Wpisy 893 – 997
22 lipca 2007 09:47 → 1 sierpnia 2007 16:30, 100 wpisów
napisz,czy tym razem znależli tego szczęściarza?-czy będzie komu gratulować ?
Prośba do wszystkich. Napiszcie, jaka była wasza najwyższa wygrana do tej pory. Jaka to była gra i w przypadku większej wygranej (np. kilkaset zł) czy korzystaliście z jakichś systemów, czy skreślaliście liczby sami, czy na "chybił-trafił". Nie wiem, czy jestem takim pechowcem (najwyższa moja wygrana to 18,64 zł ponad 10 lat temu za czwórkę w Dużym Lotku, później tylko gorzej). Czy są jakieś programy komputerowe, które wylosują n. liczby w Dużym Lotku tak, aby było większe prawdopodobieństwo wygranej.
moja nawyższa wygrana to ponad 4000zł w dużym loyku 5/6 :D to było dobre
witam.mam pytanko:)czy ktos orientuje sie,ile moze potrwac naprawa systemu w lotto??bo w poznaniu nie dzialaja lottomaty.......:(:(:(.pozdrawiam
nie orientuje sie nikt moze czy dzis jeszcze bedzie mozna wysłac multilotka bo jest jakas awaria serwera i nic nie wiadomo((((((((((
Do Monika73xyz. Ja mam taki mini programik do losowania liczb ale on tylko losuje i nic poza tym. Często w nim losuje liczby bo jak sam typuję to zazwyczaj nic nie trafiam :/
Zapraszam do jakiś dyskusji. Do godziny 17:00 jestem tutaj i natychmiastowo odpowiadam na wszelkie pytania :)
PASKO...czy będziesz może robił jakiś program do T.S.Numerek-np.Viltomierz.
lub Multiparis do T.S.Numerek i Expresa...?
lub Multiparis do T.S.Numerek i Expresa...?
Przydałoby się :) Na pewno będę, ale nie mam konkretnych planów na dzień dzisiejszy.
Witam.
Jestem zaskoczony postawą lotto i wprowadzeniem strony www.multigra.lotto.pl
Strona ta ma promować multilotka, ale totalizator założył chyba, że średnia wiekowa grających to 14 lat :)
Jestem zaskoczony postawą lotto i wprowadzeniem strony www.multigra.lotto.pl
Strona ta ma promować multilotka, ale totalizator założył chyba, że średnia wiekowa grających to 14 lat :)
Gorące życzenia imieninowe dla wszystkich grajacych Krzysztofów.
Czy będzie kumulacja? Dzisiaj około 23 informacja taka pojawi się w tym miejscu. Ja liczę na to, że będzie.
Pasko...coś dziwnie działa wyszukiwanie tematów na forum.Wpisałem Express Lotek i pokazał mi się jeden stary temat,a jak wpisałem EXPRESS to pokazało mi się kilka starych tematów do przeglądania?
No tak. Bo obecnie to działa tak, że on szuka w temacie takiego ciągu tekstowego jak podałeś. Gdybyś napisał samo "ex", to by najwięcej znalazło :) A nawet samą literkę "e" :)
Jak wpisuję ex lub e to pokazuje mi się napis Parse error: syntax error, unexpected ',' in /home/web14/public_html/add/forum/wyszukiwarka.php on line 32
To dlatego, że dałeś mi do myślenia i zmieniłem nieco algorytm wyszukujący. Musiałeś wyszukiwać w momencie jak wprowadzałem zmiany. Już powinno być ok.
jak moge sprawdzic kto np z ostatnich trzech losowan trafil( przez te 3 dni ) pewniaka wczesniej taka opcja byla a teraz niewidze jej
komandosie ... dział Typowania->Bilans i następnie klikaj na interesujące Cię dni w kalendarzyku. W przyszłości postaram się dodać inne ciekawie prezentujące się informacje.
Może franek wysłał swoją 12 rozpisaną . Finansowo wyglądałoby to tak 990 wysłanie a wygrana 200 909 czyli prawie 200 000 na czysto!!
Witam,info dla mniej wtajemniczonych :)
dla 77 maksymalny brak wystąpienia to dotychczas 19 dni, więc albo przekroczy historyczne maximum ,albo...
dla 77 maksymalny brak wystąpienia to dotychczas 19 dni, więc albo przekroczy historyczne maximum ,albo...
Teraz wiem, że SN na dziś to 7. Szkoda, że takiego info nie miałem przed typowaniem.
No i faktycznie milioner wciąż poszukiwany. Czy na prawdę tak trudno go znaleźć? A Lotto tam teraz zaciera ręce, bo ma samonapędzającą się reklamę. Minęło dopiero 24 dni, a pozostało więc 36 na odebranie nagrody. Ja gdybym trafił 6 to bym czekał do dnia nr 59. Jak się bawić to się bawić :) Czy wmieszać się w tłum ponad 500 milionerów Lotto, czy wybić się i być tym długo zapamiętanym, który wpisze się w historie kraju i pozostawi jakiś ślad po sobie? :) Można powtarzać do znudzenia, że podobno pieniądze szczęścia nie dają.
Do Kariny i szu_szu.
Czy ktoś z Was miał jakiś dziwny komunikat błędu podczas typowania, albo wpisu do księgi gości, albo innych działaniach na stronie?
Jeśli tak to w jakich okolicznościach?
Czy ktoś z Was miał jakiś dziwny komunikat błędu podczas typowania, albo wpisu do księgi gości, albo innych działaniach na stronie?
Jeśli tak to w jakich okolicznościach?
Wprowadzamy na stronę typowanie dziesiątek? Zapraszam do wpisywania opinii w tej sprawie :)
Pasko ,ale jeśli te typowanie dziesiątek wprowadzisz to ranking może by zrobić NIE NA ZASADZIE uzyskanego trafienia ,tylko
przeliczenia na kasę,to pokaże najmniej skutecznego aktualnie gracza i najbardziej skutecznego,to tylko moja sugestia ,ale oczywiście zrób jak uważasz.
pozdrawiam
przeliczenia na kasę,to pokaże najmniej skutecznego aktualnie gracza i najbardziej skutecznego,to tylko moja sugestia ,ale oczywiście zrób jak uważasz.
pozdrawiam
Wprowadzamy.
Będzie można zsumować swoje typy z kilku tematów w jednym miejscu i ustawić z nich dziesiątkę. :)
Będzie można zsumować swoje typy z kilku tematów w jednym miejscu i ustawić z nich dziesiątkę. :)
Przeliczanie na kase w rankingu było by Ekstra Pasko jeśli to tylko możliwe.
Możliwe. Ale tylko w przypadku dziesiątek można tak zrobić :) Jeśli sumować by wszystkie typy i wygrane gracza, to trochę nie na miejscu. Wtedy np. nikt by nie typował pewniaka, bo nawet przy 18 trafieniach w miesiącu zaniżałoby to ranking! :)
Najlepiej tylko trafienia wypłacalne,od 4/10 reszta sie nie liczy przecież,po co pewniaki czy inne,to jest przy piątkach,tu zrobiłbym tylko ranking skuteczności typowania,a skuteczność OD MINIMUM 4/10.
Patrzę sobie na wczorajsze liczby i się załamałem moje 28,64 poadły po 50 losowaniach. Jak tak dalej będzie z tą statysyką to zbankrutuje. Pasko co sądzisz o tym może jakaś wmiana kul była, czy można to jakoś sprawdzić, może podają to w oficjalnych komunikatach?
czy zna ktoś program lub programistę,który rozpisał by losowania 6z 49?
Niedawno ktos zapodawał adres strony pana Winnickiego. Moglibyscie powtórzyć, nie zapisałem sobie :( dziękuje!
5/6 czyli ile to kasy ?
To czy była wymiana kul czy nie można łatwo zaobserwować. Wystarczy dostrzec malutką cyferkę na którejś z kul, która mówi o numerze serii kulek. pozdr
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=148&ShowArticleId=54580
Jest wzmianka o naszej stronie!
Jest wzmianka o naszej stronie!
ja w multi-lotka w profesjonalu-6na 6-5600pln za 2 pln,w lotku dwa razy 5na5 po 330
Karina: podaj mi tą piątkę tutaj na chacie albo w księdze gości, to ją dopiszę. Generalnie musiałaś popełnić jakiś błąd skoro nie została przyjęta...
Ciekawe czy Pani Dorota postawiła wczoraj dobrą KAWĘ i Ciacho za 100-tne prowadzenie losowania
pasco zrób ranking 6 liczb dużego lotka
czy to tak dużo !!!!!
wiedzielibyśmy kto 3,4,5,6
w dużym i kto jest najlepszy w rankingu
bo 12 liczb sie nie sprawdza bo system jest za drogi a przeciez system jest za drogi i ludzi nie stać a chcemy przecież spełniać swoje marzenia!!!!
pozdrawiam halina
czy to tak dużo !!!!!
wiedzielibyśmy kto 3,4,5,6
w dużym i kto jest najlepszy w rankingu
bo 12 liczb sie nie sprawdza bo system jest za drogi a przeciez system jest za drogi i ludzi nie stać a chcemy przecież spełniać swoje marzenia!!!!
pozdrawiam halina
pasco dlaczego też nie ma buziek w typujących rankingach multilotka bo to by było super i ciekawe !!!! czekamy na pozytywne rozpatrzenie sprawy halina
PASCO DZIęKUJE ZA WPROWADZENIE MOICH LICZB
JA BYM WOLAłA TYPOWAC LICZB
W MULTI 8 / 10
JA jak typowałam wczoraj to nie chciało się zatypować..
**** pozdrawiam ****
JA BYM WOLAłA TYPOWAC LICZB
W MULTI 8 / 10
JA jak typowałam wczoraj to nie chciało się zatypować..
**** pozdrawiam ****
PASCO NIE WIEM CO SIE DZIEJE W TYPOWANIACH BO MI NIE WESZLA TRóJKA A ZA PISAłAM Ją MUSZą BYć JAKIEś PROBLEMY
**** POZDRAWIAM ****
**** POZDRAWIAM ****
A mnie się wydaje,że to raczej ZAKŁÓCENIA.....
Pozdrawiam Wszystkich ojczystym językiem w mowie i piśmie władających.....
Pozdrawiam Wszystkich ojczystym językiem w mowie i piśmie władających.....
Pasco dzięki za tester liczb dzieki tej opcji udało mi sie pierwszy raz 4/5 a gram pewnie tak długo ile Ty masz lat
Karina: ja też nie wiem. Może coś źle wpisałaś. Zdublowałaś liczbę, albo coś? :) Podaj mi to uzupełnię.
Co do typowania szóstek w dużego lotka to prosta sprawa. Prostsza niż w przypadku 12-ek. Na xlotto.pl było typowanie 6-ek i było dość nudno... tzn. jak ktoś trafił 3/6 to było święto :) Padła propozycja żeby typować 12-ki i większość jest chyba zadowolona. Jestem jednak otwarty na zmiany. Zapraszam do dyskusji w tej sprawie - także na forum. Ps. mam prawie 26 lat ;)
Co do typowania szóstek w dużego lotka to prosta sprawa. Prostsza niż w przypadku 12-ek. Na xlotto.pl było typowanie 6-ek i było dość nudno... tzn. jak ktoś trafił 3/6 to było święto :) Padła propozycja żeby typować 12-ki i większość jest chyba zadowolona. Jestem jednak otwarty na zmiany. Zapraszam do dyskusji w tej sprawie - także na forum. Ps. mam prawie 26 lat ;)
PASCO PODAłAM WSZYSTKIE LICZBY I ZAPISUJE JE W ZESZYCIE I NIE POPEłNIłAM BłęDU
TO MOJA TRóJKA
2,48,69
TO MOJA TRóJKA
2,48,69
edi8 nie 86 ale dłużej niz Pasko zyje oczywiście nie w multi tylko w dużego zaczynałem w podstawówce jak jeszcze banderole były, o necie nikt nie słyszał a komputer to było jakieś urządzenie wojskowe.
podaję piątkę która przyniosła mi 4/5 , może ktoś skorzysta : 20,33,46,58,74
Witam!To jakies kolejne z dnia wczorajszego przekłamanie,bo moim zamysłem było wpisanie 26 lat a jest w tekście..86 lat.Sorry!
Do Pasko:KARINA ma rację,
bo ja o tej samej porze się wpisywałem i wtedy była wg mnie ewidentna próba ataku hakerskiego na Twoją stronę.U mnie też się cuda działy..ale w końcu udało mi się wpisać moje typowania.Pzdr.edi8
Do Pasko:KARINA ma rację,
bo ja o tej samej porze się wpisywałem i wtedy była wg mnie ewidentna próba ataku hakerskiego na Twoją stronę.U mnie też się cuda działy..ale w końcu udało mi się wpisać moje typowania.Pzdr.edi8
Wkrótce Duży i Express Lotek 3 razy w tygodniu? Dochodzą takie słuchy.. co o tym myślicie? :)
Jeśli to prawda to jestem za... :)
Ciekawe czy planują podwyżkę EXPRESSa i NUMERKa :?
Ciekawe czy planują podwyżkę EXPRESSa i NUMERKa :?
TS mógł by wprowadzić jakąś nowa grę liczbową a nie zwiększac liczbę losowań DL
PASCO JESZCZE RAZ CI DZIęKUJE ZA WPROWADZENIE MOICH LICZB...
3 RAZY W TYGODNIU DUżY SUPER
*** POZDRAWIAM ***
3 RAZY W TYGODNIU DUżY SUPER
*** POZDRAWIAM ***
DZIęKI CI EDI8 MNIE TEż GłUPIAłA STRONKA BYłY KłOPOTY Z TYPOWANIEM
*** POZDRAWIAM ***
*** POZDRAWIAM ***
Jest oficjalne potwierdzenie informacji o wprowadzeniu losowań Dużego Lotka 3 razy w tygodniu.
W jakie dni losowania DL? Nie ogladałem dzisiaj losowania i nie znam szczegółów.
W sumie sprytne podejście. Na pewno dużo częściej będą się teraz robić kumulacje.
Zwiekszenie ilości losowań to z pewnością sposób na wzrost przychodów TS. Po podniesieniu stawki za jeden zakład ML ilość zawieranych zakładów spada. A DL to dla wielu ludzi "odwieczna" możliwość spełnienia marzeń. W ML graja hobbiści gier liczbowych, a w Dl żądni dużej kasy przy zazwyczaj minimalnym wkładzie własnym.
Wczoraj najdłużej oczekiwane 3/4 wpadło w ilości 4/4. Zaraz zmiana na nowe :)
Czy cieszysz się, że losowania Dużego Lotka będą przeprowadzane 3 razy w tygodniu? Zapraszam do oddawania głosów w sondzie, która znajduje się na dole strony. Dodatkowo zapraszam do dyskusji.
Kumulacja Dużego Lotka 8 000 000. Zapraszam do typowania 12 liczb Dużego Lotka w dziale Typowania. Dlaczego typujemy 12 liczb? Totalizator Sportowy faktycznie pozwala na skreślenie w kolekturze maksymalnie 12 liczb, zarówno w przypadku Dużego jak i Express Lotka. Koszt takiego typowania jest jednak bardzo wysoki tj. 1848 zł w przypadku Dużego Lotka i 990 zł w przypadku Express Lotka. I tak przykładowo jeśli trafimy w DL 6/12, to otrzymamy m.in. wygraną za 6/6 + 36x wygrana 5/5. Kwoty jak widać kosmiczne, a na stronie można zrobić to za darmo i jednocześnie rywalizować z innymi typującymi. Na razie rekordem jest 5/12 w Express Lotka, które zatypował Franek.
Ciekawe czy ktoś z tej strony typujący w DL albo Ex puszcza zakłady w rzeczywistości ;>
Słyszałam, że losowania Dużego Lotka będą się odbywać 3 razy w tygodniu. Czy terminy losowań w pozostałych grach pozostaną niezmienione?
Monika - nie załamuj mnie. Przecież pod tym chatem pierwszy artykuł jest właśnie o tym, a Ty mówisz, że słyszałaś? :)
Co by się jeszcze przydało na stronie? Zapraszam do wypowiedzi. Wystarczy kliknąć na "Dodaj wpis" - bez potrzeby rejestracji. Do godziny 17:00 będę tutaj czuwał i odpowiadał.
Witaj Pasko,cytuję Cię poniżej:napisałeś w temacie-"Dziesiątki Multilotka"
"zaś szansa na trafienie 4/10 wynosi 1:6,79 (14,7%)."
Jak byś Pasko "okreslił-wyliczył" szansę na trafienie 4/10 w tej kombinacji?
[11,22,26,35,41,43,45,46,50,68]
:)
pozdrawiam
"zaś szansa na trafienie 4/10 wynosi 1:6,79 (14,7%)."
Jak byś Pasko "okreslił-wyliczył" szansę na trafienie 4/10 w tej kombinacji?
[11,22,26,35,41,43,45,46,50,68]
:)
pozdrawiam
Leo. Według rachunku prawdopodobieństwa nie ma różnicy jaka to będzie dziesiątka :)
Chodzi o jakieś przełożenie procentowe ,określające SZANSE takiego układu liczb.
pozdrawiam
pozdrawiam
dobra,nie zaprzątaj sobie głowy,ale takie układy to też ciekawostka ,bo jesli teoretycznie mamy 14% ,to po 96 dniach nieudanego zakładu ,tych procent raczej przybywa?
Cezar - dzięki. Kalendarz się źle przekręcił.
Leo - nikt nie wymyślił wzoru na obliczanie czegoś takiego. Trzeba by poszczególnym liczbom przyporządkować jakieś wagi, albo coś...
Leo - nikt nie wymyślił wzoru na obliczanie czegoś takiego. Trzeba by poszczególnym liczbom przyporządkować jakieś wagi, albo coś...
Leo.. najpierw trzeba by znaleźć algorytm na prawdopodobieństwo każdej liczby :) Np. powiedz ile według Ciebie wynosi prawdopodobieństwo, że dziś padnie liczba 78? Z dziesiątkami to już sprawa całkiem by się skomplikowała..
myśle iż, tak samo jak wchodzą pojedyńcze liczby długo oczekiwane jak ost. 77,i teraz 78 to ich waga to stosunek max do teraz ,upraszczajac oczywiscie,a zatem takie lub podobne przełożenie można by określć do kombinacji,oczywiscie tylko na mniejsze trafienia typu 4/10 ,może nawet na 5/10,można by się pokusić O SPRAWDZENIE WYRYWKOWE,i określenie założeń ,teoretyczne oczywiście ,maxymalnej ilości dni po których unikat bez trafień staje sie powoli pewniakiem ,ale niestety samo potencjalne założenie gdzie padnie 4/10 to niewiele.
pozdrawiam
pozdrawiam