecz Polaków ze Serbami wygrają dwoma golami zobaczycie dobranoc.
Sprawdź prosze pocztę ..jeszcze napisałam ... pare słów
Dobrej nocy Kuzynie
Dobrej nocy Kuzynie
Cherepovec 2 Yaroslavl 2
Słowenia 25 Polska 24
i na rąsię 428 zł
Słowenia 25 Polska 24
i na rąsię 428 zł
witam z rana
wczoraj lipa mini i lotto po dwa trafienia
może cosik dzisiaj wejdzie, no i bonus kusi
wczoraj lipa mini i lotto po dwa trafienia
może cosik dzisiaj wejdzie, no i bonus kusi
aaa-faktycznie ranek,-Ale się qr.a zasiedziałem
BolciuChyba się jednak trochę zdrzemnę
BolciuChyba się jednak trochę zdrzemnę
poza tym u mnei dobrze i zdrowia zycze wam o swoja edukacja starannie dbam
tesa
u mnie duzo drobnych wygranych od początku roku, mam na dalsze granie
u mnie duzo drobnych wygranych od początku roku, mam na dalsze granie
w moim Lubuskiem masa sniegu ciężko do pracy dotrzec u ciebie też snieg
Witam wszystkich
Wczoraj złośliwość losu była niesamowita w typowaniu 4/12 w lotto a w realu dokładnie 2/6 . Nie mam jak puścić zakładów na 14-stą a i roboty tyle, że dziś jedynie duchowo będę wspierać kolegów a i pojawiać się epizodycznie
Wczoraj złośliwość losu była niesamowita w typowaniu 4/12 w lotto a w realu dokładnie 2/6 . Nie mam jak puścić zakładów na 14-stą a i roboty tyle, że dziś jedynie duchowo będę wspierać kolegów a i pojawiać się epizodycznie
------
Dzień dobry.. .
--------------------------
Dzień dobry.. .
--------------------------
Znikam.. .
---------------------
---------------------
fioła .. i znikam... i dzida
wiesiek u mnie ma chodzić od 10.00muszę przez to wcześniej wyjść
medea,
o ile zaznajomiłaś się z e-mailem, to wczoraj weszło 3/4 wieczorem z liczb źródłowych
o ile zaznajomiłaś się z e-mailem, to wczoraj weszło 3/4 wieczorem z liczb źródłowych
Dzisiejsze typy na mm na 14-stą : 48,57 (lub 56),51, 2,25,26,29,36,42,49,58,63,66,72
fioła ...nie ma tu dwie fajnie chłopaki scols i 13maxa tak uciekł ja tak czuje jestem nuuudeee .. no trudnoo muszę uciekam..
medusia a mnie się śniły oszlifowane błyszczące kamienie górskie
kondi
Zauważyłam, ale muszę sobie pogłówkować by się do tej metody typowania przekonać czyt. opanować ją
Zauważyłam, ale muszę sobie pogłówkować by się do tej metody typowania przekonać czyt. opanować ją
fiolka
ja uswiadomiłem rodzine że raczej napewno ciężko bedzie zdążyć
ja uswiadomiłem rodzine że raczej napewno ciężko bedzie zdążyć
medea,
poszukuję od czasu do czasu najprostszymi metodami, bo przy tych skomplikowanych, jak się zatracę (czyt. wpadnę w trans), to potem nie wiem, co było i jak/
poszukuję od czasu do czasu najprostszymi metodami, bo przy tych skomplikowanych, jak się zatracę (czyt. wpadnę w trans), to potem nie wiem, co było i jak/
wkurzył mnie ksiundz, bo ma zbierać deklaracje ile co miesiąc można wpłacać na kościół na nowe inwestycje
kondi..pozdrów fioła grzeczna..
ja juz tam..
ja juz tam..